Ik wacht al bijna 72 uur op mijn €5000 uitbetaling. Met een kleiner bedrag ontvang ik de uitbetaling altijd binnen 48 uur. Mocht ik het geld snel ontvangen verdiend dit casino zeker 5 sterren, die i... Toon meer
Ik heb afgelopen vrijdag 20.000€ gewonnen 5000€ is uitbetaald gister en ik wacht al sinds vrijdag op me andere uitbetalingen het komt maar niet op me bankrekening ik vind dit niet normaal en ik maak m... Toon meer
De eerste week van december €27.000 gewonnen op Trueluck, De eerste €5000,- ging zonder problemen, daarna diende de KYC check uitgevoerd te worden. Dit zonder enige problemen en vervolge... Toon meer
Even me review aanpassen!! Na me vorige review over geblokt te zijn terwijl ik 650 euro op me account had staan. Mailtje moeten sturen of ze me account wouden deblokkeren hebben ze binnen half... Toon meer
Welcome to Trueluck Casino, where real fortune begins! Whether you’re chasing big wins on slots, testing your strategy at online casino tables, or enjoying live dealer games, we’ve got it all. With over 10,000+ games, top providers and a €4,000 + 175 FS welcome bonus, your adventure starts now. Enjoy fast, secure withdrawals, crypto payments, and VIP rewards that take your gameplay to the next level. Licensed and trusted, Trueluck delivers fair play, non-stop action, and endless chances to win. Join Trueluck Casino today and play big!
Amsterdam, Nederland
Ik probeer al maanden mijn account te sluiten bij dit casino.
Elke keer als je contact opneemt met het casino krijg je hetzelfde antwoord dat je een mail moet sturen. Echter hierop wordt of niet geantwoord of ze geven de optie om tijdelijk te stoppen.
Hierop mail je terug dat je hem volledig wilt verwijderen en daar komt dan geen antwoord meer op!

Antwoord van Trueluck Casino
Storten gaat gemakkelijk, Maar laten uitbetalen gaat niet tot moeizaam ,
Ik heb mijn account laten sluiten

Antwoord van Trueluck Casino
Vraag al 3 weken lang om mijn account te sluiten je krijg steeds weer een andere medewerker die een mail stuurt dat je het nog maar even wil proberen
Word er echt moe van heb je wat gewonnen betalen ze niet uit heb je gestort zonder bonus dan moest ik toch even door spelen anders kon het niet uitbetaald worden dat gedaan nog niet uitbetalen 20 mailtjes veder een grote oplichting site beter hier niet gokken
Ze sluiten je account nog geen eens
Als je er om vraagt oplichting 1e klas

Antwoord van Trueluck Casino
Absoluut niet spelen bij dit casino. Mijn account was gewoon netjes geverifieerd, alles netjes aangeleverd , 2 mooie bedragen gewonnen, vervolgens niet uitbetaald gekregen. Je gaat vervolgens een gesprek aan , en hun gooien het erop dat ze het hebben terug betaald, en dat moet ergens te zien zijn lijkt mij toch? Nou mooi niet dus… weg geld dit zijn echt dieven gewoon!

Speel hier niet!
Ze willen je account niet sluiten, dat zegt al genoeg!
Als ze je de account sluiten dan staat alles na een week weer open!

Antwoord van Trueluck Casino
Great casino withdrawel fast and always fast service
Smerige oplichters storten mag maar als je wil opnemen dan begint de ellende. Speel daar niet

