Tubble Reviews

4,4

In de namiddag besteld, s ‘ochtends al ontvangen, niet normaal snel The cuzi is zomers heerlijk relaxend op balkon, en in de winter gaat ie naar binnen ! Ideaal voor mensen met spier issu... Toon meer

Ik heb een tubble bad besteld op bol. Ik wilde em opblazen met de opblaaspomp nou geen 5 min maar zeg maar meer een half uur was het bad iets hard liep die gelijk leeg. De opblaas pump past nie... Toon meer

Ongekende service. Dat is wat Tubble levert. Mijn Tubble was na 8 mnd Lek op de ritsen, geplakt maar toch niet meer zo goed. Dit gemeld bij Tubble, foto's gestuurd etc. En gevraagd of ik een ander kon... Toon meer

Snelle verzending. Goed product. Letterlijk binnen een minuut opgezet. Voor het laatste beetje water laten weglopen: zet een laag krukje onder de tegenovergestelde hoek van het bad. Even drogen na geb... Toon meer

1. Thermische baden

Tubble is an inflatable tub that fits into almost any home ✓ Strong material ✓ Softer and more comfortable than a standard bath ✓ Ready in 1 minute

Uitstekend

Vraagt klanten om een review

Heeft 90% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

141 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

klantenservice

Heel tevreden met de Tubble in het algemeen. Nu was de slang na een ruime tijd gespleten, deze wordt mij toegestuurd zonder kosten. Hij is nog niet binnen, maar ik heb er vertrouwen in dat het goed gaat komen.

12 februari 2023

Antwoord van Tubble

Bedankt voor uw mooie review! Hopelijk ontvangt u uw afvoerslang zo snel mogelijk!😊

Keine Antwort auf E-Mails

Zufriedener Kunde, Problem gelöst, guter Service!

****

Goedemiddag Tubble, Ik ben/was echt blij met mijn Tubble bad, wat een uitvinding. Echter vraag ik al sinds drie weken om een reactie op mijn email. Mijn bad lekt en ik heb om een oplossing gevraagd, die mij geboden werd waar men echter niet op terug komt.

Maak ook mij weer tot een blije klant, bedankt, Manuela Cyrus

29 januari 2023

Hello Manuela
Thank you for your feedback, we've sent you an email and our team will be sure to help you with any issues. We apologize for the wait.

Best regards
Tubble team

Top!

Ik woon in Amsterdam, heb een smalle badkamer en ben zo blij met het opblaasbare bad! Absolute aanrader. Vriendelijke medewerkers & Top service!

19 januari 2023

Antwoord van Tubble

We’re glad that you enjoyed your Tubble!😊

Gisteren gekocht

Gisteren gekocht, vandaag geleverd. Meteen opgezet, water er in en lekker warm baden. Product voelt aan als extreem dure kwaliteit. Vlot verloop, geen problemen ervaren en alles was geleverd. Toppie!

18 januari 2023

We wish you happy Tubbling 💙🧖‍♀️

Topservice!

Anderhalf jaar geleden de Tubble aangeschaft om onze kinderen wekelijks in te laten badderen. Echt een aanwinst! Helaas ging het bad lek in de naad, repareren bleek niet mogelijk. Er zit een jaar garantie op het bad, deze was dus al verstreken. Toen maar een mailtje naar Tubble gestuurd om naar de mogelijkheden te vragen. Binnen 5 minuten een antwoord terug en binnen 3 dagen wordt er alsnog een ander bad geleverd. Ik stond versteld! Wat een coulance, dan wel topservice! Kunnen een hoop bedrijven nog iets van leren! Team Tubble nogmaals bedankt! Ik raad iedereen zonder bad aan om deze hier aan te schaffen!

11 januari 2023

Waardeloos

Eind november bad besteld bij Tubble maar kreeg de verkeerde maat opgestuurd. Na moeizame communicatie met de klantenservice heb ik een retourlabel ontvangen en dezelfde week bad nog teruggestuurd. Zij zouden mij dan de juiste maat opsturen. Inmiddels is het januari en heb nooit meer wat van Tubble vernomen. Meerdere pogingen gedaan tot contact met de klantenservice maar tevergeefs... geld ook nooit terug gekregen. Waardeloze service, heel erg jammer.

