Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Hvis jeg kunne give minus stjerner til Trivago, så var der ikke plads nok!!!😡 Jeg bookede en måneds ophold på hotel Easy planet i Patong Thailand i januar måned 2025 Under mit ophold på... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Kom hit og fikk en oppgradering av rommet vårt for 40 euro pr dag, rommet sto ikke til forventningene. Det var maur overalt til og med hundrevis i sengen, anbefaler ikke andre å dra hit. Kommunikasjon... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Trivago sørget for at vi booket et hotell i Roma gjennom et svindel-selskap. Vi ville aldri kommet over dette selskapet om det ikke var for Trivago. Man burde kunne regne med at Trivago har utført en... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Eledig vejleding da de trak penge men fik ikke opholdet.. de kan ikke kontaktes. Og man får bare autosvar. Bruger dem aldrig igen.

Bedrijfsgegevens

1. Reizen en vakantie

Geschreven door het bedrijf

Rejsende finder det ideelle hotel til den bedste pris på trivago.dk. Som verdens største online hotelsøgemaskine, sammenligner trivago priser fra mere end 700.000 hoteller på over 200 bookingsider over hele verden. Med mere end 82 millioner hotelanmeldelser og 14 millioner billeder, har det aldrig været lettere at finde det ideelle hotel! Hjemmesiden bliver hver måned besøgt af mere end 45 millioner brugere, som benytter trivagos avancerede filtrer til at finde præcis det tilbud som passer bedst for dem. Brugerne på trivago sparer i gennemsnit 35% per booking. trivago blev grundlagt i 2005 i Düsseldorf, Tyskland, og opererer i øjeblikket på 47 internationale landeplatforme på 28 sprog.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Skuffet

Skuffet. På Trivagos hjemmeside fandt vi et vandrehjem og der stod at kæledyr var tilladt. Vi bestiller derfor vandrehjem til weekenden til vores familie på 4 + hund, men da vi kommer til vandrehjemmet i Korsør, siger de, at man ikke måtte medbringe hund der i 6 år. Så stod vi der og kunne ikke finde andre ledige steder og måtte derfor køre hele vejen hjem igen. Virkelig skuffet. Opdater venligst jeres side, så man ikke kører forgæves.

7 augustus 2022

Hej Rikke

Mange tak, fordi du gav os denne anmeldelse.

Vi er ked af at høre, at dit ophold er blevet påvirket af vores kæledyrsvenlige filter.

Kan du venligst kontakte os via vores Hjælpecenter? http://trv.to/9CsS

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

We had a very fine trip to Tenarife…

We had a very fine trip to Tenarife staying at the Labranda Suites Costa Adaje. It is a beautiful renovated hotel, with a modern swimmingpool, lovely food and a very nice and helpfull staff.
We would like to highly recommend this fine hotel for new guests 🙂
Ole and Lene. Denmark.

5 maart 2022

Hello Lene!
We are very happy to hear that you had an amazing time at Tenarife 😊
We hope you keep using trivago to find your ideal accommodation in the future.
Thank you for taking a few minutes to write us this lovely feedback!
Best regards,
Luci@trivago

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg bestilte et billigt hotel i…

Jeg bestilte et billigt hotel i Thailand hvor jeg skulle besøge min billige kæreste som bor i en af de fattige landsbyer. Da jeg kom frem til mit hotel kom jeg ikke bare til en lille suite men den store suite. også lige pludselig finder min kæreste ud af det, også vil hun så gerne med til Danmark og giftes osv. det var den bedste rejse nogensinde.

16 augustus 2021

Hej Tysk,

Vi er glade for, at du havde en dejlig tur! Vi anbefaler også at du efterlader feedback på hotellets hjemmeside eller på mange af de andre anmeldelsessider, der findes online.

Som søgeplatform for overnatningssteder indsamler og modtager vi alle vores anmeldelser fra vores partnerbookingwebsteder og overnatningssteder og viser dem for alle vores rejsende. Vi ville hade nødigt, at de gik glip af din positive oplevelse!

