UN:IK Clothing Reviews

1.433

1. Kledingwinkel

Independent unisex streetwear clothing outlet working together with young designers to create exclusive brands. Support independent.

Uitstekend

1K reviews

Vraagt klanten om een review

Heeft 11% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

(1.433)

243 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Zeer tevreden met die shirts die ik heb…

Zeer tevreden met die shirts die ik heb besteld, goede kwaliteit en het zit goed bij mij. Levering duurt wat langer dan normaal omdat het van buiten de Europese unie komt maar op het moment dat je dat weet is dat geen probleem meer. Leuke samenwerkingen hebben ze. Ik zou het iedereen aanraden.

17 oktober 2025

Antwoord van UN:IK Clothing

Thank you so much for your kind words and for supporting our brand.

Team
UN:IK

Gekrompen shirt

T-shirt gekocht, welke is gekrompen in de was. Ik heb zelf in een kledingzaak gewerkt dus al gestoomd en gestreken, het is veel te kort geworden. Kan het shirt niet meer aan maar ze willen niks doen ter compensatie!

Waardeloos bedrijf.

12 juni 2026

Trui ziet er gedragen en afgeleefd uit en slecht klantenservice

Een trui besteld op hun site.
Deze komt helemaal niet overeen met de foto’s en de beschrijving en ziet er heel afgeleefd en gedragen uit.
De klantendienst gestuurd voor een kosteloze refund. Deze werd niet geaccepteerd, omdat ze beweren dat dit zo hoort.
Nu moet ik 19 pond betalen om de trui terug te sturen. Ook heb ik al 7 pond betaald voor verzending. Een dure grap.

19 januari 2026

Moeilijke retour

3 T-shirts en 1 trui besteld: de trui was behoorlijk slechte kwaliteit (dunne stof en de kleuren waren minder uitgesproken in vergelijking met de foto) en 1 T-shirt was lelijk afgewerkt. Over de 2 andere T-shirts niets op aan te merken. Praktisch onmogelijk om de 2 slechte artikelen terug te sturen vanuit België: de verzendingskosten zijn meer dan wat de artikelen waard zijn en je moet ze binnen de 14 dagen terugsturen. Het is ook nergens duidelijk dat je zelf je retour moet betalen (en regelen met de verzendbedrijven), waardoor ik maar na 10 dagen doorhad hoe het allemaal in elkaar zat. Na elke mail moest ik 2 dagen wachten op het antwoord waardoor ik dus al snel aan de 14 dagen zat. De antwoorden waren ook allesbehalve behulpzaam. Geen geld terug en nu zit ik met 2 artikelen van slechte kwaliteit. Bestel hier enkel als je zeker bent dat je de dingen wil houden, over de 2 andere T-shirts ben ik wel tevreden .

12 maart 2024

€20 retourkosten, maar krijg geen geld terug

Hier een tijdje terug een trui besteld, de maten kloppen voor geen meter. Ik heb altijd maat L, maar die was hier veel te klein. Vervolgens direct een maat groter besteld en het oude product in dezelfde conditie retour gestuurd. Het retourneren vanuit Nederland kost 20 Euro(!), vervolgens is het een maand later en ik heb nog steeds mijn geld niet terug. Er wordt ook niet meer op mijn e-mails gereageerd

13 januari 2024

Hi Bou,

Thanks for your feedback!

We have not yet received your return so we're unable to process it, unfortunately. We're up to date with returns now and have sent you a few emails to ask for your return tracking so we can sort this for you!

We can help you try to locate the return if you can let us know your return tracking information.

Again, we're really sorry for any inconvenience and I'd be happy to help further, just reply to my email :)

Thanks again,
Holly

Let op!!

Een trui ontvangen, aantal maanden later zie ik een ander persoon met de trui die een veel mooiere afwerking, elastisch is aan de onderkant en de logo's in de trui heeft. Die van mij heeft dat allemaal niet. Gemaild maar ze zeggen dat ze er niks aan kunnen doen. Kwaliteit van producten variëren dus afhankelijk van het moment dat je besteld!! Let dus goed op als je het ontvangt.
Klantenservice kon alleen een korting aanbieden, maar ik blijf dus met een slechte trui zitten.

30 oktober 2023

Hi Sophie,

Thanks for your review!

As discussed via email, we're more than happy to replace or refund goods, within the timescale, if you're not happy with them.

We cannot replace items that were purchased 6 months ago that are not faulty, unfortunately.

Really sorry that you're not happy with the outcome, please reply to my email to discuss our gesture of goodwill offer further if you'd like to!!

Thanks,
Holly

De trui valt behoorlijk klein uit

De trui valt behoorlijk klein uit. Ik had een xl besteld en mijn vriend die normaal maatje m draagt heeft de trui overgenomen.

9 mei 2023

Hey Melvin

Sorry to hear you got the sizing wrong, we do however have an extremely detailed sizing guide for every product and also explain the fit in the product descriptions.

I am unsure how the sizing seems extremely far off here as most of our products are relaxed fitted, so its impossible an XL would fit like an M!

Would be more than happy to advise or help further on this via email if you can contact jack@unikclothing.co.uk we can of course help!

Many thanks for your support!
Jake

unikclothing.co.uk

Reviews in alle talen tonen. (1.433 reviews)