4 januari 2023

Dear Iris
We are very sorry that this happened with your order. We have already written to your email to solve your problem as soon as possible. Please accept our apologies once again.
Regards TUBBLE team 💙

verkeerde levering filters

4 filters besteld voor Tubble luchtreiniger via bol.com. Tubble stuurt mij 4 badjassen.
Retour gestuurd op 9 december 2022, binnen 2 weken zou ik mijn geld terug moeten krijgen.
Inmiddels 3 weken wachten en navraag bij bol.com gedaan: retour niet verwerkt bij Tubble en het wordt nog langer wachten.
Ik begrijp dat waar gewerkt wordt, fouten gemaakt worden. Maar het is niet fijn als ongemakken van die fouten naar de koper geschoven worden

8 december 2022

Dear Magda
We are very sorry that this happened. We will contact you immediately in order to resolve your issue as soon as possible. We promise to look into the situation and do our best to prevent this from happening again.
Best regards TUBBLE team

Fijne Feedback team Tubble

Na een moeizame communicatie met Tubble,over lekkend ventiel is het team hier op terug gekomen en hebben ze mij verrast met een nieuw Tubble pakket inclusief nieuw bad.
Top service!

24 december 2022

Antwoord van Tubble

Thank you for your understanding and trust.
Best regards and happy holidays from TUBBLE team 💙

Heerlijk! Kies voor de Tubble en niet een goedkope kopie!

Jaren geleden een Tubble gehad, maar na verhuizing had ik er geen plaats meer voor, dus verkocht aan een kennis.
Nu weer een grote badkamer, gisteren de Tubble gekocht en vandaag al in huis! Wat ga ik weer genieten van dit geweldige bad, ik heb bewust bij Tubble besteld en niet voor een goedkope kopie gekozen, vanwege de goede kwaliteit en super klantenservice.
Dankjewel!

16 december 2022

Antwoord van Tubble

Thank you for choosing us. We are happy to be a part of comfort and relaxation in your new home 💙

1,5 week gelden besteld nog geen levering

1,5 week gelden een Tubble besteld en tot op heden nog steeds niks vernomen of mogen ontvangen. Erg jammer van deze slechte informatie.

7 december 2022

Beste Jullian,

Bedankt voor het delen van uw feedback.

Het spijt ons dat uw ervaring niet aan uw verwachtingen voldeed. Het was een ongewoon geval en we zullen het in de toekomst beter doen.

De bestelling is verwerkt en klaar voor verzending.

Het zou binnen 2-5 werkdagen op uw adres geleverd moeten worden.

Het spijt ons voor de vertraagde levering, maar om u te compenseren voor het wachten, hebben we ook een tapijt met een schoonmaker toegevoegd.

Hopelijk ontvangt u het pakket zo snel mogelijk, zodat u kunt beginnen met ontspannen voordat de kerst komt.

Laat ons later weten hoe uw Tubble-ervaring was.

Met vriendelijke groeten,

Team Tubble

Wat een geweldig bad en service..!!!

We hadden een Tubble die na een paar maanden lek raakte op de naad. We hebben contact opgenomen met Tubble in Amsterdam, wat een geweldige service.
Ze hebben direct alles in werking gezet en binnen enkele dagen kregen we een nieuwe Tubble toegestuurd.
Ze krijgen van ons een dikke 10.......keep up the good work Tubble.

24 november 2022

Opblaasbaar ligbad tijdens…

Opblaasbaar ligbad tijdens garantieperiode lek geraakt in de naaden. Na mail , dag nadien al bevestiging dat een nieuw ligbad wordt toegezonden. De service eneorm snel daat dezelfde dag het ligbad nog verzonden werd. Eeen perfecte service en vriendelijk geholpen.

Enkel bedrijf die het pakket bezorgde had een aantal dagen nodig om te leveren.

23 november 2022

Helaas maak ik geen gebruik meer van…

Helaas maak ik geen gebruik meer van mijn Tubble. Nadat mijn eerste bad meerdere gaatjes op de naden had waardoor het bad steeds langzaam leegliep, heb ik een vervangend bad ontvangen. Super service, echter vertoonde het vervangende bad al vrij snel hetzelfde euvel. Meerdere reparatie setjes versleten, maar ontspannen badderen zit er niet meer in…..zo jammer.

10 november 2022

Beste Jacqueline,

Bedankt voor uw eerlijke feedback.

