Wij hebben een campinggaz gasbarbeque, type Attitude 2100 EX gekocht bij Twaiko. Prijs was scherp en de leveringstijd in orde. Wij hadden wat vragen over het product en werden door de klantenservice... Toon meer
Twaiko
Ietwat langere levertijden, maar daar communiceren ze al duidelijk over op de website. In dit geval stond er 5 tot 8 werkdagen voor en ik heb het op de 7e werkdag ontvangen. Helaas enkel verpakt in... Toon meer
Onze tv zou twee dagen later geleverd worden. Verschillende keren gemaild naar de klantendienst maar nog steeds geen tv of deftige uitleg gekregen. Na meer dan een week moesten we zélf een terugbetal... Toon meer
Was voor mij eerste keer dat ik iets besteld heb bij Twaiko. Op zich redelijk duidelijke website met goede zoekfunctie. Bestel proces duidelijk en verliep soepel. De spoelbak en kraan die ik bestel... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Twaiko is een webshop in Nederland en België met een groot assortiment in o.a. elektronica, speelgoed, huishouden, tuin, klussen, verzorging en fotografie.
De Smalle Zijde 54, 3903LR, Veenendaal, Nederland
- klantenservice@twaiko.eu
- twaiko.eu
Doen wat ze beloven
Doen wat ze beloven. Levertijd 4-8 dagen is inderdaad 8 dagen, maar dat is prima. Mooie prijs ook.
grote vertraging in de levering
Ik heb op 20 mei een bestelling geplaatst en ze beloofden binnen 4-8 dagen te leveren, maar de bestelling arriveerde pas op 6 juni. Helaas is dat jammer. De klantenservice reageerde vrij snel op mijn brief en de bestelling is conform de bestelling aangekomen, daar zijn geen vragen over. De website van Deloox levert altijd op tijd, wat me meer garantie geeft dat ik de goederen (als het een cadeau is) op tijd ontvang.
Goed en goedkoop
Geleverd binnen aangegeven tijd( 4-8 dagen) en de prijs was beduidend lager dan andere aanbieders!
Verwacht geen klantenservice van Twaiko
Ik heb een router besteld, maar deze voldeed niet aan mijn verwachtingen. Daarom wilde ik het product de volgende dag retourneren. Twaiko weigerde dit, enkel omdat mijn bedrijfsnaam op de factuur staat.
Als zzp’er heb je echter gewoon recht op consumentenbescherming wanneer een product hoofdzakelijk voor privégebruik is aangeschaft. Deze wettelijke regeling werd volledig genegeerd.
In plaats daarvan boden ze ‘uit coulance’ een retourmogelijkheid aan met een restocking-fee van 40%. Dat is niet alleen buitensporig, maar ook misleidend: het wordt gebracht als een gunst, terwijl het in werkelijkheid een manier is om mijn wettelijke recht op herroeping te ondermijnen.
Ik snap dat retouren niet leuk zijn, maar dat hoort nou eenmaal bij het runnen van een webshop. Daar horen ook de bijbehorende rechten en plichten bij – die hoor je te kennen en na te leven.
Zeer tevreden
Oled monitor gekocht voor zeer lage prijs en snelle verzending. Heel erg tevreden
Vlotte en snelle afhandeling van de…
Vlotte en snelle afhandeling van de bestelling. Zeer goede info gehad ook. Kortom zeer tevreden over gans het procces
Besteld en op tijd geleverd
Besteld en op tijd geleverd, goed op de hoogte gehouden dus al met al prima prestatie.
Goeie klantenservice
Goeie klantenservice, bestelling in goede staat geleverd
Correcte levering
Correcte levering.
Voor levering in België moet er wel een extra dag gerekend worden, dus niet voor 14u besteld volgende dag in huis. Het zou wel kunnen dat dit aan de transporteur lag en niet aan twaiko.eu daar het pakje wel de dag zelf van de bestelling overgeleverd was aan de transporteur.
Gewoon mijn ervaring.
Bestelling is binnen, maar duurde echt veel te lang
Bestelling is binnen, maar duurde echt veel te lang.
Scherpe prijs als je bereid bent te wachten
Zeer scherpe prijs voor een monitor. Via tweakers kwam ik deze verkoper tegen met voldoende sterren. Pas na mijn bestelling ging ik wat verder kijken/lezen en begon ik me wat zorgen te maken of het allemaal wel goed zou komen. Artikel is binnen de aangegeven tijd geleverd en was prima in orde. Doos had schade dus was nog even spannend maar artikel was niets mis mee. Niet de snelste, wel de beste prijs.
uitstekend en snel afgehandeld
Tevreden
In de add stond een levertijd van 8/10 dagen. Op dag 8 stond de bestelling nog op “wacht op leverancier” dus maar eens een mailtje gestuurd, deze werd promo beantwoord en op dag 9 was de bestelling…een camera statief met gimbalhead van het merk Sirui binnen. Wel wat kleine “oneffigheden” aan het statief dus deze was waarschijnlijk een b-keuze, maar what the heck, het statief was € 230,- goedkoper dan bij Cameraland e.d. en werkt perfect. Blij mee!
goede prijs top
geweldige ervaring.
Ik had iets besteld maar de foto op site was anders dan wat ik thuis kreeg. Vroeg retour aan maar hoefde het niet terug te sturen en ze storten geld terug. Dat is service.
Het artikel is beschadigd geleverd
Het artikel is beschadigd geleverd. Het was niet voldoende beveiligd.
Bestelling lukraak geannuleerd
Twaiko heeft zomaar een bestelling geannuleerd. Ook geen moeite genomen om een mail te sturen met informatie over waarom. Erg jammer. Product wil ik opnieuw bestellen en is opeens niet meer leverbaar.
Prima product
Prima product, goede prijs. Levering duurde wat lang