Bestelling betaalt (bijna €100!) en nooit ontvangen. Email gestuurd, berichten onder Instagram post, DM Instagram maar nul reactie ondanks dat er gezegd werd dat het verstuurd werd. Ik hoop da... Toon meer
Top ervaring! Op de site stond dat de verzending wat langer kon duren, maar binnen 24uur na het plaatsen van mijn bestelling ontving ik een mailtje dat het pakje verzonden was. Uhhh.. welke vertraging... Toon meer
Ontvangen spulletjes zijn mooi en naar tevredenheid. De levertijd viel echter erg tegen. In tegenstelling tot de genoemde levertijd op site (2-3 dg) en wat ik gewend ben van andere (kleine) winkels,... Toon meer
Studio Jules is dé online winkel voor baby & kids, lifestyle, sieraden en home decoratie. Gratis verzending binnen Nederland vanaf €100 , -
Nijverheidsweg 12, 3762 ER, Soest, Nederland
- 0653514571
- contact@studio-jules.nl
- studio-jules.nl
Bestelling betaalt en…
Bestelling betaalt (bijna €100!) en nooit ontvangen.
Ik hoop dat ze ooit nog reageren en ik gewoon netjes mijn geld terug krijg…
Week wachten op bestelling en dan hele…
Week wachten op bestelling en dan hele andere dekentjes ontvangen dan op plaatje online besteld heb.
Heel tevreden
Gisteren mijn bestelling ontvangen. Prachtig babypopje met jurkje en reiswieg (gezien via Insta stories). Netjes geprijsd en mooie kwaliteit. Het popje ruikt zelfs lekker. Snelle levering. Heel tevreden!
Mooie producten en super service
Er was een verkeerd artikel geleverd, na een mailtje is dit direct opgelost en ben ik nog verrast ook.
Dank voor de fijne service, ik kijk uit naar de volgende bestelling!
Allerbeste service
Super leuke spullen en onwijs fijne service! Nog nooit zo snel en goed geholpen. Dikke aanrader!
Hele fijne webshop met mooie producten
Hele fijne webshop met mooie producten. Fijne service wanneer je een vraag hebt.
Prachtige spullen ontvangen
Een fantastische service
Wat een leuke webwinkel met een fantastische service!!
Eén van mijn bestelde producten was toch niet meer op voorraad, kan gebeuren natuurlijk, maar dat is zó enorm goed en lief opgelost!
Positief verrast, daardoor vind ik Studio Jules echt een aanrader!!
SCHANDALIG!!
SCHANDALIG!!
ik ben er nu echt klaar mee. Ik heb in April een groot bedrag overgemaakt naar Studio Jules naar de eigenaresse die haar spullen ter overname had gezet op instagram. Toen ik eenmaal had betaald vielen er allemaal stiltes en kreeg ik haar soms maanden niet te pakken. En dan opeens weer een smoes waardoor het nog langer duurde. En nu uiteindelijk helemaal geen spullen en geen geld. Ik vind dit echr belachelijk ze negeert met overal op. IK WIL MIJN GELD TERUGGGG

Antwoord van Studio Jules
Super tevreden
Super tevreden! Sinds 1 juli heeft de shop een nieuwe eigenaresse. Heel veel leuke spulletjes, goede service, snelle verzending.
Perfecte overname...
Wat een mooie website met fantastische spullen. De nieuwe eigenaresse doet er alles aan om iedereen tevreden te stellen. Dat is een welverdiend compliment. Suc-6 met de overname en ik zal al mijn vriendinnen , kennissen , collega's de producten aanbevelen.
Feestelijk verpakt bezorgt met de fietskoerier
Mijn (achter)neef (2) was jarig, en ik zocht een mooi maar vooral ook duurzaam cadeau. De houten raket met eindeloos veel variaties werd keurig door een fietskoerier (!!) bezorgd in een feestelijke verpakking met persoonlijke boodschap. Niet alleen neef, maar ook zijn moeder blij: precies wat de bedoeling was.
Helemaal top
Super snelle levering, mooie producten en heel fijn contact met de nieuwe eigenaresse. Ik bestel hier zeker vaker!