Tubfamily Reviews

TrustScore 3.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Har bara fått ett mejl att min beställning är förberedd, det var den 10 sep, men inget mer svar sen dess. Har försökt ringa och mejla med order nummer. men inget svar. Riktigt dåligt. Och vill snart h... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super schnelle Lieferung - Perfekte Verpackung - Die Ware war komplett in Ordnung und ganz ohne Kratzer. Ist ausserdem ein tolles Produkt !! Macht so viel Spaß darin zu planschen und ist eine fant... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Meget god oplevelse og hurtigt levering ,😉😍, god tub( badekar) når det dækkes til foroven virker den som sauna , og intet grund til at tanke vand fuld ig Bent at tømme 😃😂det var relaxende dejligt... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Da min første anmeldelse var fjernet ulovligt fra tubfamily.dk så smider jeg den lige afsted igen, har man problemer med dette fra trustpilot så kontakt mig. H***** fra tubfamily er ubehøvlet,... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Spa

Geschreven door het bedrijf

Vi er en dansk og e-mærket webshop med lager i 2860 Søborg, København. Vi handler direkte - og kun med de bedste fabrikker i verden. Vi ønsker, at den danske forbruger handler på en sikker webbutik, med fuld gennemsigtighed til den lavest mulige pris. Vi bestræber os altid på, at have lager på alle modeller, så vi kan levere hurtigt. Tubfamily tilbyder både levering til pakkeshop og hjemmelevering. Når du køber nyt badekar hos os, tilbyder vi prismatch mod den laveste pris - både på nettet og i fysiske butikker! Dette gælder kun danske butikker, da der er mange udenlandske butikker, som kører med dansklignende webshops. Her kan priserne ikke sammenlignes, da man skal sende varen helt til f.eks Holland, hvis man fortryder købet eller hvis varen skal repareres. Dette er for egen regning og prisen på returnering overstiger i de fleste tilfælde varens pris. Tubfamily har dansk lager med værksted og reservedele til alle modeller. Hold derfor godt øje med, hvilket land webshoppen drives fra, før du køber. Se oplysningerne under kontakt. En dansk webshop skal altid vise dansk CVR nummer. For at få prismatch er det en forudsætning, at varerne som sammenlignes er samme model. Det er også en forudsætning at varen er på lager hos konkurrenten og kan købes til den gældende pris. Vi vil bede om et link til webshoppen hvor du har fundet varen. Som kunde hos os tilbyder vi dig alle reservedele til dit badekar og vi er lagerførende med alle reservedele. Vi kalder det TUBFAMILY CARE®, for det gælder kun for Tubfamily kunder. Vi sælger ikke reservedele til - eller reparerer på et badekar, som ikke er købt hos Tubfamily. Der er desværre mange kopier på markedet, som ikke kan sammenlignes med vores originale kvalitet. Tubfamily er desuden e-mærket, hvilket giver dig fuld sikkerhed/forsikring op til kr. 10.000 når du handler hos os. Dette er selvfølgelig helt uden merpris for dig. Velkommen hos Tubfamily A/S

Contactgegevens

Gemiddeld

TrustScore 3.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

10 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Kvalitets pop-up badekar

Vi har lige købt deres pop-up badekar i størrelse XL og vi er virkelig tilfredse med købet.

Vi har prøvet om vi begge kunne være i badekarret på samme tid og det kunne vi! Vi er henholdsvis 192 cm og 175 cm høje, så selv folk med meget lange ben kan være deri samtidig ☺️👏

Det er super nemt at folde ud og folde sammen igen og det kan fint ligge under vores håndvask med skuffer - så nemt ift opbevaring 👍

Fra vi bestilte gik der ikke længe før vi modtog en mail om, at der desværre var lidt forlænget leveringstid - altså i stedet for 2 dage, så en lille uge, hvilket jo på ingen måder er lang tid.
Men grundet den længere leveringstid fik vi ekstra udstyr med til en værdi på over 500 kr, så virkelig, virkelig god service 👏☺️

Kæmpe stor anbefaling herfra 👍

Hilsen familien i Thy

2 april 2024

Kære Freia

Tusind tak for din fine anmeldelse 🙌🏽🙌🏽

Tubfamily

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig forsendelse og produktet er i…

Hurtig forsendelse og produktet er i super kvalitet!

Allerede anbefalet til flere!

15 januari 2024

Antwoord van Tubfamily

Tusind tak Lasse for din fine anmeldelse :) De bedste hilsner Nikolaj/Tubfamily.dk

Løsningsorienteret og behjælpelige

Jeg købte et produkt hos Tubfamily, som desværre viste sig at være defekt. Henrik og Nikolaj forsøgte at afhjælpe det defekte, desværre uden held. Desværre kunne de ikke sende et nyt produkt da de ikke havde flere på lager. Jeg fik tilsendt et andet produkt, som jeg er rigtig glad for. Super hjælp og service.

8 januari 2024

Antwoord van Tubfamily

Hej Michael Tusind tak for din fine anmeldelse :) De bedste hilsner Nikolaj/Tubfamily.dk

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har haft den store fornøjelse at…

Jeg har haft den store fornøjelse at købe et isbad, samt tidligere et foldebadekar.
Jeg har været meget tilfreds med mit foldebadekar, som er af meget høj kvalitet og lever fuldt ud op til mine personlige forventninger.
Jeg faldt over isbad’et da jeg skulle ind og snolde noget til mit badekar.
Jeg måtte have det.
Super flot isbad, så man kan have det stående fremme. 100% stabtilt og wauw hvor lækkert med siddepuden <3
Tak for nogle rigtig gode produkter, som har givet mig de bedste værktøjer til at slappe af på en sund og dejlig måde.

