Ganz einfacher fall von betrug, beziehungsweise wird hier dezent gedrängt auf premium umzusteigen. Einfaches beispiel ich gehe mit brave auf ein download und mag mir eine datei runterladen ... durch... Toon meer

Wenn es läuft, kann man zufrieden sein. Auch mit der Geschwindigkeit der Downloads. Service ist quasi überhaupt nicht vorhanden. Wollte meinen Premium-Account verlängern. Leider ist im Moment keine... Toon meer

*Plus: You can download with just a free account, but speed limited to 70 kbps (one CD of 200MB takes more than one hour). Further limited to one download per 3 hours - but sometimes blocked for much... Toon meer

1,4

Zeer slecht

Too slow, limitation + a high failure rate

Terrible. I understand they limit the free users, but it's too much. 3 hours interval for a single download, very slow speed, plus a high chance of failure after waiting a long time. Waste of too much time. Very bad business model.

11 februari 2021

Guthaben durch Partnerprogramm immer…

Guthaben durch Partnerprogramm immer noch nicht ausgezahlt. Trotz mehrfacher Anfrage gibt es weder eine Reaktion noch eine Überweisung meines Gelds vom Partnerprogramm Guthaben. Echte Schweinerei so mit Kunden umzugehen. Nach 10 Jahren Mitgliedschaft heisst es nun good bye. Definitv nicht weiter zu empfehlen°!!!!!!!!!!!!!!!!

15 december 2020

AVOID THESE SCAMMERS!!

Yes, ANOTHER BAD REVIEW of those Uploaded scumbags. The same story as others, in fact paid twice for their 24.99 EUR service - both times using 2 different banks. First time around the money left my bank, confirmed by Uploaded. A day later, no service. Uploaded blamed my bank, but I was still -24.99€. So, OK, I paid with another bank. EXACTLY the same thing happened again. So now I'm down -49.98€ and yet Uploaded keep insisting the money wasn't received, so I should receive it. That was 8 WEEKS AGO!! Seriously, please AVOID THESE SCAMMERS!!

25 november 2020

do not pay customers

We are several clients that we have been since July of this year waiting to be paid. It only tells us that they have problems and are investigating it, but the money does not arrive.

4 november 2020

Ganz einfacher fall von betrug

Einfaches beispiel ich gehe mit brave auf ein download und mag mir eine datei runterladen ... durch den adblocker in brave wird mir gesagt es stände kein free download zu verfügung ich möge premium kaufen. gehe ich per firefox rein und downloade per free lade ich mit satten 50kb/s sprich für eine datei mit 900mb brauche ich satte 5 und halb stunden darf dazu nur jede 180 minuten downloaden ?? ähm leute ladet eure sachen woanders hoch und runter da ist es sogar kostenlos.... Dezent Frech !!!!

2 november 2020

If you use this to host your files to…

If you use this to host your files to share and try to earn some money from the them. Do not use this site. Ive been waiting 9 weeks for the 50€ from them. Support always says they have problems with the payment and they are fixing it. They have been fixing it 5 weeks now

29 september 2020

Partnerprogramm von Uploaded insolvent

Im Moment würde ich noch nicht einmal einen Stern vergeben. Das Partnerprogramm scheint insolvent zu sein. Seit Monaten keine Auszahlung mehr. Der Kundenservice hat meine Vermutung bis dato nicht dementiert.

28 september 2020

Terrible service

Terrible service, spent $10 on a premium service meant to last a month but only my account was only premium for 2 hours! no response from support either. very untrustworthy site

10 september 2020

Une véritable catastrophe

Une véritable catastrophe, je suis abonné à leurs services depuis plusieurs années, je désire renouveler mon abonnement, ils sont incapables de m'aider.
Support robotisé j'imagine incapable de résoudre les problèmes d'abonnements avec toujours les mêmes réponses qui ne règlent rien d'ailleurs.
De la même manière, les points récompense ne pas utilisables, mais ce n'est pas le plus important.

18 juli 2020

A proscrire

Impossible de renouveler un compte premium quel que soit le mode de paiement choisi. Support client déplorable, à fuir !

14 juni 2020

THE WORST

its literally the worst website to download from if you aren't planning to waste money on premium account :)

if your download got canceled by mistake or anything went wrong happened you must either wait 1 or 2 hours if not more, or you'll change VPN or you would download from somewhere else if possible I guess

and yeah its BS cuz it says you cant download right now wait an hour but in reality its way more :)))))

13 mei 2020

Service-Wüste.

Service ist quasi überhaupt nicht vorhanden.
Wollte meinen Premium-Account verlängern. Leider ist im Moment keine einzige Zahlungsmethode nutzbar.
E-Mails an den Support bleiben unbeantwortet.

20 april 2020

Compte tenu de la rapidité de…

Compte tenu de la rapidité de téléchargement très faible en gratuit, je ne vois pas pourquoi payer un abonnement. 1fichier fait très bien les choses en offrant un assez bon débit en gratuit, ce qui gage de confiance. Pourquoi Uploaded n'offre pas plus de débit. En tout cas, ça ne me donne pas envie de payer un abonnement et je me demande comment cet hébergeur tient encore debout après toute ces années de fiascos niveau débit gratuit. De plus, l'abonnement est plus chère que son concurrent. Décidemment, Uploaded n'a rien d'enjôleur. Un conseil, payer les hébergeur qui offre plus de débit en gratuit pour qu'ils arrêtent de prendre les gens pour des vaches à lait.

18 april 2020

Is dit jouw bedrijf?