Tak, fordi du valgte trivago :)

Nora @trivago

Skønt og serviceminded hotel i Alcudia, Mallorca

Vi er lige kommet hjem fra en dejlig ferie på Mallorca, hvor vi boede på Hotel Condesa i Alcudia. Vi var en familie på 10 personer; 4 børnebørn og 6 voksne. Jeg vil gerne rose personalet for meget god service både i poolbaren og spisesalen, hvor vi fik en meget fin service. Maden var fantastisk og vi havde all inclusive, hvor der var noget for alle. Børnebørnene elskede slik-skålene. Hotellets Team med Aktiviteter var super søde, altid smilende og så dygtige både om dagen og om aftenen hvor de lavede underholdning til stor glæde for børn og voksne. Det er ikke sidste gang, vi kommer der - og så ligger hotellet ved stranden.

8 augustus 2021

Kære Wini,

Tak, for din feedback.

Vi er virkelig glade for at høre, at du havde et behageligt ophold på Hotel Condesa!

Da trivago modtager alle anmeldelser fra vores partnere, anbefaler vi at dele din gode oplevelse direkte med den bookingside, der blev brugt. Når du har lavet en anmeldelse af bookingsiden, vil vi derefter indarbejde den i vores vurderinger! For yderligere information om vores vurderingssystem, se venligst: https://company.trivago.dk/trivago-rating-index/

Der er også andre forskellige anmeldelseshjemmesider tilgængelige online, som du kan bruge, såsom Google Anmeldelser eller TripAdvisor.

Husk venligst, at trivago er en metasøgning til indkvartering. Priserne på trivago kommer fra forskellige overnatningssteder og hjemmesider. Det betyder, at mens rejsende beslutter på trivago, hvilken indkvartering, der passer bedst til deres behov, afsluttes selve bookingprocessen via bookingsiderne (som er knyttet til vores hjemmeside.) Ved at klikke på knappen "Vis tilbud" videresendes du til bookingsiden, hvor du kan gennemføre bookingen.

Tak, for at du bruger trivago!

Venlig hilsen,
Yui @trivago

Jeres priser

Hej, jeg oplever at prisen på jeres side er lavere end på hotellets side når jeg klikker videre for at booke. Hvordan kan det være? Jeg har brug for et kundeservice tlf nr.

24 juni 2021

Antwoord van trivago

Hej Noha, tak for at du tog dig tid og efterlader din feedback om vores produkt. Vi er så kede af at se, at du ikke kunne lide det. For dette problem, kan du venligst kontakte vores support team via support@trivago.com? Der hjælper de dig med at løse dit problem. Vi ser frem til at høre fra dig. Med venlig hilsen, trivago, @ Berke

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vi bookede gennem trivago med fri…

Vi bookede gennem trivago med fri afbestilling. Selvom de har samarbejde med flix hotels, fralægger de sig alt ansvar. Vi har nu ventet på vores penge snart et år.. jeg kan bestemt ikke anbefale at bestille gennem trivago

18 januari 2021

Kære Trine,

Tak, fordi du tog dig den tid til at give din anmeldelse og dele din oplevelse med os.

Som anbefalet i den direkte korrespondance har vi videresendt din anmodning og advaret Flixhotels kundeservice team i din sag.

Da trivago ikke er en del af aftalen mellem kunde, hotel og bookingsiden, er vi desværre ikke i stand til at give en tidslinje for, hvornår du kan modtage dine refusioner. Refusions tiderne kan variere afhængigt af bookingsiden og deres betalings udbydere.

Vi beder om din tålmodighed og forståelse. Flixhotels vil snart kontakte dig. Du kan stole på, at vi vil underrette dig, hvis vi hører fra Flixhotels.

Yui@ trivago

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Won't be using trivago to find a hotel…

Won't be using trivago to find a hotel again found a hotel last week proceeded to pay with the company stay for long they took my money and the morning I was due to go away I get a email saying no hotel availability it's been 6 days now and no refund how can little company's scam you like this with a good reputation like trivago I'm surprised they allow this to happen.

