Bonjour, twisto velolib , recommandé par l'office du tourisme de lion sur mer (personne tres serviable) nous avons télécharger l'application..première station, impossible de prendre un premier vé... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Firma twisto zablokowała mi konto że względu na bezpieczeństwo danych i jak pytam kiedy odblokują to nie mają pojęcia no to jakis żart wszystko place w terminie a wy mi robicie takie coś i teraz z cze... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Wygodna forma płatności, dobry sposób na codzienne wydatki (szczególnie w przypadku problemów z płynnością bliżej końca miesiąca), część rozwiązań pomaga podjąć wydatki, które normalnie trudno jest sf... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Pierwszy raz spotkałem się z firmą, która na siłę utrudnia rozwiązanie umowy i zamknięcie konta. Konto założyłem w 2021 roku do jakiejś promocji Allegro i o Twisto zupełnie zapomniałem. Teraz chci... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Twisto to jeden z najszybciej rosnących fintechów w Europie i lider płatności odroczonych w regionie CEE. Oferuje odroczone płatności omnichannel - bezpośrednio w sklepach internetowych oraz w aplikacji, dzięki której klient może przesunąć lub rozłożyć na raty płatność za zakup dokonany online i offline. Aplikacja Twisto jest połączona z kartą wielowalutową z kursem wymiany walut Mastercard bez opłat i prowizji.
Contactgegevens
Smolna 40, Warszawa, Polen
- +48 22 263 02 10
- kontakt@twisto.pl
- twisto.pl
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 26% van zijn negatieve reviews beantwoord
Nie polecam nic nie idzie z nimi…
Nie polecam nic nie idzie z nimi załatwić czekać po prawie tydzień żeby Ci odpisali jeszcze ci mowia ze nie da się konta odblokować a 9.99 dalo sie pobrać...
Jestem z nimi prawie od początku i…
Jestem z nimi prawie od początku i zawsze załatwiają sprawy, jedyne co mogę zarzucić to, to że od kilku miesięcy próbuje podwyzszyc limit na karcie i bezskutecznie
NABITA W BUTELKĘ
Wyłudzą dane, następnie odrzucą wniosek. Tak w skrócie, żeby się nie rozpisywać.
Dramat
Dramat, aby wypowiedzieć umowę odesłałem wypowiedzenie na e-maila, a osoba w infolini mówi mi, że nic do nich nie dotarło. Zanim zlikwidowałem u nich konto musiałem dzwonić na infolinię kilka razy zanim zamkneli rachunek. Mam równolegle kartę Revolut i tam nie ma żadnych problemów. NIE POLECAM JEDEN WIELKI CHŁAM.
Wielkie oszustwo
Polityka w Twisto drastycznie się zmieniła. Żadnej pomocy z ich strony. Spłaciłam jedna rzecz ponad 10 dni przed terminem, chciałam kupić w ten sam dzień kolejne rzeczy- zostałam zablokowana na 14 dni za to, że za szybko chciałam zrobić kolejne zakupy! Wspaniale traktujecie stałych klientów!
Inne osoby miały problem z zamawianiem na ten sam ADRES, kolejne zablokowane osoby. A nowe osoby, które chcą zrobić zakupy mogą tylko za kwotę 100 zł ( gdzie w sklepie najtańszy produkt jest za 300 zł ). Wszystko się u Was popsuło!
Nie zakładajcie KONTA ponieważ 45 dni to również kłamstwo.
OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM
Katastrofa. Lichwa. Zakładając tam konto podpisujecie cyrograf z diabłem.
