Schoenen waren veel goedkoper dan ik elders gezien had. Meerdere maten beschikbaar. Zeer duidelijke communicatie over de verzending, alles is goed verlopen. Pakket op genoemde moment bezorgd. Juiste... Toon meer

Reeds langere tijd kopen wij onze outdoor kleding bij Trekkinn. Zeer goede prijzen, groot assortiment van verschillende merken. Goede en duidelijk communicatie maar...je moet soms wel veel geduld... Toon meer

Ik was huiverig om iets te bestellen door wat ik las van sommige mensen over iets niet ontvangen hebben of dat een bestelde artikel maar niet geleverd werd. Daarom ook maar mijn eerste bestelling met... Toon meer

Ik heb op 3 mei 2026 een bestelling geplaatst bij Trekkinn, helaas heb ik deze tot op de dag van vandaag niet ontvangen. Ik heb al contact gezocht met de klantenservice maar krijg geen enkele reacti... Toon meer

1. Buitensportwinkel
  2. Activewear winkel
  3. Sportklimmen
  4. Hardloopwinkel

Trekkinn is a specialist online retailer that stocks a large range of top-quality sporting goods and apparel for hiking, mountain climbing and trail running. Trekkinn has over 320,000 individual items, including tents and sleeping bags, specialist footwear and clothing, trekking poles, and many other accessories. Products are available from the best brands in hiking, climbing and outdoor sports, including Salomon, Columbia, Merrell and The North Face – all with a low-price guarantee. Customers can be confident about their purchases too; every item comes with a manufacturer’s guarantee as well as Trekkinn’s 30-day returns policy. Trekkinn can ship almost 300.000 references of more than 1000 brands to 180 countries worldwide and, to date, the company has over 4,000,000 satisfied customers. Shipping & secure payment! Visit us today at www.trekkinn.com

3,9

Goed

TrustScore 4 uit 5

27K reviews

Heeft 99% van zijn negatieve reviews beantwoord

Keuze

Keuze, niet duur en prima leveringsservice!

7 mei 2025

Buenos días,

Gracias por tomarse el tiempo para escribir una reseña tan positiva, sus comentarios son esenciales para la mejora continua.

Saludos cordiales,

Terug sturen is een ramp

De levering ging goed, maar het terugsturen is een ramp. Na het afleveren bij een mondial relay punt die niet overal zit, zit ik nu al meer als een maand te wachten op mijn geld terug.
Mijn advies bestel hier niet!!

21 maart 2025

Goedemorgen,

Het spijt ons zeer dat u onze service niet naar wens vond.

Omdat we voortdurend willen verbeteren, willen we controleren wat er is gebeurd. Stuur ons uw bestelnummer, dan controleren wij het graag.

Onze excuses voor het ongemak.

Het allerbeste

Good range of products.

Good range of products.
Shipment always correct
Price quality

11 april 2025

Hello,

Thank you for taking the time to write such a positive review, your feedback is essential for continuous improvement.

We hope you enjoy your product!

Have a great day.

Best regards,

Prima!

Vlotte levering van prachtige wandelschoenen. Je wordt uitstekend op de hoogte gehouden over de vorderingen m.b.t. de levering.

16 april 2025

prima snelle levering

prima snelle levering. Enige opmerking: ik koos bij DPD voor aflevering een dag later. Van trekkINN kreeg ik toch een bericht dat de levering was mislukt op de oorspronkelijke dag. Dat levert weer stress op.

14 april 2025

Zeer slecht

Eerst wijzigde de leverdatum van de bestelde wandelschoenen naar 2 weken later.
De dag erna ontvang je bericht dat de bestelling geannuleerd is omdat er geen voorraad meer is.

18 april 2025

Geachte heer,

Het spijt ons zeer te horen dat u onze service niet aan uw verwachtingen heeft beoordeeld.

We bieden een breed scala aan producten, waarvan vele op voorraad zijn in ons logistiek centrum voor directe verzending. Andere hebben een langere levertijd, wat betekent dat ze uit andere magazijnen komen.

