Schoenen waren veel goedkoper dan ik elders gezien had. Meerdere maten beschikbaar. Zeer duidelijke communicatie over de verzending, alles is goed verlopen. Pakket op genoemde moment bezorgd. Juiste... Toon meer
Reeds langere tijd kopen wij onze outdoor kleding bij Trekkinn. Zeer goede prijzen, groot assortiment van verschillende merken. Goede en duidelijk communicatie maar...je moet soms wel veel geduld... Toon meer
Ik was huiverig om iets te bestellen door wat ik las van sommige mensen over iets niet ontvangen hebben of dat een bestelde artikel maar niet geleverd werd. Daarom ook maar mijn eerste bestelling met... Toon meer
Ik heb op 3 mei 2026 een bestelling geplaatst bij Trekkinn, helaas heb ik deze tot op de dag van vandaag niet ontvangen. Ik heb al contact gezocht met de klantenservice maar krijg geen enkele reacti... Toon meer
Trekkinn is a specialist online retailer that stocks a large range of top-quality sporting goods and apparel for hiking, mountain climbing and trail running. Trekkinn has over 320,000 individual items, including tents and sleeping bags, specialist footwear and clothing, trekking poles, and many other accessories. Products are available from the best brands in hiking, climbing and outdoor sports, including Salomon, Columbia, Merrell and The North Face – all with a low-price guarantee. Customers can be confident about their purchases too; every item comes with a manufacturer’s guarantee as well as Trekkinn’s 30-day returns policy. Trekkinn can ship almost 300.000 references of more than 1000 brands to 180 countries worldwide and, to date, the company has over 4,000,000 satisfied customers. Shipping & secure payment! Visit us today at www.trekkinn.com
C. Pirineus 9, 17460 , Celrà , Spanje
Heeft 99% van zijn negatieve reviews beantwoord

Antwoord van Trekkinn.com
De levering ging goed, maar het terugsturen is een ramp. Na het afleveren bij een mondial relay punt die niet overal zit, zit ik nu al meer als een maand te wachten op mijn geld terug.
Mijn advies bestel hier niet!!

Good range of products.
Shipment always correct
Price quality

Antwoord van Trekkinn.com
Vlotte levering van prachtige wandelschoenen. Je wordt uitstekend op de hoogte gehouden over de vorderingen m.b.t. de levering.

Antwoord van Trekkinn.com
prima snelle levering. Enige opmerking: ik koos bij DPD voor aflevering een dag later. Van trekkINN kreeg ik toch een bericht dat de levering was mislukt op de oorspronkelijke dag. Dat levert weer stress op.

Antwoord van Trekkinn.com
Eerst wijzigde de leverdatum van de bestelde wandelschoenen naar 2 weken later.
De dag erna ontvang je bericht dat de bestelling geannuleerd is omdat er geen voorraad meer is.

Antwoord van Trekkinn.com
Op de site wordt een shirt getoond met de kleur lichtgroen en ik heb een donkerblauw shirt gekregen. In de tekst staat in het klein donkerblauw, maar de foto laat een lichtgroen shirt zijn. Dit vind ik misleiding. Heel teleurstellend.

Antwoord van Trekkinn.com
Prima, snelle verzending (1 dag na beloofde bezorgdatum) tracking via DPD niet geweldig maar scherpe prijs en toch snel geleverd

Antwoord van Trekkinn.com
Goede prijs, goede informatie over het leveringsproces, snel geleverd: helemaal in orde!

Antwoord van Trekkinn.com
Ik heb vaker bij deze webshop besteld en dat ging prima maar aan de laatste 2 bestellingen heb ik nu een dagtaak helaas. Bestellen bij deze webshop duurt altijd lang (als in een paar weken) dus dat had ik ingecalculeerd. Maar de laatste 2 bestellingen van een paar weken geleden lijken maar niet te lukken. Elke dag krijg ik weer een mail dat er weer een ander item niet leverbaar is waardoor niks geleverd gaat worden. Dus die specifieke items maar weer annuleren en hopen dat de resterende spullen nu echt een keer gaan komen. Van de initiële 10 items die ik heb besteld zitten er nu nog 5 in de bestelling die ‘op voorraad’ zouden zijn. Maar dat zal morgen vast weer anders zijn… heb er niet zoveel vertrouwen in dat ik überhaupt van de 10 bestelde items ook maar iets binnen een schappelijke tijd in huis ga krijgen. En of en wanneer ik mijn geld nog terug ga krijgen van de geannuleerde artikelen? Wie zal het zeggen?

Antwoord van Trekkinn.com
TrekkInn, onderdeel van TradeInn, soort verzameling van online-shops a la Bol.com gevestigd in Spanje. Bestelling werd binnen 3 dagen geleverd en was prima in orde. Ga zeker nog eens wat bestellen.

Antwoord van Trekkinn.com
Schoenen besteld, maar de maat die bezorgd is, was anders dan de maat die ik heb besteld. Vervolgens heb ik veel moeite moeten doen om het product te kunnen en mogen retourneren

Antwoord van Trekkinn.com
Fijne website en snelle levering

Antwoord van Trekkinn.com
Op 3 bestellingen 2x problemen. Een bestelling van 11/01/2025 nooit ontvangen, ben nog altijd aant wachten. En dan een volgende bestelling iets volledig anders gekregen. Ook weer een ganse procedure moeten doorlopen en foto's moeten nemen en wachten... Nog steeds mijn geld niet terugbetaald gekregen.
Gisteren zogezegd mijn pakje voor de 2e keer geleverd in mijn parcelshop, vandaag gaan kijken, weer niets... Kan weeral, voor de 2e keer de provedure bij dpd opstarten voor een verloren pakje. Wa een tijdverlies, echt waar. Kotsmoe ben ik het.

Antwoord van Trekkinn.com
Prima ervaring. Sandalen besteld en deze waren goed. Bezorging was niet te kiezen en hoorde laat het tijdsslot maar kon er toen gemist had de volgende dag bij pakketpunt halen

Antwoord van Trekkinn.com
mijn bestelling order 53739084 dd.22/11/24.
Nog steeds niet ontvangen. Van dag één was duidelijk dat het niet naar juist adres gestuurd werd.
Na mail naar trekking eerste reactie : drukte ivm black friday, nadien drukte ivm sinterklaas, nadien drukte ivm kerst en nieuwjaar. nadien bericht ontvangen dat het onerzoek 10 tot 15 werkdagen zou duren. Deze zijn nu verstreken. Terug contactname met trekken; maar nu is er volledige stilte.