Uitlaat besteld, kreeg wel netjes via mail te horen dat de uitlaat geen E-keuring had en je dus als het geluid aanzienlijk hoger is je een bekeuring kan krijgen. Allemaal prima dus heb de uitlaat... Toon meer
Enkele onderdelen voor mijn FJR voor de eerste maal hier besteld. Alles netjes verpakt geleverd en voldoet aan de omschrijving. Levering via DPD ook prima in orde. De bestelsite werkt prettig omdat je... Toon meer
In begin van de week uitlaat voor mijn Desert Sled besteld, maar mail gekregen dat de levertijd 12 weken was, dus voorstel om een andere uitlaat te bestellen, ook gedaan en van dag al geleverd en a... Toon meer
Termignoni slip on besteld, levertijd stond op max 3 weken en binnen een week geleverd. Dat is natuurlijk lekker. Nu februari en in maart willen we rijden dus lekker ruim op tijd om te monteren. top... Toon meer
Alle onderdelen voor uw motor, motorzaak Velsen noord, Beverwijk nergens goedkoper. Uitlaten en uitlaatbochten tegen de scherpste prijzen, het grootste assortiment. Akrapovic, Scorpion, MIVV, Leovince, Delkevic. Accu's, bougies, remblokken, remschijven
Nederland
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Allemaal prima dus heb de uitlaat geannuleerd via email, maar ze zijn niet telefonisch te bereiken en je kan pas bellen NA 14.00 uur.
Dan krijg je een automatisch bericht dat vanwege de drukte ze je niet kunnen beantwoorden, wat een totale flauwekul.
Ze reageren ook niet op emails, ik wil gewoon snel mijn geld terug, dat hoeft geen week te duren.
Overboeken duurt 10 minuten als je een functionerende administratie hebt, wat blijkbaar niet het geval is bij uitlaatstore.
Een frustrerende ervaring, zeker als je financieel het niet breed hebt en dus niet even een andere uitlaat kan kopen terwijl je geld wordt terug geboekt.

Antwoord van Uitlaatstore
Topservice, er was wat aan de hand met een hitteschild van mijn Leovince uitlaat. Zonder discussie opgelost. Kortom een aanrader deze webshop.
geweldige service en top klantenservice snelle email reacties, meedenkende medewerkers, 10/10 algemeen zeker een aanrader, ik heb een Leovince uitlaat besteld
Snel levering. Top klantenservice.
Ik had een stuk voor mijn uitlaat die tijdens levering kwijt was geraakt. Toen had ik contact met de klantenservice en hebben ze meteen de juiste stuk weer gestuurd. Dennis was super behulpzaam hiermee!
Alles zat er keurig bij. 2 uurtje bezig geweest met monteren. Zeker een aanrader. Delkelvic 450mm complete set.
Superblij met m’n Delkevic 350 mm ronde RVS demper. Levertijd viel me mee. Gisteren ontvangen en vandaag er onder gezet. Alles paste perfect en een geluid! Geweldig! Dank Uitlaatstore!
Helemaal tevreden met Uitlaatstore.nl. Begin deze maand een uitlaat besteld en netjes op de hoogte gehouden van verwachte levertijd van de leverancier (die overigens precies klopte). Vervolgens is de uitlaat snel verzonden toen het bij Uitlaatstore binnen was gekomen. Overigens was het super ingepakt zodat de uitlaat niet beschadigd raakte bij de verzending.
Voordat ik een bestelling ging plaatsen, eerst informatie aangevraagd. Ik kreeg snel reactie op mijn vragen en duidelijke informafie. Informatie overbde dempers zelf, maar ook over de levertijden. Nadat ik de bestelling jad geplaatst, kreeg ik een duidelijke bevestigingsmail en na 7 werkdagen een bevestigingsmail van levering. Kort daarop een mail van de vervoerder en een track&trace code en vervolgens alles keurig thuis aangeleverd. Hele set was compleet en keurig verpakt! Kortom; aanrader!! Bedankt voor de service Uitlaatstore! Ik ben zeer tevreden met mijn nieiwe demoers voor mijn Honda Blackbird!
Had een order geplaatst maar zag dat het afleveradres niet klopte dus probeerde ik in contact te komen dat ging niet snel genoeg dus kreeg het benauwd dat het mis zou gaan … na 2 dagen toch contact gehad met meneer en ben ik goed en netjes behandeld het item die ik wilde bestellen was nog maar 1 op voorraad in Italië dus koos ik eieren voor mijn geld en ben verder gaan zoeken bij anderen meneer heeft direct mijn geld terug gestort… erg prettig fijn contact ( werd een beetje bang van de andere reviews)
Bestelling duurde iets langer werd ik netjes over gebeld door het bedrijf.
