2,2

Slecht

TrustScore 2 uit 5

OPLICHTERS!

OPLICHTERS!! Geen klantenservice, en retour zenden gaat ook niet. Eenmaal gekocht = geld weg!

7 maart 2021

NIET KOPEN OPLICHTERIJ

Moest langer dan een maand wachten op mijn bestelling. Had een mail gestuurd erover of ze de bestelling wilde annuleren en mijn geld terug konden storten. Vervolgens kreeg ik een mail dat het pakket onderweg was. Via de post nl app zag ik dat er een pakket was aangemeld van Alieexpres. Dit is dit oplichterij de alie tandenborstels staan erop voor 4 euro. “Ultrabrush” 60 euro, heb pakket retour gestuurd en geld teruggevraagd maar geen reacties. Alles op hun website is nep ook de reviews en de geschiedenis die staat beschreven

1 september 2020

Na 44 dagen nog steeds geen ultra brush…

Bestelling voor 1 ultra brush tandenborstel gedaan op 29 juni 2020. Na 3 weken radiostilte contact opgenomen met de klantenservice, die meldde dat mijn adres foutief zou zijn ingevoerd, waardoor de bestelling niet goed is gegaan (??) en of ik mijn correcte gegevens wilde mailen. Gedaan. Nu -12 augustus- is er nog niets binnen. €59,95 weggegooid.
Dit is geen betrouwbaar bedrijf, vrees ik. Ik ga er werk van maken. Mocht dit iets (positiefs) opleveren, dan laat ik het hier weten.

Ik heb mijn klacht intussen ook bij Klachtenkompas van de Consumentenbond neergelegd. Zij hebben contact gezocht met het bedrijf, maar geen reactie van ze ontvangen. Slap.
Op 22 augustus is het pakje dan eindelijk gearriveerd, zonder vooraankondiging, overigens. Ik heb er dus bijna 2 maanden op moeten wachten en pas nadat ikzelf contact heb opgenomen met hen, bleek dat er een foutief adres (HuH?!?) op was gezet, waardoor het retour gestuurd was naar het magazijn. Op enig begrip en medeleven heb ik ze niet kunnen betrappen in hun reactie. Of dat ze er een eer in leggen dit zo snel mogelijk recht te zetten, ook niet. Daardoor heb ik de indruk dat deze aanpak onderdeel uitmaakt van hun beleid/verdienmodel. Mensen gaan niet altijd achter zo'n mislukte bestelling aan, geven het op, denken dat ze het toch niet zullen ontvangen... mijn advies is, als je ook al te lang moet wachten op je betaalde bestelling: doe dat wel! In mijn geval heeft het in elk geval gewerkt.

12 augustus 2020
Reviews in alle talen tonen. (10 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken