Dolcezza Moda
War er mis dat ze niks leveren en beloven al twee maanden lang dat ze het geld terug storten maar zelfs dat komen ze niet na. excuus is het licht aan de financiële afdeling.
Artikel nooit geleverd, 01-02-2024 besteld, is helaas nooit geleverd, eerst weken “zoeken” daarna al meerdere beloftes via de mail om geld terug te krijgen, maar er gebeurt niks, zijn nu alweer 4... Toon meer
NOOIT HIER BESTELLEN!!!
Een maand geleden een jurk besteld, nooit geleverd en ook nooit meer wat over gehoord. In de bevestigingsmail stonden contact gegevens waarop ik gemaild heb naar het bedrijf. Hierop kreeg ik een geautomatiseerde mail dat het e-mail adres een fout melding geeft?! Via internet een ander mail adres gevonden maar ook hier is nooit een reactie op geweest. Wat een slechte service!! Hier nooit bestellen!!
Jeetje
Jeetje, had ik maar de reviews eerder mogen lezen. Ik heb me product geroutineerd. Nu wacht ik op mijn geld en als email stuur naar hun zie ik dat adres ongeldig is. Weet iemand raad mee? Kunnen we ergens klachten indienen?
War er mis dat ze niks leveren en…
NIET BESTELLEN
NIET BESTELLEN. Ik kreeg een defect artikel en hoor na 1x een mail niets meer. Schandalig!!!
Onbetrouwbare website
Doe A.U.B. geen moeite om een bestelling te plaatsen! Ik heb op 28-01-2024, bijna 4 maanden geleden een bestelling geplaatst, nooit reactie gehad. Op de site kan je ze een e-mail of bericht sturen, maar daar wordt nooit op gereageerd. Echt heel slecht, nog zelden meegemaakt......
KOOP HIER NIKS!!! BEDRIEGERS...
Bestelling in januari gemaakt voor 2 pyjama's. Bestelling nooit ontvangen. Bedrijf is nergens op bereikbaar als alleen via de mail. Het is een geautomatiseerde mail waarin telkens maar 2 weken wachttijd wordt toegezegd. Vanaf maart ben ik al bezig met het bedrijf en ik heb nu aangegeven dat ik mijn geld terug wil. Hier wordt totaal niet op gereageerd. Het is een waardeloos bedrijf dat liegt en bedriegd. Koop hier niks!!!
Wat een waardeloos bedrijf !!!!!
Wat een waardeloos bedrijf !!!!!
Nooit mijn bestelling gekregen en geld is nog niet retour gestort.
Al diverse mailtjes gestuurd maar nog steeds niks.
Dus mensen HIER NIET BESTELLEN HET ZIJN OPLICHTERS!!!!!!!
Artikel 01-02-2024 besteld
Artikel nooit geleverd,
01-02-2024 besteld, is helaas nooit geleverd, eerst weken “zoeken” daarna al meerdere beloftes via de mail om geld terug te krijgen, maar er gebeurt niks, zijn nu alweer 4 weken verder..
Ze zijn alleen via mail bereikbaar en verneem nu ineens helemaal niks meer!
Ik heb inmiddels nietbezorgd.nl ingeschakeld..
Nog geen ster waard
Nog geen ster waard, januari schoenen besteld, nooit ontvangen, maar krijg ook mijn geld niet terug. Verwijzen alleen naar de financiële afdeling.
NOOIT hier bestellen!
Ik heb mijn trui nooit ontvangen en ook…
Ik heb mijn trui nooit ontvangen en ook geen terugbetaling!
Zeer slechte service. Meerdere malen gemaild met de klantenservice. Die verwijzen standaard naar een andere afdeling, waar ze vervolgens afhankelijk van zijn voor terugbetaling. Of ik nog even geduld heb…..
Echt niet bestellen via deze site!
Echt niet bestellen via deze site!
Ik heb niets gekregen en nu al maanden bezig met mijn geld terug vragen en dat komt maar niet. En maar aardige mailtjes via hun kant maar er gebeurt niets. De informatie en kwaliteit die ze zeggen te bieden zijn vals.
Halve bestelling slechte slome Klantenservice
De helft van mijn bestelling ontvangen. Na heel veel trage mails heen en weer gedurende 2,5 maand, de belofte dat binnen 10 werkdagen mijn geld terug op de rekening zou staan.. nog niks gezien op werkdag 11, wat ik al had verwacht maar moet er dus weer opnieuw achteraan.
Eindelijk verdiend dit bedrijf nul…
Eindelijk verdiend dit bedrijf nul sterren..je word opgelicht waar je bij staat..het heeft mij 75 euro gekost voor iets wat je bij ali voor 5 euro kan kopen..kwaliteit om te janken er staat nergens dat t uit China moet komen.
NIETS BESTELLEN!!!!
Zojuist een bestelling geplaatst
Zojuist een bestelling geplaatst. Helaas lees ik echter alle onderstaande slechte reviews en ben dan ook totaal het vertrouwen kwijt wat betreft mijn bestelling en de kwaliteit daarvan. Zojuist gemaild en medegedeeld dat ik gebruik maak van mijn herroepingsrecht. Ik eis telefonisch contact over het terugstorten van het uitgegeven bedrag. Anders ben ik genoodzaakt hier een zaak van te maken.
Oplichters!
Oplichters!! LET OP bestel hier niet! Je krijgt wel iets maar zeer slechte kwaliteit en het kan niet retour. Een zogenaamde klantenservice stuurt aardige berichten maar ik zit al 3 maanden te wachten op mijn geld, en dat klopt niet. Malafide!!
Items besteld
Items besteld, niet ontvangen. Tevens terugbetaling niet gekregen!
Oplichters!!
Bestel hier niet!!
Bestel hier niet!!! Kwaliteit van de kleding is zeer laag. Jasje gekocht voor meer dan €40, waarde is niet meer dan €2,-. Slechte afwerking, goedkope stof. Lange levertijd omdat producten rechtstreeks uit China komen. En zeer hoge retourkosten. Waardeloos!!! Trap er niet in
Waardeloos … niet hier…
Waardeloos spul van SHEIN … niet hier bestellen
2 broeken besteld 1 gekregen
2 broeken besteld en betaald.
1 broek gekregen en nu al 10 weken bezig om het geld van de andere broek terug te krijgen.
Niets hier bestellen, komt van temu/ali express daardoor lange levertijden en geen service bij ontbreken van items van de bestelling.
BESTEL HIERbestel ook niks meer NIET!!!!!!!
BESTEL HIER NIET!!!!!!!!!!!!!!!! 8 maart 2024 geschreven ..en nov.23 besteld
November broek besteld..verkeerde broek gehad en keek er doorheen,mail gestuurd en zou me geld terug krijgen.nu maarr en nog me geld niet terug.als je zegt komt het ..we hebben geen winkel waar u kan komen...nou let maar op..ik ga me geld halen .wacht nu al 5maanden op me geld..en standaard mail iedere x zelfde brief..kotsziek vsn dat bedrijf..maar ben er klaar mee..haal me geld op!!!!!!! Niet goed schiks dan maar kwaad schiks !!!!!!!!vuil vies bedrijf