Wanneer u een van deze producten selecteert, krijgt u een geschatte leverdatum op basis van de transittijd van het product naar ons logistiek centrum (waar alle bestellingen worden verzonden) en de verzendtijd volgens het door u gekozen transportbedrijf.

We doen ons best om onze service voortdurend te verbeteren, maar soms, vanwege voorraadtekorten, dubbele bestellingen en het werken met realtime voorraad, worden sommige producten wel weergegeven als op voorraad, maar kunnen ze tijdelijk niet op voorraad zijn of kan de levering vertraagd zijn.

In dit geval kunnen we helaas alleen de door onze leveranciers aangegeven levertijden aan onze klanten doorgeven.

U kunt uw bestelling op elk moment wijzigen of toevoegen vanuit uw account, of annuleren als u niet langer op een product wilt wachten.

U ontvangt direct na verzending van de bestelling een e-mail met het trackingnummer van de vervoerder en de factuur.

We hebben uw opmerkingen verwerkt en doorgestuurd naar de betreffende afdeling. Zo kunnen we onze dienstverlening continu verbeteren en maatregelen nemen om de kwaliteit ervan te verbeteren.

Onze excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet

trustworthy

9 april 2025

Hello,

We hope you enjoy your product!

Have a great day.

Best regards

Op de site wordt een shirt getoond met…

Op de site wordt een shirt getoond met de kleur lichtgroen en ik heb een donkerblauw shirt gekregen. In de tekst staat in het klein donkerblauw, maar de foto laat een lichtgroen shirt zijn. Dit vind ik misleiding. Heel teleurstellend.

5 april 2025

Hallo,

Het spijt ons zeer voor uw opmerkingen. Om uw zaak te verifiëren en te valideren of het een fout van onze kant is, moet u een verzoek tot terugbetaling indienen. Vergeet niet de reden te kiezen
correcte retourzending, want indien het een fout van onze kant was, zijn de retourkosten voor onze rekening, zolang het product daadwerkelijk beschadigd, defect of verkeerd is.

Indien u besluit om het product vrijwillig te retourneren, zijn de verzendkosten voor rekening van de klant.

Groeten

Prima

Prima, snelle verzending (1 dag na beloofde bezorgdatum) tracking via DPD niet geweldig maar scherpe prijs en toch snel geleverd

26 maart 2025

Hallo,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om zo'n positieve recensie te schrijven, uw feedback is essentieel voor continue verbetering.

We hopen dat u geniet van uw product!

Fijne dag.

Tevreden!

Goede prijs, goede informatie over het leveringsproces, snel geleverd: helemaal in orde!

22 maart 2025

Beste klant,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om zo'n positieve beoordeling te schrijven. Uw feedback is essentieel voor voortdurende verbetering.

We wensen u veel plezier met uw product!

Nog een fijne dag!

Met vriendelijke groet

19 maart 2025

Hallo,

We waarderen de aankoop en de tijd die u heeft genomen om een ​​recensie achter te laten enorm.

Uw mening is erg belangrijk voor ons.

Fijne dag!

Snelle levering en mooie schoenen.

11 maart 2025

Hallo,

Uw mening is erg belangrijk voor ons.

Fijne dag!

Voorheen prima maar nu een drama

Ik heb vaker bij deze webshop besteld en dat ging prima maar aan de laatste 2 bestellingen heb ik nu een dagtaak helaas. Bestellen bij deze webshop duurt altijd lang (als in een paar weken) dus dat had ik ingecalculeerd. Maar de laatste 2 bestellingen van een paar weken geleden lijken maar niet te lukken. Elke dag krijg ik weer een mail dat er weer een ander item niet leverbaar is waardoor niks geleverd gaat worden. Dus die specifieke items maar weer annuleren en hopen dat de resterende spullen nu echt een keer gaan komen. Van de initiële 10 items die ik heb besteld zitten er nu nog 5 in de bestelling die ‘op voorraad’ zouden zijn. Maar dat zal morgen vast weer anders zijn… heb er niet zoveel vertrouwen in dat ik überhaupt van de 10 bestelde items ook maar iets binnen een schappelijke tijd in huis ga krijgen. En of en wanneer ik mijn geld nog terug ga krijgen van de geannuleerde artikelen? Wie zal het zeggen?

