Netjes informatie dat de winkel een paar dagen gesloten was en dat de levering even op zich zou laten wachten. Breekbare artikel was goed verpakt. Mogelijk verbeterpunt: Er zaten schuimpellets in d... Toon meer
Super organisatie! Groot verschil met de grote en vaak nogal onpersoonlijke bedrijven. Uniqua probeert je daadwerkelijk te helpen om te vinden wat je écht zoekt. Een duidelijke persoonlijke touch die... Toon meer
De leukste cadeauwinkel van Nederland - Unieke producten voor je huis
Walk 16f, 6093GT, Heythuysen, Nederland
Vraagt klanten om een review
Mijn artikel was goed geprijsd en keurig verpakt, en het werd snel geleverd. Ik ben erg tevreden!

Antwoord van Uniqua Life & Style
Een deel van de bestelling voldeed niet helemaal aan mijn verwachting, maar het retourneren en het terugkrijgen van het aankoopbedrag ging zonder problemen.

Mogelijk verbeterpunt:
Er zaten schuimpellets in de verpakking... mogelijk kunststof. In verband met milieu... ze bestaan ook op basis van mais en die kunnen gewoon in de GFT bak.

Antwoord van Uniqua Life & Style
Heel tevreden ! Kreeg een mail dat ze zich verontschuldigde dat ze het door omstandigheden de bestelling niet op dezelfde dag kon versturen. Maar ik zat er niet met spoed op te wachten of was ook niet afgesproken. 8 grote bekers besteld die zo goed met piepschuim waren ingepakt dat ik zeker wist dat ze niet stuk konden met vervoer. En een persoonlijk aller aardigst kaartje met succes met mijn aankoop.

Antwoord van Uniqua Life & Style
zeer correct in alle categorieën, zowel bestelling, toezending, informatie en retourzending,
met snelle financiële afhandeling.
dikke 10+

Antwoord van Uniqua Life & Style
Heel goed bedrijf. Miranda was heel eerlijk dat er op een bordje een schoonheidsfoutje in zat voor ze het ging versturen. Of ik het dan wel of niet wilde hebben. Ik wou dat meerdere bedrijven dit zouden doen. Ik kan dat heel erg waarderen.
Ik kan dit bedrijf dus heel erg aanbevelen.

Antwoord van Uniqua Life & Style
Er was 1 pakket kaarsen minder op voorraad. Ik werd gelijk bericht via een zeer vriendelijk email, dat ze het pakket in mindering hadden gebracht op het totaal.

Antwoord van Uniqua Life & Style
Bestelling geplaatst, betaald en daarna bleek er onvoldoende voorraad te zijn.
Zelfde dag reactie ontvangen en binnen 2 dagen stond het geld weer op mijn rekening, zeer netjes en correct afgehandeld!

Antwoord van Uniqua Life & Style
Prima website. Goed advies gekregen. Fantastische producten ontvangen.

Antwoord van Uniqua Life & Style
Super snelle levering en fijne communicatie. Goed ingepakt (ging om breekbare spullen)

Antwoord van Uniqua Life & Style
Scherp geprijsd. En omdat ik nog een mail/ reminder kreeg met het op de hoogte stellen dat het later zou worden geleverd. Dit was al zichtbaar met het bestellen maar mocht ik het niet gezien hebben.

Antwoord van Uniqua Life & Style
Het is van goede kwaliteit en snel geleverd wat echt nodig was voor mij.
Zeer blij mee

Antwoord van Uniqua Life & Style
Mooie producten en heel fijne en snelle communicatie!

Antwoord van Uniqua Life & Style
Snelle (re)actie; product alleen via jullie te krijgen, dus bestelling geplaatst, die netjes en snel werd afgehandeld. Maar als ik geweten had dat het vanuit Heythuysen kwam, was ik liever zelf even langs gekomen of is er geen fysieke shop. Want verzendkosten vind ik zonde van het geld en fysiek winkelen heeft mijn voorkeur:)