Uwaga
Uwaga, lepiej nie zakładać tu konta! Ja założyłem dostałem odmowę o kredyt a teraz mam problemy z usunięciem konta!!! ŻENADA
Tragedia
Dostałem emaila, w którym zostałem poproszony o uregulowanie rachunku lub skontaktowanie się z Twisto w celu ustalenia warunków spłaty. Postanowiłem się z nimi skontaktować, a niedługo po wyciągnięciu ręki z mojej strony (w celu ustalenia warunków spłaty, tak, jak Twisto proponowało) dostałem informacje o przekazaniu sprawy do firmy windykacyjnej. Dodatkowo na emaile odpowiadają do 72h, przez co bardzo ciężko jest się skontaktować
Zawyżony kurs wymiany
Chwalą się dobry kursem walut. W katorze internetowym dolar kupno po 3.69, Twisto wymienia za 3.75. Nie polecam!!!
Hard to get your money back
It is really Hard to get your money back from this Company.
Nie ma żadnych zabezpieczeń w sieci
Nie ma żadnych zabezpieczeń w sieci. Dane mojej karty zostały skradzione. Przez to muszę zapłacić za transakcję, z którą nie mam nic wspólnego. Oczywiście z karty korzystać nie mogę. Kiedy zgłosiłem problem, pracownik przysłał mi jakąś instrukcję na 400 stron (po angielsku). Nie polecam!!!
Nie polecam, usługa wprowadza w błąd - co wiąże się z późniejszymi problemami i złym traktowaniem. Spłata "Nawet do 45 dni za darmo", "Zapłać za 45 dni" - po 20 dniach dzwonią już z windykacją. Nie polecam!!!
Raz korzystałam z Twisto i było ok
Raz korzystałam z Twisto i było ok. Ale wczoraj i dzisiaj nie mogę dokonać płatności tą metodą. Kod weryfikacyjny nie działa - pokazuje się kominikat że kod jest błędny. Próbowałam go kopiować, wpisywać z ręki, przechodziłam przez formularz wielokrotnie. To dramat bo nie można dokonać zakupu. Potem sklep powie ze klient nie dokonał płatności i towar w międzyczasie się wyprzedał :/p
Nie polecam aplikacji Twisto
Nie polecam aplikacji Twisto. W momencie gdy dane mojej karty Twisto zostały skradzione razem z pieniędzmi z niej, nie zainteresowali się sprawą. Od dwóch miesięcy z nimi walczę wymieniając korespondencje i telefony. Wielokrotnie udzielili mi błędnych informacji, gubili dokumenty, które im przesyłam. Mimo złożonej reklamacji i czekania na jej rozpatrzenie nękali mnie sms z ponagleniem do zapłaty a wreszcie przekazali sprawę do Kancelarii Adwokackiej(!). Mają tam za przeproszeniem jeden wielki burdel. Jeśli ktoś ma ochotę sprowadzić na siebie problemy to proszę bardzo ale ogólnie nie doradzam.
Customers beware
Customers beware! If you use creditcard of this company and the merchant will cancel the order and send money back to Twisto, Twisto will NOT return money back to you and require you to pay this debt to Twisto anyway. Stay away from this SCAM!
Extra
Super mam te konto i nie żałuję, że je założyłam! nie dość , że płacą za wyprobowanie go to w dodatku za polecenie mają zniżki w sklepach, zazwyczaj nikt mi kasy nie oddaje za zakup rzeczy. Mogliby mieć kilka ulepszeń, ale wierzę że też do tego dojdą z czasem.
Jak dla mnie 5 gwiazdek.
Po rejestracji z baneru miałem otrzymać…
Po rejestracji z baneru miałem otrzymać 100 zł na kartę. Oczywiście wymagany był kod którego nikt nie był mi w stanie udostępnić. Jakoś nikt tym się zbytnio nie przejmuje toteż odradzam i nie polecam.
Absolutna klapa
Nie dość, że proces rejestracji nie może zostać zakończony bo system nie rozpoznaje numer 450... to jeszcze czas odpowiedzi supportu to mniej wiecej czas dostawy samowienia z ali expres + 24h.
I pomysleć, że chcą byc konkurencja dla Revolut.
Zalosny poziom nie dorównujący firmą oferujacym karty prepaid do pięt.
Dit is Trustpilot