Bestelling gedaan voor mijn kinderen, leuke site ze hebben spullen wat je hier niet kan kopen. Maar dat er nog eens invoerrechten betaald moet worden staat nergens vermeld. Vriendin had ook besteld... Toon meer
Bestelling geplaatst ter waarde van nog geen 60 euro, moet ik ineens bijna 30 euro betalen om invoerrechten te betalen. Heb geprobeerd contact op te nemen met het bedrijf dat ik dat niet ga doen, o... Toon meer
Hele fijne webwinkel voor skincare en make-up. Ik doe meerdere aankopen per jaar en altijd goede ervaringen. Recent contact gehad met klantenservice ivm een fout in mijn account. Victoria heeft me h... Toon meer
Een pakketje besteld van onder de €60, moet ik ineens €30 aan invoerkosten betalen. Dit staat nergens aangegeven op de site en is dus erg onduidelijk. Oplichting dus. ———————————————————— Na dez... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Ik heb op 28 oktober een order geplaatst en deze tot op de dag van vandaag nog niet ontvangen. Heb al contact gezocht… reactie waren excuses en dat het alsnog zo snel mogelijk geleverd zou worden. Maar nu helaas nog steeds met lege handen

Antwoord van Space NK
Mijn bestelling staat op bezorgd maar ik heb niets ontvangen. Ik heb hier meermaals over gemaild maar wordt steeds door verwezen naar een ander bedrijf welke blijft zeggen dat de order nooit verstuurd is. Ik heb een hoop geld betaald en geen producten geleverd gekregen. Geen aanrader dus!
Order GE7078154991GB

Antwoord van Space NK
Ik heb voor bijna €150 aan make-up besteld. Waar ik ervan uit ging (omdat dit op de website vermeld is) dat ik geen invoerkosten en BTW achteraf moet betalen. Echter krijg ik bericht dat mijn pakket bij de douane is gecontroleerd en ik wel invoerkosten moet betalen. Slecht dat dit mij niet verteld is, want dan had ik hier nooit voor gekozen. Ik ga die kosten ook niet betalen, want het is bijna €45, dus vraag mij af hoe dit opgelost gaat worden?

Antwoord van Space NK
Ik heb op 29 september voor het eerst een bestelling geplaats. Ik zag de website online langs komen en ik dacht; leuk, ik ga bestellen. Het is vandaag in middels 6 november en ik heb mijn bestelling nog steeds niet. De afgelopen weken heb ik vaak om hulp gevraagd aan de klantenservice van SpaceNK. Ik kreeg voor een lange tijd geen reactie. Niet via de mail en ook niet via de app. 18 oktober heb ik eindelijk gehoor van hun gekregen op whatsapp en zij gaven toen aan dat mijn bestelling bezorgd is. Eerst gaven ze aan dat het bezorgd is op 18 oktober en in een bericht later gaven ze weer aan dat het op 16 oktober bezorgd is. Geen van beide is waar natuurlijk want ik heb mijn pakket niet ontvangen. De buren hebben mijn pakket ook niet. Spacenk reageert overigens vaak met 'automatisch' geschreven mails en er wordt nooit direct antwoord gegeven op mijn vraag. Er is my vandaag voor de derde keer gevraagd om bij de buren te kijken terwijl we nu 5/6 weken verder zijn en er nog steeds geen oplossing is. Van Global-E, hun partner die de lever doet, heb ik al helemaal geen reactie ontvangen. Hun heb ik nu ook meerdere malen gemaild. Ik ben bang dat ik mijn geld heb verspild. Zeker niet aan te raden om hier te bestellen als je in Nederland woont.

