Dolcezza mode Een trui die op pinterest als reclame staat besteld. Grijs met gele strepen. Trui is aan de bovenkant niet mooi afgehecht en wilde hem retourneren, maar tja, waarnaartoe, het is me... Toon meer
trifogliabiti.nl
In mei o.a. Een vest besteld en betaald. Bevestiging order gekregen maar is nooit geleverd. Diverse keren geprobeerd contact op te nemen, eerst beloven ze alsnog te leveren daarna nooit meer iets geho... Toon meer
Op 27 september j.l. trui besteld. Site zag er netjes uit maar helaas.... Klarna achteraf betalen ging niet, vandaag besteld morgen gebracht en niet goed geld terug zijn meldingen die niet kloppen... Toon meer
Ik heb in maart n jurkje besteld en betaald Tot op de dag van vandaag niets ontvangen Ben erg boos!! Het zijn oplichters🤮
Nooit mijn bestelling geleverd gekregen…
Nooit mijn bestelling geleverd gekregen .
Oplichters
De kwaliteit vh produkt is heel erg…
De kwaliteit vh produkt is heel erg slecht. De werkwijze beschreven in andere reviews is herkenbaar. Retourneren is geen optie. Eerst bieden ze 25% korting, later 50%. Kortom bestel hier ajb niets!
OPLICHTERS!
Kleding komt niet overeen met wat ze aanbieden op de website. Vervolgens geprobeerd het retour te sturen (geen adres op de website). Vervolgens een agressieve reactie van Trifoglio terug met alleen een laatste en eindelijke aanbod waarbij ze aanbieden dat je het mag houden tegen een betaling van 50%, maar dat ze het niet retour nemen. Ondanks retentierecht (14 dagen) trekken zij zich hier niks van aan.
NA een beetje zoeken lijkt het erop dat het bedrijf is gevestigd in klein plaatsje in Italie (lijkt een schaduwadres). Kortom bestel hier niet!
Bestel hier niet!
Ik dacht ik probeer het eens. Maar wat een slechte kwaliteit verkopen ze! En retourneren is mogelijk maar wel zelf de retourkosten betalen. Bestel hier dus niet!
Oplichting!
Let op! Dit bedrijf stuurt niet de producten, zoals afgebeeld op de website en retourneren is onmogelijk!!!
De schoenen die geleverd zijn, leken kwalitatief gezien totaal niet op de schoenen van de website.
Toen ik aangaf de schoenen te willen retourneren, kreeg ik een aanbod van een terugbetaling van 25% (met behoud van product). Retourneren moest naar het magazijn in Portugal (???) en dat wilde zij liever niet gezien het milieu en de hoge kosten voor mij.
Toen ik hier niet mee akkoord ging, werd het aanbod 50%. Ik ging hier niet mee akkoord ging, omdat 20 euro voor schoenen die zo lelijk zijn nog steeds veel geld is.
De toon in de mail werd een stuk minder vriendelijk en uiteindelijk hebben zijn nooit de retouprocedure gemaild. Hierna is het mailcontact gestopt.
Mensen trap er niet in
Mensen trap er niet in. Het zijn oplichters.
Ik heb 2 van de 4 artikelen mogen ontvangen. Slechte kwaliteit. Het 3de artikel werd na 2,5 maanden geannuleerd en werd het geld teruggestort. Het 4de artikel heb ik volgens hun ontvangen, wat NIET zo is.
Na enig email verkeer blijft het stil.
Ik ga zeker aangifte doen van dit malafide bedrijf.
Waardeloos bedrijf kan het retourneren…
Waardeloos bedrijf kan het retourneren naar portugal. En dan geen adres ontvangen. Ja je krijgt 25% retour. Helaas deze reviews te laat gezien zeker omdat je via klarna kan betalen dacht ik dat dit enigszins wat betrouwbaarder zou zijn helaas ook dat is niet van toepassing.
