Trop Cosmetics Reviews

TrustScore 4 uit 5

3,9

Trop Cosmetics is a clean beauty brand trusted by over 100,000 customers across the Arab world. Available at major retailers including Faces and Boutiqaat, Trop brings high-performance makeup that's as kind to your skin as it is to the planet. Every product we create is Halal certified (by HALAL CONTROL GmbH, Germany), Vegan Society certified, cruelty-free, FDA compliant, ROHS certified, and German lab-tested — so you can wear it with total confidence, wherever you are. We believe beauty should work harder. Our formulas are built around cutting-edge ingredients like Squalane, Jojoba Esters, and hyper-staining technology that delivers real, lasting color without compromise. From our Color-Changing Foundation with shade-sensing encapsulated pigments that adapt to your unique skin tone, to our All-Day Liquid Blush, Lip Stain Masque, Waterproof Lip Liner, Winged Eyeliner Stamp, GlitterBeam Highlighter, Magnetic Lash Kit, and more — every product is designed to perform all day, every day. At Trop, clean beauty isn't a trend. It's our standard. We're committed to transparency, ethical sourcing, and formulas that are free from harmful ingredients — without ever sacrificing results. Whether you're building your first routine or leveling up your glam, Trop gives you the tools to show up as your most confident self.

Goed

TrustScore 4 uit 5

Alle reviews

4 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Tropppp

Foundation ktirr 7elo b5abe ktir bdal zet lon peau ma ka2an 7ata chi 3eje wbi nafes wa2t ma3melo filter.
Blush ra2e3 ktir bdayen bya3te clat 7elo
Lipstick ktirr 7elo ka contour bdayen ktir