Antwoord van Space NK
Op 29 september j.l. een bestelling gedaan van 112euro, nog steeds niets ontvangen. Meerdere mails gestuurd waar ik alleen maar automatische reacties op terug krijg met mededeling dat hoe meer mails ik stuur hoe langer het kan duren. Ik ben hier zeer ontevreden over. Zou toch fijn zijn als ik anders mijn geld terug krijg.
Update: uiteindelijk na veel weken mailen en uiteindelijk op trustpilot iets zetten heb ik mijn geld terug. Toch fijn dat dat wel gelukt is. Jammer dat het zo moest, maar wel goed gekomen.

Antwoord van Space NK
Ik ben al jaren een trouwe klant van SpaceNK. 21 oktober zou ik mijn pakket ontvangen met 2(!) adventkalenders van 288€ per stuk. Bij het bezorgen viel me op dat de kartonnen doos kleiner was dan ik zou verwachten, maar de bezorger was al weg. Ik open het pakket en er zit maar 1 adventkalender in. De pakbon die erbij zit is van een dame uit Engeland met een compleet andere bestelling.
Ik heb direct contact opgenomen met SpaceNK in de veronderstelling dat dit opgelost zou worden. Ik heb foto’s aangedragen waarin duidelijk te zien is dat in de verpakking NOOIT 2 kalenders hadden gepast. Na een week heb ik reactie gekregen én SpaceNK zegt ronduit dat ik lieg. Dit baseren ze op het gewicht van het pakket (10 kilo) en een adventkalender weegt 5 kilo. Ik heb echter nooit een pakket van 10 kilo ontvangen, maar maar een kalender van 5 kilo.
Ik word weggezet als leugenaar en oplichter en kan fluiten naar mijn tweede adventkalender of 288€.
Update:
Inmiddels het geld van de missende kalender teruggekregen. Blij mee, maar heel jammer dat het zo lang heeft geduurd met alle frustraties van dien.

Antwoord van Space NK
Ik wacht nu al twee weken op mijn bestelling en heb geen enkel update ontvangen. De status blijft hangen op "wordt verwerkt". Nadat ik een e-mail stuurde, kreeg ik alleen een automatisch bericht terug. Slechte klantenservice en geen duidelijkheid over de levering. Erg teleurgesteld.
Update 2 december:
Ik heb eindelijk bericht gehad dat mijn pakketje morgen wordt geleverd. In totaal 54 dagen moeten wachten wat jammer is want ze hebben een groot aanbod aan producten die je in nederland niet kan verkrijgen.

Antwoord van Space NK
Vreselijk. Voor een bestelling van €70, €30(!!!) invoer kosten moeten betalen. Na te hebben vernomen dat ik dit terug zou kunnen krijgen van spacenk toch maar het pakje aangenomen. Ik wacht nu al 2 weken op reactie en het enige wat ik krijg zijn automatisch gegenereerde emails dat ik bij iemand anders moet zijn met dit probleem. Ik bestel hier nooit meer

Antwoord van Space NK
Te laat geleverd maar alles in orde,bedankt!
Een min punt geen goede klantenservice!

Antwoord van Space NK
Hier besteld o.a. omdat ik een goeie tester (charlotte tilbury lipstick) kon kiezen. Echter ging er best wel wat mis en ben ik ontzettend ontevreden over hun service naar Nederland. Bestelling verliep alles behalve soepel:
- Duurde ruim een week voordat mijn bestelling werd verzonden
- Op mijn bestelling van €67 zat ruim €29 douanekosten
- Duurde nog een week voordat spaceNK op de klantenservice vraag reageert
- SpaceNK gaf aan de douanekosten te betalen nadat ik een betaalbewijs zou versturen. Dit gebeurde niet. Ik wacht intussen alweer ruim 3 dagen op respons
- De tester waarvoor ik speciaal hier bestelde, is niet bij mijn bestelling geleverd. In plaats daarvan een compleet andere tester ontvangen.
Kortom, ik raad het sterk af om hier te bestellen. Vooral rondom communicatie is nog veel terrein te winnen voor hun.

