Had zeefdruk, herman brood "man met paard" besteld met zwarte kader op de lijst maar had er graag een witte op gehad. Ik belde de dag nadien om te vragen of er een mogelijkheid was om een witte kader... Toon meer
Door drukte rondom kerst en jaarwisseling was het de vraag of het bestelde op tijd geleverd zou worden. Hierover contact gezocht met Tulipart en .... direct antwoord. Zelfs werd aangeboden om desno... Toon meer
Wat haastige bezorging. Maar verder is er keurig geleverd zoals geadverteerd. Heb echter wel om het certificaat van Echtheid moeten vragen. Zou aldus de site sowieso meegeleverd worden. Terwijl dit aa... Toon meer
Prachtig kunstwerk met zorg verstuurd. Hier ben ik zelfs ontroerd door geraakt. En daarbij zo’n waardevol presentje. Een waardevol pakket in alle opzichten. Bertine van Dijk
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Online kunst galerie voor schilderijen, zeefdrukken en beelden
Nederland
- tulipart.eu
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Eerst een telefonische vriendelijke en…
Eerst een telefonische vriendelijke en correcte uitleg.
Daarna via mail alles zeer vlot verlopen.
Snelle levering!
Top service.
Kleine issue met beschadiging werd perfect opgelost.
Snelle levering.
Leuke collectie en top service!
Zeer tevreden snelle levering goed…
Zeer tevreden snelle levering goed verpakt dank u.
Vrolijk schilderij van Liz
Leuk schilderij, mooie kleuren. Aanwinst. Klant gericht, goede service. Vriendelijk.
Alles top en snelle levering!
Zeer tevreden .snelle levering.
Prima service
Prima service, snelle levering en correcte verpakking.
Prima geregeld.
Het bestelde werk was niet voorradig maar toch heel snel bij ons vanuit Israël. Uitstekend verpakt en verder helemaal naar wens.
Zeer goed ontvangst
Prima kwaliteit
Snelle levering, niet duur en prima kwaliteit.
Door drukte rondom kerst en…
Hierover contact gezocht met Tulipart en .... direct antwoord. Zelfs werd aangeboden om desnoods zelf het bestelde artikel te komen brengen indien Post NL ons zou laten zitten.
Dat noem ik service. Fantastisch! Kom je helaas maar weinig tegen. Bestelde was keurig verpakt en onbeschadigd toch nog op tijd aangekomen. Dus alle complimenten en zeker 5 sterren.
Leuke producten
Makkelijk site, leuke producten en niet te duur. Levering was snel.
Service kan beter
Product naar verwachting. Echter telefonisch niet bereikbaar en geen info over levering vooraf.
snelle levering en keurig verpakt
Zeer professioneel en met zorg…
Zeer professioneel en met zorg ingelijst en verstuurd. Zelf woon ik in het buitenland en had het binnen twee dagen ontvangen. Zeker kom ik terug voor een volgende bestelling.
Mooie grote collectie
Mooie grote collectie, leuke prijzen en snelle levering, netjes een melding als het weer op voorraad is