Uitlaat besteld, kreeg wel netjes via mail te horen dat de uitlaat geen E-keuring had en je dus als het geluid aanzienlijk hoger is je een bekeuring kan krijgen. Allemaal prima dus heb de uitlaat... Toon meer
In begin van de week uitlaat voor mijn Desert Sled besteld, maar mail gekregen dat de levertijd 12 weken was, dus voorstel om een andere uitlaat te bestellen, ook gedaan en van dag al geleverd en a... Toon meer
Alle onderdelen voor uw motor, motorzaak Velsen noord, Beverwijk nergens goedkoper. Uitlaten en uitlaatbochten tegen de scherpste prijzen, het grootste assortiment. Akrapovic, Scorpion, MIVV, Leovince, Delkevic. Accu's, bougies, remblokken, remschijven
Nederland
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Top bedrijf!
Snelle reactie op de mail
Snel geleverd
Super goed verpakt!
Staat 54mm maar is groter dus past niet, verkopen dus rotzooi en komen dan letterlijk met de oplossing van je moet een nieuwe kopen deze heb je geprobeerd te monteren
NGK bougies besteld, super snelle verzending en bovendien de goedkoopste.
Uitlaatstore de beste die er bestaat!
Bedankt Selina!
snelle service en de goedkoopste op de markt voor uitstekende kwaliteit, ik hield echt van je service, groetjes naar Selina 8 ) xx
Snelle levering en goede klantenservice, had een verkeerde db-killer besteld, werd gelijk geholpen zodat de juiste mijn kant op kwam. Jim en Selina en natuurlijk de rest van het achter de schermen, bedankt!
Enkele onderdelen voor mijn FJR voor de eerste maal hier besteld. Alles netjes verpakt geleverd en voldoet aan de omschrijving. Levering via DPD ook prima in orde. De bestelsite werkt prettig omdat je via de keuze "mijn motor" direct de juiste onderdelen kunt bestellen. Voor mij de volgende keer weer.
Ze hebben mij een db killer gestuurd voor mijn demper, maar deze ging er met geen mogelijkheid in. Dus ik wou het netjes terugsturen en mijn geld terug hebben en heb ze een nette mail gestuurd met foto’s erbij dat het gaatje van de demper niet over het gaatje van de killer kwam. Dit kwam er maar voor 1/5 eroverheen na veel slaan. Ik kreeg de botte opmerking terug: ik zie niks op de foto, en hij zei dat ik gewoon pech had. Nu ik er zoveel op geslagen heb, is de killer niet meer in de staat om hem te retourneren. Vies spelletje als je het mij vraagt. Mij maar zo hard mogelijk op de killer laten slaan, dat ie zo beschadigd is dat ze hem niet meer aan willen nemen als ie niet past. Bestel hier nooit meer iets!
Ik bestelde een delkevic volledige uitlaatlijn, maar tussen bestelling en levering had ik een zwaar verkeersongeval waardoor ik mijn project niet zelf verder kan afwerken. Ik vroeg om af te zien van de aankoop. De dame van admin was zo meelevend en vriendelijk, het was geen probleem in gekende situatie. Prima geregeld. Beste service ooit,!
Top bedrijf. Heel scherpe prijzen. Snel verzonden. Top materiaal. Top aftersales . Zoek niet verder en bestel hier
Termignoni slip on besteld, levertijd stond op max 3 weken en binnen een week geleverd. Dat is natuurlijk lekker. Nu februari en in maart willen we rijden dus lekker ruim op tijd om te monteren. top service zoals ik verwacht had, in het verleden ook altijd keurig alles eerder als verwacht.
Db killers nodig voor mij akrapovic uitlaten.na mail contact lieten ze mij weten welke ik nodig had .direct besteld volgende dag geleverd .top sevice en snelle verzending .
Ik had een beugel nodig voor mijn uitlaat deze is helaas niet meer leverbaar.
De beste man toch door gezocht voor het originele type nummer zodat ik verder kan zoeken.
Top service
In begin van de week uitlaat voor mijn Desert Sled besteld, maar mail gekregen dat de levertijd 12 weken was, dus voorstel om een andere uitlaat te bestellen, ook gedaan en van dag al geleverd en alles in orde.
Altijd direct antwoord op mijn mails, met andere woorden correcte en perfecte service.
Volgende bestelling zal weer daar gebeuren!
Bedankt Danny N.
Uitlaat besteld en alles snel bezorgd, perfect.
Zeker aan te raden!
Communicatie verliep super snel, zeer goed geholpen en goedkoop in vergelijking met concurrenten.
Prima webshop, snelle levering.
Op maandagavond Boosterplug besteld, woensdagochtend in huis.
Ik heb een setje Delkevic dempers besteld bij uitlaatstore.nl
Goede service, product zoals omschreven, goed verpakt, zeer snelle levering.
Een hoop extra stickers meegeleverd!
Groeten,
Een tevreden klant
Twee maal besteld bij bolski en beide keren een positieve ervaring met deskundig advies gekregen. Op 23 december een bestelling geplaatst voor onderhoudsonderdelen met de vraag of een product zou passen. Vrijwel de volgende dag antwoord gekregen én wat meer info over het product.
Op de 28e mijn bestelling gekregen. Strak verpakt, goed dempingsmateriaal en compleet.