Antwoord van Space NK
Ik heb bij ze besteld voor boven 80€ en mijn pakketje na bijna 2 weken nogsteeds niet ontvangen. Ook geen bevestigings mail of iets gehad. Ik bestel hier nooit meer

Antwoord van Space NK
Op 29-09-2024 een bestelling geplaatst van €66 en nog steeds is de bestelling “nieuw” terwijl die binnen 5-6 werkdagen verzonden zou worden. Update, hij is inmiddels binnen en geen douane kosten. 2e pakketje die is besteld en binnen 2 dagen verzonden. Denk dat het druk was door de adventkalenders. Enige minpunt is de klantenservice

Antwoord van Space NK
Een bestelling geplaatst en zou binnen 7 dagen geleverd worden, we zijn nu 3 weken verder geen bestelling afgeleverd en geen gehoor en je krijgt niemand te spreken. Op de site wordt doorverwezen naar een ene of andere track&trace site wat van hun is en de bestelling staat 3 weken lang op verwerken.

Antwoord van Space NK
Wat een ongelofelijke slechte service! Op 29 september een order geplaatst van €110 en tot op heden is de bestelling nog steeds niet verzonden. Ik moet zelf achter updates aangaan bij de klantenservice, maar telkens krijg ik een algemene reactie dat 'het vervelend is, maar het zo snel mogelijk wordt verzonden'. En nu word ik weer doorverwezen naar hun partner Global-E. Maar niemand kan me blijkbaar vertellen wanneer het verstuurd wordt. Ook heb ik aangegeven dat ik mijn order wil cancelen, maar ook daar krijg ik geen normaal antwoord op.

Update
De inklaringskosten zijn inmiddels door de winkel betaald👍
En ik heb mijn pakketje kunnen ophalen
27-9 parfum besteld via deze site, nu krijg ik een mail dat ik inklaringskosten moet betalen.
Dit ga ik dus niet betalen want de kosten zijn niet mis
Contact met spacenk verloopt moeizaam, app word niet op gereageerd en mail krijg ik nu vreemde berichten terug….soort van waarschuwingen om nergens op te klikken.
Echt waardeloos dit

Antwoord van Space NK
12 september een adventkalender besteld. Zou 23 september verstuurd worden. Niet gebeurd, vervolgens gebeld met ze en het zou 30 september verstuurd worden. Nog steeds niets binnen. Klantenservice is NIET meer bereikbaar en dit heeft waarschijnlijk te maken met de vele klachten die binnen stromen! Er wordt niet met klanten gecommuniceerd en kalenders komen 9 van de 10 niet binnen. De eerste en laatste keer dat ik bij dit bedrijf bestel. Oplichters!!!

Antwoord van Space NK
Ik heb al meer dan een week geleden een pakketje besteld krijg geen mail dat het verstuurd is en ook geen verder updates. Op mijn mailtjes wordt verder ook niet gereageerd. Hoor nu ook van iedereen over invoerrechten dus ben benieuwd!
Ik heb al meerdere keren gemaild en krijg steeds dezelfde automatische mail terug het is nu 2 weken en heb nog steeds geen informatie over mijn pakket

Antwoord van Space NK
De adventskalender werd nog eerder verstuurd dan beloofd en was met 5 dagen thuis. Geen problemen gehad met inklaring, geen onverwachte kosten.
En de adventskalender is geweldig. Ben zo blij 😄. Ik zal hier zeker nog eens bestellen!

Antwoord van Space NK
Goede ervaring, producten besteld direct email ontvangen. Levering duidelijk gecommuniceerd en binnen 4 dagen ontvangen.

Antwoord van Space NK
Ik heb paar weken geleden een bestelling geplaatst en was al opgestuurd maar toen ik keek waneer ik het binnen kreeg stond er dat m’n pakje is terug gestuurd is. Ik heb hier hun proberen te contacteren en kreeg gw een link waar ik kon zien waar het is maar staat nogsteeds het zelfde,dat het is terug gestuurd dus pas op met bestellen