Er werd gezegd na oud en nieuw en dat klopte. Super blij met de demper helemaal top en goede service.
Voor de tweede keer een uitlaat besteld en weer super goed geholpen met advies. Ik twijfelde over welke delkavic uitlaat ik het beste kon kiezen. Na dit gevraagd te hebben snel geholpen! Erg prettig contact en zeer deskundig. Verwachte levertijd was 2 weken maar de uitlaat al binnen 4 dagen in huis! SUPER!
Uitstekende webwinkel. Heb een Akrapovic voor de MT09 besteld. Was op voorraad en had de uitlaat 2 dagen later in huis. Daarnaast goed telefonisch geholpen! Bedankt!
Ik had een Leovince uitlaat besteld voor mijn Honda crosstourer.
De dag nadien telefoon gekregen dat de uitlaat bij leovince niet voorradig was en dat het enkele weken kon duren.
Ik had de keuze voor mijn geld terug te krijgen of te wachten.
Ik heb tussendoor altijd netjes een mail gekregen dat de uitlaat in productie was en dat ik de volgende dagen een mail kon verwachten met de track en trace code.
Communicatie was dus zeer correct en ook de uitlaat binnen de afgesproken tijd netjes binnen gekregen.
Ook de prijs was pak goedkoper als bij andere winkels trouwens.
Slechte opvolging van een klacht over een defecte Akrapovic uitlaat. Jaap Bolski reageert niet meer, in zijn ogen is Motoxcite verantwoordelijk maar zij geven aan "alleen de URL te hebben overgenomen". Beiden wijzen nu naar elkaar, klant is de dupe. Ik beveel beiden dus zeker niet aan.
Uitlaat besteld via de website.
Ik kreeg gelijk een mail dat de levertijd langer was dan op de website stond aangeven. Dit zal 2 a 3 weken worden.
Snel daar achteraan kreeg ik een mail dat dit 4 a 6 weken zou worden. Na 6 weken contact gezocht hoe het stond met de levering van de uitlaten hier kreeg ik in te horen dat het pas week 30 zou worden. Dan zou het ondertussen al 10 weken zijn.
Dit alles had te maken met het produceren van de uitlaat volgens uitlaatstore.nl
Ik heb toen zelf contact gelegd met met de producent 3n kreeg hier te horen dat ze gewoon op voorraad zijn alleen dat hun geen openstaande order hadden uitstaan voor een dealer in Nederland.
Ik heb dit voorgelegd aan uitlaatstore.nl en volgens hun heeft dit te maken met een tussen leverancier. Al met al een vreemd verhaal. Ik heb dus ook aangegeven dat zij mij geld mogen retourneren ( dit gaven ze zelf al aan van de eerste mail die ik kreeg omtrent de verschoven leverdatum)
En ik heb nu zelf de uitlaat rechtstreeks uit Engeland besteld en kan deze nu binnen 10 werkdagen verwachten.
Ik heb in het verleden toen het nog bedrijf nog bolski heten ook al is een uitlaat besteld en hier toen geen problemen ervaren.

Antwoord van Uitlaatstore
Binnen 3 dagen lag de uitlaat al op de deurmat. Er was storing in de track and trace maar dat maakt helemaal niet uit als hij zo snel geleverd word. Achteraf werd ik nog persoonlijk gebeld met de vraag of mijn bestelling binnen is door de storing. Top service en een goede prijs!
Beloftes waarmaken. 25 april een bestelling gedaan van een slip on uitlaatset. Er volgde een bericht over verhuizen en de overname door de firma Motoxcite. De eerste gedachte was "Dit gaat niet goed". Ik heb dan ook de order geannuleerd. Maar na een prettig telefoontje (3 mei 2023) op het nieuwe adres met Uitlaatstore groeide het vertrouwen toch weer. Vandaag werd het betaalde bedrag terug gestort zodat ik wel wist dat "het goed zit" Dus de uitlaatset direct opnieuw besteld. Ik heb er vertrouwen in dat de levering met een week wordt gedaan.
Goede informatie over of een uitlaat past op je motor, verstand van zaken.
Goed bereikbaar telefonisch of via mail.
Levertijden kun je opvragen en kloppen ook.
Goede track en trace met verzenden via DPD.
En niet duur.....
Een Akropovic voor mijn Ktm exc 500 besteld, miste een klein onderdeeltje. Uitlaatstore heeft dit perfect opgelost voor mij. Super service.