21 augustus 2020

Hello Olly,

Thank you for your feedback.

We're sorry to hear you had this experience.

First off, be assured that before displaying rates from a booking site on trivago, a background check on the company is always conducted to ensure their legitimacy. Stayforlong has gone through this process as well.

Nonetheless, we are aware that issues can always occur. That’s why we're here to support you should you ever have any questions or problems with your reservation.

Should you have an issue with your Stayforlong booking, please send a detailed email to info@trivago.dk outlining the issue including a full copy of your Stayforlong booking confirmation.

Regards,

Vi fik stjålet vores penge af otel.com - via Trivago

Vi fik stjålet vores penge af otel.com. Da vi læser op på virksomheden, får vi et ret tydeligt billede af, at det mere eller mindre er en fup-virksomhed, som ofte bare tager folks penge. Folk dukker op til hoteller, hvor reservationer aldrig er gennemført og lignende. Vi blev præsenteret for otel.com og via Trivago. Trivago giver selv udtryk for, at de intet ansvar har - men de må vel så også have en forståelse for, at det er ret utrygt at skulle booke via dem en anden gang, og at vi specifikt vil undgå dem og i øvrigt opfordre andre til at gøre det samme.

15 juli 2020
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Der burde slet ikke gives nogen…

Der burde slet ikke gives nogen stjerne.
Nu har jeg i 6 uger venter på at få refunderet mine flybilletter pga aflyste fly d.9/4
Det er umulig at få fat på et personale, der kan være behjælpelig.
Jeg vil hverken ombooke, have en voucher men mine penge retur, hvilket EU netop for kort tid siden gjorde klart, at kunden har krav på.
Elendig service, rent tyveri.

17 mei 2020

Rigtig dårlig søgemaskine

Rigtig dårlig søgemaskine.
Det er måske lidt groft at sige de manipulerer med søgeresultaterne, for efter min mening at maksimere deres profit. Det er hvert fald ikke for brugeren. Eksempel hvis du vil på ferie til en by og du vælger kun at søge på pris har de en anbefalet pris de sorterer prisen efter og ikke den laveste pris (i den by jeg søgte var laveste pris 472 kroner mens anbefalte pris 894 kroner) Da jeg undersøgte på bookingsiderne kostede den laveste pris 641 kroner for det samme som den anbefalede pris på 894 kroner. Har været på hotellet og kender værelsestypen og servicen. HÅBER AT ALLE rater Trivago dårligt indtil de igen søger rigtigt
20200324: Svar fra Trivago den 23. marts er en gang sludder for en sladder. Min beskrevne erfaring er korrekt, så ret ind Trivago ellers snyder I brugerne
20200324 svar 2: Simpelt hvad Trivago skal gøre ved søgning på pris
- vælg billigste værelse på hotellet fra den billigste udbyder (kan ses under laveste pris)
- benyt den som sorteringskriterie på pris

22 maart 2020

Kære Soeren

Tak fordi du tog dig tid til at dele din feedback. Jeg er meget ked af at høre om din oplevelse.

Husk venligst, at brugere med trivago nemt kan finde deres ideelle hotel og sammenligne priser fra forskellige websider. Som et hotel- og prissammenligningsside sælger trivago ikke de sammenlignede tilbud.

Hvad trivago gør er blot at vise disse tilbud for vores brugere for at de kan sammenligne og vælge imellem dem. Disse tilbud kan dog ikke altid opdateres på trivago i realtid fra bookingsider. Et andet problem der kan opstå er, at det ansvarlige bookingside står over for teknologiske eller synkroniseringsproblemer, hvilket skaber en fejl mellem trivago og bookingsidens grænseflade. Dette kan derfor resultere i en prisafvigelse. At rydde din cache og cookies hjælper med at vise dig de opdaterede priser.

