2,7

Slecht

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

2,7

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

0 voor klantvriendelijkheid

Goed, tot je een niet werkend product wil retourneren. De klantendienst schildert je af alsof je het product niet juist gebruikt en weigert vervolgens de retour. Nochtans valt deze nog binnen de herroepingstermijn van 14 dagen en hoefde ik zelfs geen uitleg te geven waarom ik terugstuur. Als het gewoon om simpele dingen zoals een chloortablet gaat zou ik hier zeker durven kopen, maar een pomp koop ik nooit weer via deze firma!

11 augustus 2023

Uitstekende service!

Wij bestelden de Jacuzzi Intex Greenwood bij Tuinzwembad.com en die werd keurig op tijd verstuurd. Helaas had ik een fout opgegeven in het adres maar Aldo heeft hemel en aarde verzet om ons alsnog snel te helpen. Wat een fantastische service! Petje af! Bedankt Aldo.

10 augustus 2022

Top webwinkel!! Vriendelijk duidelijk en snel!

Na diverse teleurstellingen op internet met het kopen en zoeken naar een zwembad ben ik terecht gekomen bij tuinzwembaden.com. Jammer dat ik deze site niet eerder had gevonden, een top bedrijf!
Duidelijke site ook qua voorraad. Zwembad op zondag besteld en dinsdag geleverd!!! Super snel, ook de eigenaar telefonisch gesproken en vriendelijk en duidelijk geholpen. Wat een super service. Hij nam ondanks de drukte de tijd om mijn vragen te beantwoorden! Mocht ik nog producten nodig hebben en ze hebben het hier op voorraad ga ik zeker weer hier bestellen!
Deze site maakt waar wat ze beloven, dat is niet overal zo helaas! Ga zo door!!!

18 juni 2020

Uitstekende service!

Er was een pakket zoekgeraakt bij de vervoerder. Na telefonisch contact op hun initiatief werd dit probleem op een meer dan behoorlijke manier opgelost! Ik ben een tevreden klant!

29 mei 2020

Van chloortabletten naar een zoutwatersysteem!

Na jaren met chloortabletten mijn zwembad te hebben gereinigd heb ik dit jaar de beslissing genomen om gebruik te maken van een zoutwatersysteem. Natuurlijk gelijk mijn vertrouwde zwembadspecialist Aldo van Tuinzwembad geraadpleegd en dezelfde dag nog kon ik het systeem tegen een scherpe prijs ophalen. De installatie verliep vlekkeloos doordat alle Intex onderdelen op elkaar aansluiten. Perfect! Het zwembad ziet er weer helder en schoon uit. Nu nog even wat hogere temperaturen!

6 juni 2017

Geweldige service!

Na een tip van een collega en een zoektocht op het internet zijn we terechtgekomen bij Aldo. Na een paar telefoontjes en een super warm persoonlijk contact bij het ophalen van ons Intex Spa bubbelbad kunnen we niet anders dan schrijven dat Aldo voor een superservice en handige tips heeft gezorgd tegen een zeer scherpe prijs! We genieten nu al sinds een week elke avond van onze eigen kleine wellness dankzij Tuinzwembad en onze contactpersoon Aldo. Thanks!

4 augustus 2014

Prima service!

Ik heb bij tuinzwembad.com accesoires voor mijn Intex zwembad gekocht waaronder een solar zwembadring. Er zat een belabberde instructie bij en helaas, ik had de ring te hard opgeblazen waardoor deze was gaan lekken en er vouwen in kwamen. Gebeld en ik kon tegen een wel heel gereduceerd bedrag een nieuwe ring krijgen. Dat is toch netjes, aangezien ik zelf niet juist bezig was. Kennelijk zag men daar ook in dat de instructie beter had gekund. Mijn dank daarvoor!

3 juli 2014

Is dit jouw bedrijf?