Antwoord van Trueluck Casino
Leuke casino!!! Ruime keuze voor de kasten en de live casino is ook zeker een aanrader. 🏆🏆🏆
Goede site met goede rtp. En een fijne klantenservice!
De service van dit casino is de afgelopen tijd enorm achteruitgegaan. Je krijgt continu dezelfde geautomatiseerde antwoorden van de klantenservice, vaak voorzien van een onpersoonlijke AI-foto. Het voelt allesbehalve persoonlijk.
Stel je een aanvullende vraag? Dan verandert de toon ineens. Geen standaardreactie meer, maar een kort en bot antwoord en vervolgens wordt de chat direct afgesloten. Dat is bijzonder frustrerend, zeker als je veel speelt en altijd wordt aangesproken als ‘gewaardeerde VIP-speler’. Van die waardering merk ik op dit moment weinig.
Daarnaast wacht ik inmiddels al geruime tijd op een uitbetaling van ruim €3.000. Sinds deze uitbetaling in behandeling is, zijn er bovendien ineens geen bonussen meer beschikbaar. Dat roept vragen op. Transparantie en duidelijke communicatie zouden hier op zijn plaats zijn, maar die blijven uit.
Ik kijk eerlijk gezegd nu al uit naar het standaardantwoord onder deze review: dat de betaling “in verwerking staat”, “zorgvuldig wordt gecontroleerd door de betreffende afdeling” en dat ik “gerust een e-mail mag sturen en dat zij snappen dat dit voor spelers verontrustend en frustrerend kan zijn" Helaas lijken dat de enige oplossingen die worden geboden.
Voor mij is dit casino op dit moment dan ook geen aanrader.
Tip voor wie wél waarde hecht aan persoonlijk contact en transparantie: wildrobin.com. Daar vind je een goed spelaanbod, vriendelijke en persoonlijke klantenservice en een duidelijke manier van werken.

Antwoord van Trueluck Casino
IK HEB HIER GEEN WOORDEN VOOR!
Voor de 2e keer hebben ze mijn account, na sluiten ZONDER DAT IK EROM GEVRAAGD HEB weer heropenend! Waardoor ik wederom 900eu ben verloren!!!! Het ging eindelijk de goede kant op bij mij! Ik ben gewoon verslaafd!!!! DAT DIT CASINO NOG BESTAAT!!!!

Antwoord van Trueluck Casino
Ik word knetter gek van elke keer weer een e-mail over hun reclame. En steeds van een ander e-mail adres.
Ik heb geen account bij hun en dat wil ik zo houden.
Maar ik word dood gespamd over trueluck casino.

Antwoord van Trueluck Casino
Paar keer grote bedragen gewonnen, altijd netjes uitbetaald.
- 15K dag later netjes op de rekening
- 5K zelfde dag betaald
Nu 6K cashout al 9 dagen onderweg, na 4 dagen moesten ze ineens mijn account verifiëren na maanden spelen. Prima, geregeld. Nu 5 dagen later nog maar 2 van de 6K binnen.
Bij vip manager en chat krijg je dezelfde antwoorden.
Mocht het bedrag uitbetaald worden, pas ik de beoordeling aan.
Update- 11 dagen later vanaf eerste moment cashout nog steeds maar 1 van de 3 cash outs ontvangen. Geen reactie meer op mail gekregen. Ster er af.
Update - 11e dag weer 2K binnen. 2 van de 3 dus nu ontvangen. Echter de derde een mail met technische issues. Wat een grap na zoveel dagen wachten. Mocht het vandaag niet hersteld en uitbetaald worden, dan gaat er morgen weer een ster af.
Update - Pretenderen in de reactie op mijn recensie je te helpen en uitleg te geven als je hun support team benaderd via de mail. Helaas nog geen reactie sinds vanmorgen.
Update - dag 12 en de withdraw met technische issues niet hersteld en uitbetaald. Geen reactie meer van ze. Ster er af.
Update - Trueluck casino heeft mijn review gerapporteerd.
Hallo ,
Bedankt voor je Trustpilot-review over trueluck.com.
trueluck.com heeft je review gerapporteerd, omdat deze schadelijke of illegale inhoud bevat.
Update - Uur naar de rapportage was al mijn geld binnen, heb het account direct laten sluiten bij trueluck. Hebben mij nog proberen om te praten.
Conclusie: ze betalen uit, zijn wel illegaal en willen je wel verslaafd maken. Echter heb ik zeker 20K en meer winst gemaakt op dit casino.