Vi fungerer som en portal for hoteller, der reklamerer for sig selv, samt en metasøgning efter bookingsider for at vise deres satser. Du har ret sommetider kan det betale sig at booke direkte på hotellet eller at booke med en anden platform, hvis de reklamerer for specialpriser, men for det meste svinger deres salgspriser ikke så meget som dem der sælges via bookingsider.

Vores vigtigste mål er at hjælpe brugere med at finde det særlige ideelle hotel der passer til deres behov så kan de booke det uanset hvad de vælger.

Kontakt os via vores Hjælp: https://support.trivago.com/hc/da/requests/new med flere detaljer om problemet, så vi kan løse det.

trivago User support

Fantastisk sted

Super dejligt sted med fantastisk udsigt over Holbæk fjord. Stedet er nyrenoveret med skøn varme
Dejlig mad og kolde fad øl

25 februari 2020

Kære Majamaluca,

Tak, fordi du delte din feedback.

Vi er glade for, at du kunne lide dit ophold på dette særlige hotel! Vi anbefaler, at du deler din anmeldelse på det bookingside du brugte til at booke dette hotel.

Vi indsamler gæsters feedback og vurdering fra forskellige bookingside anmeldelser og viser dem til vores brugere gennem trivago vurdering Index (tRI).

For mere information, se dette link:https://company.trivago.dk/trivago-rating-index/ 0

Hilsen

Dit trivago supportteam

Oplevelse d.11 oktober på Hotel Gran Guadalpin Banus med Trivago og Amoma

Oplevelse d. 11 oktober på Hotel Gran Guadalpin Banus

Trivago er ikke denne ene stjerne værd. Har booket hotel via trivago men ved ankomst til hotellet er bookinger annulleret da virksomheden er gået konkurs. Hotelpersonale fortæller at udbyder ikke betaler til hotellet og har derfor indstillet samarbejdet.
Hvordan får vi vores penge refunderet??
Det er stærkt bekymrende at såvel Trivago og hotellet ikke kontakter kunden, da Amoma tilbageholder betaling til hotellet og at man skal få den oplevelse at stå på hotellet med 9 pers. og klar til en god oplevelse.
Det er simpelthen ikke godt nok og super dårlig service !!

16 februari 2020

Kære Lars,

Tak for din besked. Vi er meget ked af, at du havde denne oplevelse efter Amomas ophør i september. Som dig var vi lige så skuffede over at høre, at Amoma muligvis ikke havde passeret kundens forudbetalinger til de respektive hoteller, når de forfaldt, hvilket udsatte bookinger i fare for annullering.

Amoma sendte e-mail-meddelelser medio september om deres situation til deres kunder og var meget ked af at se, at denne e-mail helt klart ikke nåede dig med succes.

Vi forstår, hvor meget din sag haster og ønsker at hjælpe så godt vi kan. Vi kan give øjeblikkelig sikkerhed for, at hvis du efter at have fulgt trinnene i vores e-mail, bliver informeret om, at du ikke er berettiget til en tilbageførsel, så lad os vide det, og vi hjælper gerne.

Det er vigtigt at bemærke, at trivago-brugere ikke booker hoteller direkte på vores platform. trivago er et søge- og sammenligningssite for indkvartering og som sådan henviser vi dig til at booke dit hotelophold på bookingside. Vi ved, det kan være ødelæggende, når virksomheder ikke lever op til deres forpligtelser, og vi er her for at støtte alle vores brugere påvirket.

Som jeg forklarede i vores e-mail-udveksling, ser vi frem til at modtage din feedback direkte til min besked og hjælpe dig yderligere.

trivago bruger support team

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Skiftet i deres reklamer er en klar…

Skiftet i deres reklamer er en klar forbedring i forhold til den generelle opfattelse af selskabet

4 februari 2020

Hej Kenneth,

Tak for at du kontakter trivago og deler din feedback.

Vi er meget glade for at høre, at du nød vores tv-reklamer. Det er altid rart at vide, at vi med succes producerer indhold, der imødekommer vores målgruppers behov og ønsker. Vi glæder os over og værdsætter alle udtalelser og forslag vedrørende vores annoncer.

