Beschrijving van de huizen klopt niet altijd. voorbeeld: in de lijst met kenmerken staat aantal badkamers "2" terwijl in de beschrijving een derde badkamer aanwezig is . dit geeft soms verwarring.
Deze firma zijn echt afzetters. We wachten al anderhalve maand op de terugbetaling van onze waarborg die we op hun rekening hadden gestort. Ze weigeren ons geld na twee maanden nog steeds terug te st... Toon meer
veel aanbod maar moet helaas wel lang wachten op bevestiging na de boeking wat lastig is als het object al vol is
goede informatie
Verschrikkelijke ervaring
Echt een verschrikkelijke klantenservice die geen verantwoordelijkheid neemt voor de 'villas' die zij aanbieden op hun website. Ik had een huisje gehuurd voor 10 dagen (2000 euro) en we konden helaas niet langer blijven door de slechte staat van het huisje en de gezondheidsproblemen die het mijn zoontje van 5 gaf. Schimmel, vochtschade en heel heel veel stof. Slecht onderhouden huisje. Vanaf minuut 1 geprobeerd in contact te komen met tuivillas maar we werden telkens van het kastje naar de muur gestuurd. Uiteindelijk een lange periode mailuitwisseling gehad maar ze erkennen helemaal niets, totaal niet empatisch of klantvriendelijk. Ik heb dit echt nog nooit meegemaakt.
Pas op - TUIvillas houdt zich niet aan vermelde prijzen!!
TUIvillas biedt een vakantiewoning te huur aan. Wij boeken deze woning en vervolgens laat TUIvillas weten dat de huurprijs niet goed staat weergegeven. Deze moet 1500 euro hoger zijn.
Ook laat TUIvillas weten dat alle vermelde prijzen niet bindend zijn en dat ze daar van af kunnen wijken als ze dat willen. Hoezo klantgericht?
onjuiste beschrijving voorzieningen
Beschrijving van de huizen klopt niet altijd. voorbeeld:
Hoopvol
We wachten af want het is onze derde boeking op 3 dagen tijd, jullie hebben een vlotte website maar we zullen blij zijn als we een definitieve bevestiging hebben
makkelijk
Makkelijk te boeken en goede ervaringen uit het verleden
Eerlijke informatie voor een prettig en…
Eerlijke informatie voor een prettig en betaalbaar verlof
alles heel duidelijk
Slechtste organisatie die ik ken!!!!
Wij hebben ons vakantiehuisje in Spanje…
Wij hebben ons vakantiehuisje in Spanje geboekt via tui villa's. huis met zwembad was super. Onze grootste ergernis was de bouwwerf naast ons. Van 's morgens 7u30 tot 's avonds 20u waren ze non stop stenen aan het slijpen, kappen en dan nog maar te zwijgen over het geroep en gebrul van de werkmannen, die probeerden boven het geluid van hun eigen radio te roepen... En dat in combinatie met het slijpen van hun tegels/stenen! Gezellig!
Naast al dat geslijp, genoten de werkmannen er van om te gluren wanneer ik lag te zonnen. 6 werkmannen op een rij die zaten te gluren! Degoutant! We namen contact op met ruim villa's. Maar kregen het antwoord dat we ons moesten richten tot novasol. Tui villa's deed geen enkele moeite om ons hierbij te helpen. terwijl we onze vakantie geboekt hebben via tui! Novasol daarentegen deed dat wel. NOOIT meer boek ik via tui. Degoutant dat ze geen moeite deden om ons te helpen. Novasol daarentegen deed wel zijn best om de last te compenseren. 1 advies... Als je een villa wil boeken, doe het rechtstreeks bij novasol en niet via tui villa's. Dat scheelt heel wat euro's. 1 verschil.... Als er een probleem is, kan je niet rekenen op tui. Novasol onderneemt actie! Voortaan boeken we nooit meer via tui, maar wel rechtstreeks via novasol!
goede informatie
de foto's van het huisje kunnen niet…
de foto's van het huisje kunnen niet geopend worden.
huisje gevonden via website Home to go.
gebrek aan medewerking bij een vorige boeking
Bij een vorige boeking in 2020 heb ik moeten annuleren wegens gesloten grenzen ( corona epidemie), ik kreeg geen enkele medewerking noch steun voor de annulatie. Het betaalde voorschot heb ik nooit terug gekregen. Ik vind dit nog steeds onrechtvaardig. ondanks vele vruchteloze pogingen om contact te nemen heb ik nooit een antwoord gekregen.
Duidelijk en klantvriendelijk
Duidelijke en klantvriendelijke boekingsite.
Voldoende informatie.
Hopelijk is het verblijf ook zo
Grote teleurstelling
Na de boekingsopdracht staat bij "hoe gaat het nu verder" dat er een ontvangstbevestiging via de mail komt, dat gebeurde ook. Wat echter NIET vermeld wordt is dat er een tweede mail komt, die nog door de aanvrager bevestigd moet worden, voor er contact met de aanbieder opgenomen wordt. Doordat dit niet bekend was, wist ik niet dat deze mail in mijn spam terecht gekomen was. Daardoor is de boekingsopdracht dagen blijven staan tot ik contact opnam met de klantenservice. Toen was de gewenste periode niet meer beschikbaar, wel enige dagen later. Ik heb toen meteen bevestigd, en telefoon- en mailcontact gehad met meerdere klantenservice medewerkers, en een bevestiging van de nieuwe periode op de zelfde boekingsopdracht terug gehad. Echter de volgende dag was het object opeens toch niet meer beschikbaar, terwijl ik de datum van klantenservice zelf doorgekregen had. Mijn teleurstelling is zeer groot, we hadden als familie die voor het eerst een gezamenlijke buitenlandse vakantie wilde boeken lang gezocht naar een object met alle gewenste criteria, dit was het enige. Alternatieven zijn nu niet meer beschikbaar. Tui klantenservice heeft nog voor mij gezocht, maar komt dan met voorstellen die niet voldoen aan de opgegeven criteria. Ook jammer dat het niet mogelijk is om een vast aanspreekpunt te hebben binnen de klantenservice. Mailtjes worden telkens door iemand anders beantwoord, zodat je niet het gevoel hebt dat er persoonlijke aandacht is voor een probleem.
Hier probeer ik nooit meer te boeken
We probeerden een appartement te boeken, eerst was de prijs niet correct, dan was het al verhuurd aan iemand anders. Slechte en zeer trage communicatie, ook steeds zelf moeten aandringen voor informatie. Ik boek hier nooit meer!
Duidelijke site