Unique Jacht en Outdoor Midden Nederland Reviews 15

1,9

1. Buitensportwinkel
  2. Vuurwapenwinkel
  3. Buitensportkleding- en uitrusting

Unique Jacht en Outdoor * Dé (web)winkel voor jacht en buitenmens 🥾 * Vakkundig advies in onze fysieke winkel * Snelle levering 🚗 * Online webwinkel

1,9

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Begin februari een Gamo…

Begin februari een Gamo luchtdrukpistool gekocht, pneumatisch.
Hele aardige oudere man.
Na ongeveer 10 schoten liep de cilinder na 5 min leeg. Op 5 Maart terug gegaan stond een onpersoonlijke jongeman achter de toonbank, ik doe mijn verhaal en hij zegt dat kan ook niet het is spannen en schieten, ik span hem en hoor luchtverlies dus toch maar daar laten. 10 maart ga mijn pistool ophalen weer die jongeman, het was nieuwigheid ik vraag wat was het dan, er was een ringetje kapot. En hij had de importeur gebeld (OP ZIJN VOORHOOFD STOND LIEGEBEEST) en die had ook gezegd dat het pistool geen 5 minuten lucht vast houd. Heb het uitgetest maar na een uur zat de spanning er nog keurig op.
De persoon in kwestie vind ik onpersoonlijk, onbeschoft en ongeïnteresseerd Dus koop hier nooit wat.

10 maart 2026

Oplichterij

Wat een vervelend personeel daar in de winkel.
Twee sets schietkaarten besteld van het merk Monarch.
Ik krijg vervolgens twee sets kaarten geleverd van het merk Ram.
Totaal ander type kaarten dan besteld.
Vervolgens gebeld de meneer aan de telefoon geeft aan dat op dat moment de website in onderhoud is en dat hij het niet kan controleren.
Ik kijk op dat moment op hun website en zie de tekst bij de kaarten aangepast worden naar tijdelijk niet leverbaar en de tekst erbij dat de kaarten kunnen afwijken van de kaart op de afbeelding.
Ik zou de volgende dag terug gebeld worden over de oplossing dit wordt niet gedaan.
De dag erna zelf gebeld weer de belofte dat ik terug wordt gebeld dit gebeurt weer niet.
Vandaag weer gebeld op zijn vroegst wordt er na 3 werkdagen een retourlabel verstuurd.
Mensen ik raad iedereen aan hier nooit iets te kopen of te bestellen ze zijn niet te vertrouwen.

18 januari 2025

Een winkel om nooit meer heen te gaan!

Iedere cent die je bij deze winkel uitgeeft zie je nooit meer terug. Ik kocht een luchtgeweer met toebehoren en een richtkijker met laser afstandmeter. Helaas bleek die afstandmeter totaal onbetrouwbaar waarbij de aangegeven afstand soms wel het dubbele van de werkelijke afstand was. Dus binnen enkele dagen daarover geklaagd en dat ik deze kijker terug wilde brengen. Volgens hun kassabon was dat binnen 7 dagen mogelijk. Maar ze weigerden. Ik werd daar als kersverse klant zelfs met stemverheffing te woord gestaan. Ik kreeg mijn geld in ieder geval NIET terug. Met de grootst mogelijke moeite ze kunnen bewegen dan maar een ander type kijker te leveren want anders was ik nog veel meer geld kwijt. Die was er ruim een maand later. Deze kijker was zo'n 30 euro goedkoper dan de eerste. Het prijsverschil kreeg ik ook niet terug. Ik moest maar een rekeningnummer geven, dan zouden ze het wel overmaken. Die belofte is sinds mei dit jaar tot op heden niet nagekomen. De tot nu toe meest recente reviews uit 2021 waren nog lovend. Misschien dat deze winkel toen nog klantvriendelijk was. Nu kan ik echt helemaal niets positiefs over deze zaak vertellen, in tegendeel. Slechte service, beloften worden niet nagekomen, en je geld ben je daar gewoon kwijt. Meeste ondernemers hebben graag klanten want dat is hun inkomen. Deze zaak jaagt klanten weg, klanten die nooit meer terug zullen komen en ook anderen zullen waarschuwen nooit naar deze ballentent toe te gaan. Zo slecht als hier kom je zelden tegen.

10 mei 2023