Het spijt ons te horen dat u niet volledig van onze Tubble baden heeft kunnen genieten.

Kunt u contact met ons opnemen via deze website:

zodat wij u verder kunnen helpen in deze kwestie.

We kijken ernaar uit om snel van u te horen.

Team Tubble

ik zit al 2 weken op de pomp te wachten…

ik zit al 2 weken op de pomp te wachten heb nog niets kunnen doen met het bad waardeloos dus nu weer 2 weken later en nog steeds niets wat een waardeloze service ik zou er nooit meer kopen het is nu 8 november

26 oktober 2022

Antwoord van Tubble

Beste klant, dank bericht en onze excuus voor lange levertijd! Pompje is vandaag opgestuurd en we hebben ter compensatie nog wat dingen bijgevoegd. Nogmaals excuus en fijne avond! Vriendelijke groet, Amanda Team Tubble

Klantenservice top!

Vorig jaar heb ik een Tubble opblaasbaar bad aangekocht.
Jammer genoeg zat er vrij snel een gaatje in. Met behulp van de reparatiekit kon ik het gaatje dichten en zo het bad weer perfect gebruiken.
Echter hield deze oplossing niet vol.
Ik heb Tubble daarop gecontacteerd en foto's van het gaatje bijgestuurd. Ik kreeg onmiddelijk een antwoord en amper 2 dagen later had ik een volledig nieuw bad in huis, met nieuwe pomp, afvoerbuis en reiniger! Dus het volledige pakket!
Het contact zelf was ook enorm vriendelijk!

4 oktober 2022

Absoluut dol op de Tubble, maar.....

Absoluut dol op de Tubble, maar ze gaan echt te snel lek en steeds op de naden. Twee Tubbles in 2 jaar in de prullenbak. Zo zonde geld.

5 oktober 2022

Goedemiddag,

Het spijt ons te horen dat u in het verleden problemen heeft gehad met onze Tubbles. Het kan gebeuren dat er na verloop van tijd lekken ontstaan op de Tubble, maar het is zeldzaam dat er in de afgelopen twee jaar twee lekken zijn ontstaan, dus we willen ons daarvoor verontschuldigen.
Als u wilt dat wij u helpen een oplossing te vinden, aarzel dan niet om contact op te nemen via thibault@tubble.com
Een fijne dag toegewenst! :)

Thibault - Tubble Team

Al 2jaar geniet ik van mijn tubble

Al 2jaar geniet ik van mijn tubble, alleen ben ik nu mijn stop kwijt , en volgens de klantenservice kan ik die niet los krijgen ! Helaas dus geen getubble meer !
Of heeft iemand nog een vervang idee ?

En gereageerd op het antwoord , maar ben bang dat de klantenservice niet echt verbeterd is in de tussentijd ! Niets meer gehoord !

21 september 2022

Beste klant,

Bedankt voor uw feedback.

Het spijt ons te horen dat u niet ten volle heeft kunnen genieten van onze Tubble baden.

Kunt u contact met ons opnemen via deze website :

zodat wij u een nieuwe stop voor uw badkuip kunnen toesturen?

We kijken ernaar uit om snel van u te horen.

Met vriendelijke groeten,

Team Tubble

Persoonlijke en goede service!

Al een aantal jaar erg fan van de Tubble! En nu ook van de service. Vorige week ging er iets mis met het afrekenen van een product uit mijn bestelling. Na contact te hebben gezocht, werd het extra product gelijk kosteloos nagestuurd. Hartstikke fijn!

14 september 2022

Hoi Shafira,

Hartelijk dank voor uw vriendelijke bericht. Je helpen met het oplossen van eventuele problemen is onze grootste prioriteit, dus we zijn blij dat je tevreden bent met onze service.
Nog een fijne dag!

Vriendelijke groeten,
Thibault

Bad ging stuk op de naad

Bad ging stuk op de naad. Mailtje gestuurd. Kreeg binnen een dag antwoord en kreeg meteen een nieuwe opgestuurd (viel nog binnen de jaar garantie). Super service. Blij mee.

8 september 2022

Hoi,

Hartelijk dank voor uw mooie recensie! Iedereen bij Tubble is blij te horen dat u tevreden bent over onze klantenservice. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u nog vragen of problemen heeft met betrekking tot het product.
Wij wensen u een geweldige dag! :)

Vriendelijke groeten,
Thibault