Uniqua Life & Style Reviews

TrustScore 5 uit 5

4,9

Netjes informatie dat de winkel een paar dagen gesloten was en dat de levering even op zich zou laten wachten. Breekbare artikel was goed verpakt. Mogelijk verbeterpunt: Er zaten schuimpellets in d... Toon meer

Snelle (re)actie; product alleen via jullie te krijgen, dus bestelling geplaatst, die netjes en snel werd afgehandeld. Maar als ik geweten had dat het vanuit Heythuysen kwam, was ik liever zelf even l... Toon meer

Super organisatie! Groot verschil met de grote en vaak nogal onpersoonlijke bedrijven. Uniqua probeert je daadwerkelijk te helpen om te vinden wat je écht zoekt. Een duidelijke persoonlijke touch die... Toon meer

1. Decoratie- en interieurwinkel

De leukste cadeauwinkel van Nederland - Unieke producten voor je huis

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

21 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Super.

Mooie spullen. Top verpakt en snel in huis

14 juni 2025

Hallo Chris,

Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent!
We vinden het geweldig dat je onze collectie mooi vindt en dat je bestelling snel en goed verpakt bij je is aangekomen. Daar doen we het voor!

Heel erg bedankt voor je fijne review – we hopen je snel weer terug te zien bij Uniqua.nl.

Miranda
Team Uniqua

Snel en netjes.

Snel, ene dag besteld andere dag bezorgd. Netjes ingepakt met een leuke persoonlijke kaart erbij. Was voor mij de reden om de website helemaal te bekijken. 😀

18 juni 2025

Antwoord van Uniqua Life & Style

Wat een fijne review, dank je wel Tru!
Superleuk om te horen dat je blij was met de snelle levering én het persoonlijke kaartje. We vinden het belangrijk om nét dat beetje extra aandacht te geven. En wat tof dat je daardoor de hele website bent gaan bekijken! 😊

Hopelijk tot een volgende keer!
Hartelijke groet,
Het Uniqua-team

Produkt naar wens

Het (kwalitatief mooie!)produkt was makkelijk te bestellen, te betalen en snel verstuurd te zien in track en trace.
Echter het koeriers bedrijf zorgde verder niet meer voor een update en wist ik dus niet wanneer het geleverd zou worden.Produkt is voor de deur afgezet toen ik niet thuis was, zonder mededeling in de bus en (over)buren waren allen thuis om daar af te geven.
Voor het zelfde geld was het pakket weggenomen en had ik niet geweten dat het was geleverd.

21 juni 2025

Antwoord van Uniqua Life & Style

Bedankt voor je positieve woorden over ons product en bestelproces – fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit en de snelle levering van onze kant!

We vinden het erg vervelend dat de bezorging niet naar wens is verlopen. Je mag van een koeriersdienst verwachten dat zij correcte updates geven én het pakket op een veilige manier afleveren. We zullen je feedback dan ook zeker meenemen en dit met de betreffende bezorgdienst bespreken.

Prachtig design glaswerk

Het glas wat ik heb besteld is werkelijk prachtig en je drinkt er lekker uit.

22 juni 2025

Antwoord van Uniqua Life & Style

Beste Joke, Wat leuk om te lezen dat je zo blij bent met het glaswerk! Fijn dat het niet alleen prachtig is om te zien, maar ook prettig drinkt – precies wat we hopen te bieden.

Heel erg bedankt voor je mooie woorden en je bestelling!

Snel en goed!

Snelle levering!
Informatie op de site over het product was goed, bestelproces gemakkelijk en de kwaliteit van het geleverde product is uitstekend!

18 juni 2025

Antwoord van Uniqua Life & Style

Hartelijk dank voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering, de informatie op de website en de kwaliteit van het product. Ook goed om te weten dat het bestelproces soepel verliep. We waarderen je feedback enorm en hopen je in de toekomst weer te mogen verwelkomen! Groet Team Uniqua

Doen wat ze beloven

Doen wat ze beloven. Keurig netjes dezelfde dag verzonden en goed verpakt. Jammer alleen dat postnl vervolgens vertraging heeft waardoor ik alsnog 3 dagen op mijn bestelling heb moeten wachten maar dit lag dus niet aan Uniqua.

2 juni 2025

Antwoord van Uniqua Life & Style

Bedankt voor uw positieve review!
Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service en verzending. We vinden het vervelend dat PostNL vertraging had, maar waarderen het dat u begrijpt dat dit buiten onze invloed lag.
Hartelijke groet,
Team Uniqua

Al meerdere bestellingen gedaan om…

Al meerdere bestellingen gedaan om langzaam maar zeker mijn servies bij elkaar te sparen.
Iedere keer snel geleverd en goed verpakt.
Heel blij met mijn mooie servies en de prima service 👍

30 mei 2025

Antwoord van Uniqua Life & Style

Bedankt voor je mooie review, veel plezier van jouw mooie servies!!

Top service

Top service, goed en snel geschakeld ondanks vakantie!

20 mei 2025

Antwoord van Uniqua Life & Style

"Wat fijn om te horen, dankjewel! We vinden het belangrijk om ook tijdens de vakantieperiode goed bereikbaar te blijven en snel te schakelen — heel fijn dat dat is opgevallen!"

goed maar terugsturen is gedoe

Ik was in de overtuiging dat ik 1,5l theepotten kocht maar niet goed gekeken dus kreeg 0,9 geleverd. Dit lag aan mij en ervaring was verder prima! Terugsturen is echter ingewikkeld. Je moet een formulier aanvragen waarbij je ordernummers e.d aan moet geven. Dan krijg je een formulier in de mail (niet geautomatiseerd dus duurt langer dan nodig). Op dit formulier moet je nog een keer dezelfde informatie invullen en vervolgens moet je zelf betalen voor het terugsturen.

23 april 2025

Antwoord van Uniqua Life & Style

Bedankt voor deze goede tip! Ik ga kijken of ik dit gemakkelijker kan maken.

Snelle levering....netjes en goed…

Snelle levering....netjes en goed ingepakt product zoals het beschreven..erg blij mee.. bedankt Uniqua&Style

16 april 2025

Antwoord van Uniqua Life & Style

Hi Nursah, bedankt voor jouw mooie review. Veel plezier van jou bestelling !

Fijn!

Goede, nette en snelle levering. Product was zoals verwacht. Ik heb besloten deze te retourneren, omdat het model van dit product toch niet helemaal was wat we zochten. Terugsturen was geen probleem, fijne en goede service!

17 maart 2025

Antwoord van Uniqua Life & Style

Bedankt voor de goede review Vincent! Veel succes met jouw zoektocht naar een andere broodtrommel!

Top!

Mooie kaarsen, gelijk foto.
Snelle en keurig verzorgde levering.

2 maart 2025

Antwoord van Uniqua Life & Style

Bedankt voor de goede review, veel plezier van jouw kaarsen

Snel geleverd en het servies was heel

Snel geleverd en het servies was heel
Netjes en zorgvuldig ingepakt.

2 februari 2025

Antwoord van Uniqua Life & Style

Hi Beate, bedankt voor de mooie review. Veel plezier van jouw bestelling !