23 november 2023

Imponerende højt serviceniveau

Imponerende højt serviceniveau, hvor der blev tænkt i løsninger frem for problemer.
Produktet er i høj kvalitet og var det vi forventede da vi bestilte.

9 november 2023

Antwoord van Tubfamily

Tusind tak Emil for din fine anmeldelse 😊 Dejligt at høre du er glad for dit nye badekar. De bedste hilsner Nikolaj

God oplevelse

Jeg har kun noget godt at sige om Tubfamely.alt gik glat og foldebadekaret er jeg super glad for.

10 november 2023

Antwoord van Tubfamily

Kære Jette Tusind tak for din fine anmeldelse 😊 Vi er glade for at høre at dit nye badekar er en succes. De bedste hilsner Nikolaj

Bedste investering længe!

Jeg købte en foldebadebalje til voksne hos Tubfamily, og må sige at jeg er yderst tilfreds!
Produktet fremstår af god kvalitet, er solidt og er perfekt til selv et mindre badeværelse/brusekabine.
Fungerer fint til voksne, er glimrende til at to børn kan være i det samtidigt og holder til plask og leg (samt at blive klatret på!).
Bonus er en yderst fornuftig pris.

5/5 ville købe igen og anbefale til andre!

10 augustus 2023

Antwoord van Tubfamily

Kære Elisabeth Friis Frosted, du skal have tusinde tak for den fine anmeldelse. Vi kan se, at du har købt vores foldebadebalje i 1 meter, det er et produkt som vi er meget stolte af. Vi håber at du får masser af glæde af det. Med ønsket om en dejlig dag:-)

Bedste hilsener
Henrik/Kundeservice

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg søgte et foldebadekar og fandt det…

Jeg søgte et foldebadekar og fandt det hos Tubfamily, det har en god og overskuelig side, den er nem at bestille fra og de har en super hurtig levering.
Badekaret er i en virkelig god kvalitet og og det er nemt at håndtere.
Jeg havde nogle spørgsmål omkring badekarret inden jeg bestilte det og kontaktede deres kundeservice, jeg fik svar på min spørgsmål og ovenikøbet løste de mit problem med at det ikke er skridsikkert i bunden ved at sende mig en badekarspude med nakkestøtte.
Super god kundeservice, et sikkert sted at handle.
Alt i alt en virkelig god oplevelse.

23 juni 2023

En god oplevelse

Hurtig og venlig service!
Jeg er meget glad for mit badekar, som er i god kvalitet og meget praktisk på badeværelset! Det er nemt at tømme uden vand over det hele.

27 juni 2023

Godt badekar!

27 juni 2023

Kære Camilla

Tusind tak for din fine anmeldelse, fedt at du er glad for vores badekar! ☺️

Hurtig ekspedition

Hurtig ekspedition, fik lavet en forkert ordre og om den kunne nåes at lave den om og det kunne det 👍

2 juli 2023

Kære Betina

Tusind tak for din fine anmeldelse ☺️

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Jeg har bestilt den 2 og her den 7…

Jeg har bestilt den 2 og her den 7 ingen svar på mail samt telefon ved henvendelse. Pakken er ikke afsendt. Tak for svar:)

2 juli 2023

Hej Troels :)

Jeg beklager de ekstra leverings dage på baljer, da der har været sommer udsalg på baljer til ekstra god pris, og derfor meget travlt de her dage, postnord har ikke kunne have så mange baljer med af gangen i deres varebiler, og derfor oplever du nogle ekstra leverings dage end normalt, pengene er ikke trukket fra din konto, før du modtager baljen på din adresse. :)

Jeg har snakket med postnord som har oplyst mig at din pakke er på vej til dig, og kan spores senere på dagen.

Jeg håber du bliver glad for din balje i mange år frem.

Meget hurtig.

Ordre blev sent 28 min. efter ordrebekræftelse, og modtaget næste dag. - så det er da meget hurtigt.
Ellers tilsyneladende fin kvalitet af produkter og egentlig rart, med et begrænset og overskueligt sortiment.

24 juni 2023

Hej Bo

Tusind tak for din fine anmeldelse ☺️👌

Anbefaler

Jeg er meget tilfreds med produktet. Høj kvalitet og meget professionel service og hurtig levering. Jeg har kun bemærket, at samlingen af ​​proppen-pakningen mangle.
Kan I ombytte til et helt nyt?

5 juli 2023

Kære Aneta

Tusind tak for din fine anmeldelse, dine nye propper er afsendt ☺️

Nemt at handle

Nemt at handle, hurtig levering, varen er taget i brug og fungerer som beskrevet.

24 juni 2023

Hej Carsten

Tusind tak for din fine anmeldelse! 😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi købte et foldebadekar i april

Vi købte et foldebadekar i april, hvor der stod at den ville komme hjem i maj. Derfor vidste vi godt at der var lidt ekstra ventetid på. D. 22. maj blev den endelig sendt, men da den ikke var kommet frem i start juni, skrev jeg til dem. De tog straks hånd om sagen. Post Nord havde mistet pakken (utroligt nok at man kan miste et badekar 😁). Tubfamily sendte et nyt badekar dagen efter min henvendelse og 2 dage senere stod den i vores carport. På trods af at fejlen egentlig lå ved Post Nord, var Tubfamily endda være så søde at kompensere for ventetiden med lidt ekstra badesalt (Jeg spurgte også meget pænt om de ville 😊).
Tak for en god håndtering af sagen, det er sådan noget der gør at man går fra 4 til 5 stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

8 juni 2023

Kære Tine

Tusind tak for din super fine anmeldelse, godt vi fandt en løsning, ☺️