Door drukte rondom kerst en jaarwisseling was het de vraag of het bestelde op tijd geleverd zou worden. Hierover contact gezocht met Tulipart en .... direct antwoord. Zelfs werd aangeboden om desno... Toon meer

Prachtig kunstwerk met zorg verstuurd. Hier ben ik zelfs ontroerd door geraakt. En daarbij zo’n waardevol presentje. Een waardevol pakket in alle opzichten. Bertine van Dijk

Het kunstwerk is helemaal vanaf Nijmegen in Vleuten bij Utrecht gebracht per auto door de eigenaar ! Er werd van te voren ook netjes gebeld ( was door mij gevraagd) .

1. Kunsthandelaar

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Online kunst galerie voor schilderijen, zeefdrukken en beelden

4,4

Uitstekend

Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord

Absoluut niet aan te raden

Absoluut niet aan te raden! Onprofessioneel, absoluut geen verstand van zaken en on top ook nog onvriendelijk en brutaal.

Het onderstaande antwoord raakt kant noch wal en bevestigt nogmaals mijn mening. Diep triest!

9 februari 2026
Logo Tulipart

Antwoord van Tulipart

We hechten veel waarde aan professionaliteit, en daarom beoordelen we aangeboden werken altijd zorgvuldig. In dit geval hebben we twijfels over de authenticiteit, waardoor we helaas niet kunnen overgaan tot aankoop. We begrijpen dat dit teleurstellend kan zijn, maar het geven van een 1-sterreview voelt voor ons wat overdreven.

Toch danken we je voor je begrip en de moeite die je hebt genomen om contact met ons op te nemen.

4 mooie litho's gekocht van Herman…

4 mooie litho's gekocht van Herman Brood in lijst. Zien er mooi uit en werden ook nog gebracht. Alleen geen echtheidscertificaat meegezonden.

14 augustus 2025
Logo Tulipart

Antwoord van Tulipart

Bij litho's geven wij nooit echtheidscertificaten, dat doen wij alleen bij schilderijen en handgesigneerde en genummerde zeefdrukken.
Dit staat ook duidelijk op de website.

Wat haastige bezorging

Wat haastige bezorging. Maar verder is er keurig geleverd zoals geadverteerd. Heb echter wel om het certificaat van Echtheid moeten vragen. Zou aldus de site sowieso meegeleverd worden. Terwijl dit aan de telefoon door hen ontkend werd.

23 juni 2025

Niet geheel duidelijke omschrijvingen…

Niet geheel duidelijke omschrijvingen bij zeefdrukken of Litho. Waardoor je denkt iets te kopen wat je uiteindelijk toch niet krijgt. En dan de reactie als je het aangeeft, of je gek bent ofzo. Ik weet het niet. Maar ik zal niet zo snel wat kopen hier. En ook niet aanraden bij anderen.

5 juni 2025