Hier nooit meer bestellen
Hier nooit meer bestellen. Zeer slechte kwaliteit en een levertijd van enkele weken. Terugsturen is bijna niet mogelijk. Je kunt wel 25% van je geld terugkrijgen ipv. retourneren. Maar dan zit je nog met een ondraagbaar kledingstuk en ben 75% van je aankoopbedrag kwijt.
Dit zgn bedrijf bestaat helemaal niet.
Dit zgn bedrijf bestaat helemaal niet.
Het zijn oplichters alles komt uit China, mijn schoenen kosten 50eu bij alieexpress 12,50.
Ik heb aangifte gedaan.
De bank waar je het op stort zit in Duitsland.
Eerst revieuws lezen dan pas kopen anders blijven dit soort oplichters bestaan. Ook nooit bij Etsy bestellen!!
Oplichterssite
Totaal niet wat ik besteld heb. Niet de kleur niet de stof. Zag er uit als een vod. Kreeg een kwart van de prijs terug. Ronduit schandalig
Dit zijn gewoon oplichters.Koop niets van dit bedrijf!!!
Fake en kan niet terugsturen!!!
Het ontvangen product van geheel andere kwaliteit dan de foto. Dit vest blijkt een dunne zomerkwaliteit. Terugsturen is niet mogelijk!!!! Itt wat op de website staat! 50% aankoopbedrag retour 17 euro is nog teveel voor een product waar ik niets aan heb!!! Slechte zaak!!! Hier niet meer bestellen!
Niet het vest wat ik heb besteld
Op 1 februari een prachtig veelkleurig vest besteld bij Trifogliabiti. Vandaag 14 februari binnen gekregen. Het is totaal niet het vest wat ik heb besteld: geen mooie warme kleuren en van polyester. Komt uit China! Heb aangifte gedaan bij de politie.
Nooit mijn bestelde vest gekregen
Nooit mijn bestelde vest gekregen, geen reactie op mail.
Helaas een fake bedrijf
Het zijn oplichters
Het zijn oplichters! Betaalde bestelling nooit gekregen!
En als je hun formulier invult, 'ze vinden het nml. belangrijk dat de klanten tevreden zijn', hoor je helemaal niets meer.
Trifoglio Abiti /Dit bedrijf bestaat niet…
Dit bedrijf bestaat niet…. Trifoglio Abiti
Geen KVK, geen bestelnummer ontvangen, geen artikel..uiteindelijk een jumper Ipv een jas…
Kan niets retour sturen..
Klaar voor Radar ….
Het bedrijf heet nu ineens HH 160 …ok dit bedrijf bestaat niet…. PAS OP ER wordt van alles beloofd, geld, nieuw artikel etc etc ….. nooit iets gezien!! Hallo RADAR
Ik had dit helaas eerder moeten lezen
Ik had dit helaas eerder moeten lezen.
Geen contactgegevens. Geen KvK, maar op de zending staat wel dat het vanuit Rozenburg komt.
Wil je retourneren, dan moet je het aanvragen, maar helaas krijg je daar geen reacties op.
Ik ga dit nog verder uitzoeken. Lees je de leveringsvoorwaarden dan had er een lampje moeten gaan branden, want... er staat dat je het moet retourneren naar China..... terwijl het uit Rozenburg komt. Zaak voor de rechtsbijstandsverzekering.
En... te laat geleverd!!!
Geen KvK, geen adres, polyester ipv beloofde merinowol
Een merinowollen vest blijkt 100% polyester te zijn. Krijg geen reactie op mails. Op website staan geen contactgegevens en bij KVK ook niet te vinden. Voel me opgelicht, kan het product niet terug sturen want geen gegevens.
Het lijkt er niet op wat ik had…
Het lijkt er niet op wat ik had besteld!!! Troep
Er is ook geen email adres , geen telefoonnummer. Alleen kun je binnen de site een bericht sturen. En dan krijg je geen antwoord.