10 maart 2025

Guten Morgen!

es tut uns sehr leid zu hören, dass unser Service nicht Ihren Erwartungen entspricht.

Um uns ständig zu verbessern, würden wir gerne überprüfen, was passiert ist. Bitte senden Sie uns Ihre Bestellnummer und wir werden Ihren Fall gerne überprüfen.

Wir entschuldigen uns für die entstandenen Unannehmlichkeiten.

Mit freundlichen Grüßen

TrekkInn ervaring

TrekkInn, onderdeel van TradeInn, soort verzameling van online-shops a la Bol.com gevestigd in Spanje. Bestelling werd binnen 3 dagen geleverd en was prima in orde. Ga zeker nog eens wat bestellen.

16 februari 2025

Hallo,

We stellen het zeer op prijs dat u een aankoop heeft gedaan en dat u de tijd heeft genomen om een ​​beoordeling achter te laten.

Uw mening is voor ons erg belangrijk en helpt ons voortdurend te verbeteren. Geniet van uw aankoop!

Verkeerde maat schoenen geleverd

Schoenen besteld, maar de maat die bezorgd is, was anders dan de maat die ik heb besteld. Vervolgens heb ik veel moeite moeten doen om het product te kunnen en mogen retourneren

3 februari 2025

Hallo lars

Sorry voor uw opmerking, in dit geval hebben we uw bestelnummer nodig, omdat we geen toegang hebben tot uw account en het niet op dezelfde manier kunnen bekijken als u, dus zonder bestelnummer kunnen we de zaak niet verifiëren.

Groeten

Fijne website en snelle levering

Fijne website en snelle levering

9 februari 2025

Op 3 bestellingen 2x problemen

Op 3 bestellingen 2x problemen. Een bestelling van 11/01/2025 nooit ontvangen, ben nog altijd aant wachten. En dan een volgende bestelling iets volledig anders gekregen. Ook weer een ganse procedure moeten doorlopen en foto's moeten nemen en wachten... Nog steeds mijn geld niet terugbetaald gekregen.
Gisteren zogezegd mijn pakje voor de 2e keer geleverd in mijn parcelshop, vandaag gaan kijken, weer niets... Kan weeral, voor de 2e keer de provedure bij dpd opstarten voor een verloren pakje. Wa een tijdverlies, echt waar. Kotsmoe ben ik het.

11 januari 2025

Hallo!

Onze oprechte excuses voor het ongemak. Deel uw vraag samen met uw bestelnummer door hetzelfde te schrijven naar support@tradeinn.com. We zullen ons best doen om het af te ronden. Heb een geweldige dag. Groeten,

Prima ervaring

Prima ervaring. Sandalen besteld en deze waren goed. Bezorging was niet te kiezen en hoorde laat het tijdsslot maar kon er toen gemist had de volgende dag bij pakketpunt halen

17 januari 2025

Fijne dag!

mijn bestelling order 53739084…

mijn bestelling order 53739084 dd.22/11/24.
Nog steeds niet ontvangen. Van dag één was duidelijk dat het niet naar juist adres gestuurd werd.
Na mail naar trekking eerste reactie : drukte ivm black friday, nadien drukte ivm sinterklaas, nadien drukte ivm kerst en nieuwjaar. nadien bericht ontvangen dat het onerzoek 10 tot 15 werkdagen zou duren. Deze zijn nu verstreken. Terug contactname met trekken; maar nu is er volledige stilte.

25 november 2024

Hallo,

Het spijt ons te horen dat onze service niet aan uw verwachtingen voldeed.

We hebben daarom uw geval bekeken, het verantwoordelijke transportbedrijf is al op de hoogte gesteld en onderzoekt het.

We hebben ook rekening gehouden met uw opmerkingen
en hebben deze doorgestuurd naar de betreffende afdeling om de kwaliteit van onze diensten verder te verbeteren.

Wij verontschuldigen ons voor het ongemak en eventuele ongemakken.

Als u meer informatie of hulp nodig heeft, kunt u contact opnemen met onze klantenservice op support@tradeinn.com.

Met vriendelijke groeten

Netjes verzorgd en bezorgd