Tuincentrumlopik Reviews

4,5

Ondanks door vertraging mijn bestelling binnen gekregen. Moet eerlijk zeggen het heeft wat langer geduurd. Maar is dan ook heel netjes opgelost door hun en ga zeker weer daar bestellen. Nogmaals s... Toon meer

Leuke webshop, alles is makkelijk te vinden dmv zoekwoorden. Van a tot z ging alles soepeltjes in de webshop. Klein verbeterpuntje is de verzending, je word wel goed op de hoogte gebracht wanneer p... Toon meer

Netjes geleverd en meteen inzetbaar. De beestjes wisten niet wat hen overkwam — Pokon deed z’n werk sneller dan ze konden wegrennen. Makkelijk in gebruik en effectief. Aanrader voor iedereen die genoe... Toon meer

1. Tuincentrum
  2. Winkel

Ruim assortiment bloemen, kamerplanten, tuinplanten, tuingereedschap, verlichting en meer. Eenvoudig besteld. Snel geleverd. Goede service. Scherp geprijsd. Bekijk ons aanbod. Merken: Gardena, Canna, Plagron, ECOstyle, Pokon.

Uitstekend

Vraagt klanten om een review

Heeft 66% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

18 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Pakket vol met mierenpoeder

Gisteren mijn pakket ontvangen. Opbergboxen, een gieter en een bus mierenpoeder, maar trof een onaangename verrassing aan. In de bodem van de bus mierenpoeder zat een gat daardoor lag alle poeder los in de opbergboxen en transportdoos. Een zootje was het.
Het zou fijn zijn als ik een nieuwe bus mierenpoeder toegestuurd zou krijgen en graag in het vervolg even checken of zo'n bus geen beschadigingen heeft en inpakken in bruin papier of iets dergelijks

Update: 01 juni 2025
Contact gehad met het tuincentrum en zij hebben mij inmiddels een nieuwe bus mierenpoeder opgestuurd. Snel en netjes opgelost. Daarom het aantal sterren verhoogd.

15 mei 2025
Logo Tuincentrumlopik

Antwoord van Tuincentrumlopik

Beste Monique Driedijk
Bedankt voor uw bericht en uw review. Zoals we al met u besproken hadden, sturen we u een nieuwe bus mierenpoeder toe, zorgvuldig verpakt. Nogmaals excuses voor het ongemak en dank voor uw feedback.

Tuincentrum Lopik

Top zaak

Mooie planten, heel overzichtelijk alles op alfabet. En eerlijke prijzen en heel vriendelijk personeel waar je met vragen terecht kan.hier gaan we zeker nog eens naar toe.

2 mei 2025

Heb het pakketje nog steeds niet…

Heb het pakketje nog steeds niet ontvangen

22 januari 2025
Logo Tuincentrumlopik

Antwoord van Tuincentrumlopik

Beste

Uw bestelling is vrijdag 24 januari 2025 om 13:57 (UTC +01:00)
Alle zending updates

03:08 (UTC +01:00)

donderdag
23 januari 2025
20:28 (UTC +01:00)
Nieuwe bezorgpoging op de volgende bezorgdag

20:26 (UTC +01:00)
Teruggekomen uit de rit van de bezorger

19:57 (UTC +01:00)
We hebben elkaar gemist, we komen nog een keer langs

17:31 (UTC +01:00)

23:15 (UTC +01:00)
Zending nog niet ontvangen of verwerkt

Zending nog niet ontvangen of verwerkt

Snelle service

Een tijd geleden een robotmaaier gekocht, werd netjes op tijd geleverd in België.

Vandaag scheelt er iets aan dus heb ik een ticketje gemaakt op hun website. Binnen de 5 minuten werd ik al opgebeld om de oplossing te bespreken.

27 maart 2025

Leuke webshop

Leuke webshop, alles is makkelijk te vinden dmv zoekwoorden.
Van a tot z ging alles soepeltjes in de webshop.
Klein verbeterpuntje is de verzending, je word wel goed op de hoogte gebracht wanneer pakketje klaar is voor verzending maar heeft iets langer geduurd.
Hopelijk doen jullie hier iets aan, ondanks dat toch een dikke 5 sterren! 👍🏻

10 maart 2025

Zeer goede service

Zeer goede service ! Item was niet meer online , heb mail gestuurd en dezelfde avond heeft men nog extra online gezet en me op de hoogte gebracht !
Dat heet echte klantvriendelijkheid!

3 december 2024