Hos trivago sætter vi pris på al det feedback vi får fra vores brugere. Denne feedback giver os mulighed for fortsat at forbedre vores tjenester og skabe den bedste mulige oplevelse for vores brugere.

Hvis du har flere forslag eller kommentarer, er du velkommen til at tjekke vores Hjælp: https://support.trivago.com/hc/ar

Hav en dejlig dag!

Styr unna

Styr unna! Ikke ødelegg ferien men å bestille igjonnom dette selskapet. Helt totalt fraværende kundeservice.

21 januari 2020

Hallo, Dan.

Takk for at du tok deg tid til å dele dine tilbakemeldinger!

Vi beklager å høre at du er misfornøyd med vår kundeservice. Jeg kunne imidlertidikke ikke finne din forrige henvendelse og / eller e-post utveksling med trivago kundeservice team.

Hvis du ikke har kontaktet oss før, kan du ta kontakt med oss via vårt hjelpesenter; https://support.trivago.com/hc/da eller du kan også sende en e-post til denne adressen info@trivago.com

Vi vil gjøre vårt ytterste for å hjelpe deg!

Vi gleder oss til å høre fra deg!

trivago kundeservice Team

Med vennlig hilsen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Trivago er ikke denne ene stjerne værd

Hvordan får vi vores penge refunderet??
Vil aldrig nogensinde bruge disse søgesiden igen. En gang fis og papir. 😖

21 september 2019

Hej Camilla,

Tak, fordi du tog dig tid til at give os denne anmeldelse.

Vi er en søge- og prissammenligningsside for indkvarteringingstilbud, som vi får tilbudt af mange forskellige online bookingsider.

Vi har fået informationer om, at bookingsiden Amoma har informeret sine kunder om, at de holder op med at arbejde. Vi beklager, at din reservation er påvirket af denne beslutning. Vi stoppede med at vise Amoma-tilbudene, så snart det blev klart, at de ikke længere respekterede alle deres bookinger, og vores primære bekymring nu er at tilbyde rådgivning og support til enhver berørt trivago-bruger.

For at vi kan give dig direkte support, bedes du kontakte os via vores Hjælpecenter: http://trv.to/99wZ

trivago bruger support

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Trivago kan kun få en stjerne herfra

Trivago kan kun få en stjerne herfra. De samarbejder med Roomdi, der har en underlig annullerings politik. Vi bookede et hotel i Tyrkiet, men var nødt til at afbooke igen. Vi afbookede indenfor en time. Det er godt nok den dyreste booking/afbooking jeg nogensinde har været i besiddelse af. Den time kostede mig over 5.000 kr. Jeg har forsøgt at få mine penge igen, men det er ikke muligt, da de mener de er i deres gode ret til at beholde pengene. Roomdi mener det er oplyst i den tilsendte mail, at det er deres annulleringsbetingelser,
der er gældende. Jeg mener det er det rene tyveri.
Jeg vil derfor aldrig bruge Trivago som søgemaskine igen.
Benny Larsen

29 juli 2019

Supernemt ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi har lige været på motorcykel ned gennem Tyskland, Tjekkiet og hjem igen gennem Polen. Vi startede 2/7 og var hjemme i Dk igen 15/7. Altså 13 overnatninger på 5 hoteller, som vi alle fandt på Trivago. Vi vidste hjemmefra hvilke byer vi ville besøge, men ikke hvor mange dage vi ville tilbringe der. Eller hvornår vi ville ankomme, så derfor ingen booking hjemmefra.
Jeg kan kun give Trivago 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️, for nemmere kan det ikke være.

21 juli 2019
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Har altid være super tilfreds med…

Har altid være super tilfreds med Trivago. Men det ville være dejligt når man søger efter ferielejlighed at priserne så er for ferielejligheder og ikke det billigste hotelværelse for så først at skulle ind på hottelet for at finde ud af at det man søger nemlig ferielejligehed har en anden pris

20 juli 2019
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.