J&A Watertechniek Reviews

1. Tuincentrum
  2. Tuinman
  3. Gazonirrigatie verhuurbedrijf

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Voor u als u er over denkt om tuinberegening aan te leggen in uw tuin of als u uw tuin wilt veranderen en de mogelijkheden van tuinberegening wilt weten.

Uitstekend

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Snel, flexibel en info die klopt.

Ik had op donderdagavond een dompelpomp besteld die helemaal niet zo makkelijk te vinden was online (althans, qua beschikbaarheid). Alleen op tuinberegening.nl kon ik hem bestellen met levertijd 1-3 werkdagen. Afgaand op slechte ervaringen (niet met dit bedrijf) in het verleden, vreesde ik dat ik na betaling een mailtje zou krijgen dat het product toch niet op voorraad was, maar niets was minder waar.
Aangezien ik door grondwater-overlast zat te springen om die pomp, heb ik vrijdagmorgen gebeld of ik hem toch niet kon komen afhalen (in Bladel; ca. 70 km van waar ik zit) en dat kon!
Kortom: dank zij J&A heb ik sinds gisterenmiddag eindelijk weer droge voeten. Het geleverde product is overigens fantastisch.

12 januari 2024

Tuinberegening zelf aangelegd met…

Tuinberegening zelf aangelegd met spullen van J&A'Bij de installatie goed advies gehad van Jeroen.Nadien kreeg ik een probleem met het afstellen van de sproeiers.Contact opgenomen met J&A waarna ze enkele dagen nadien de sproeiers gratis kwamen afstellen.Perfecte service.
Ad Marien Hapert

12 oktober 2022

Goede ervaringen

Goede ervaringen. inmiddels een jaar geleden een hydrofooruitbreiding op een bestaande grondpomp gezet. dit werkt nog steeds goed en de aansturing zowel als de watervoorziening werkt goed. zeer tevreden. dit jaar verder uitbreiden met druppelslang en meerdere kraantjes in de tuin. op die manier kunnen we efficiënter omgaan met het water. Gedurende het proces ben ik met raad bijgestaan waardoor mijn twee linkerhanden veel zelf konden doen.

18 maart 2022

Is dit jouw bedrijf?