De prijs van sommige producten is aan de hoge kant, maar dan ben je ook echt verzekerd van kwaliteit. Je doet lang met deze producten en ze zijn zacht, voedend en verzorgend op een natuurlijke basis.... Toon meer
Ik heb dit product de eerste keer aangeschaft bij een event waar de verkoper het toen verkocht. En mijn haar vond het geweldig, je krijgt meer dan voldoende product voor hetgeen wat je betaald. Ik... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
100% Natural & Handmade Cosmetics. For Healthy Skin & Hair! Urban Africa Naturals inspired by nature created for the beautiful YOU!
Amsterdam, Nederland
- info@urbanafricanaturals.com
- urbanafricanaturals.com
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Eindelijk fijne verzorging zonder rare toevoegingen
Al een paar jaar staat de black soap standaard in de douche. Mijn vriend heeft veel allergieën en psoriasis. Deze natuurlijke zeep en ook de shea butter varianten als hydraterende verzorging na het douchen, werken super goed. Via een markt een keertje ontdekt en in gesprek geraakt. De dames hebben ons veel informatie gegeven en waren eerlijk over het niet kunnen verhelpen van de aandoening maar wel de symptomen kunnen laten kalmeren. Dat is precies wat het doet.
Prachtig aanrader.
Ik ben super blij met mijn aankoop bij…
Ik ben super blij met mijn aankoop bij jullie.
Heerlijke spullen!
African black soap een lekker stevig dik blok. De cacaoboter is heerlijk luchtig!
Mooie producten en de volgende dag al…
Mooie producten en de volgende dag al in huis!
Goede producten en goede service!
Neemzalf gekocht, heel fijn product en werkt goed.
Opgehaald in Noord, vriendelijke ontvangst en nog even extra uitleg over het product gekregen. Zeker 5 sterren waard dus!
Topper
Topper. Goede service..heel aardig en goede aflevering perfect!!!
De producten zijn prima
De producten zijn prima, mijn huid en van de Kids is niet meer droog,
Vooral de olie en de butter zijn een aanraarder
Mijn haar is zacht mijn huid is glad. Ik ben fan van de producten
Ik krijg een superzachte gezonde huid…
Ik krijg een superzachte gezonde huid door jullie Black soap en mijn haar wordt blakend schoon. Geweldig. Service is om U tegen te zeggen.
Snelle afhandeling!
Snelle afhandeling!
Producten voor het hele gezin te gebruiken, fijne geuren en goed uit te smeren.
Aanrader!
En mijn haar vond het geweldig, je krijgt meer dan voldoende product voor hetgeen wat je betaald. Ik heb zeker drie maanden met mijn sheabutter mix kunnen doen.
Toen mijn mixture op was kon ik eenvoudig bestellen via de website, deze service heb ik als klantgericht en prettig ervaren.
Mijn gebruikswijze verschilt wel van hetgeen wat mij is aangeraden, ik verdeel het product niet over mijn hoofhuid. Enkel mijn haar.
Eigenlijk 10 Sterren
Heerlijke pure en natuurlijke producten…
Heerlijke pure en natuurlijke producten die voedend en verzachtend zijn voor huid en haar.
De producten van UAN zijn werkelijk…
De producten van UAN zijn werkelijk geweldig. Puur natuur, zonder toegevoegde rommel!
Fijne natuurlijke producten zonder…
Fijne natuurlijke producten zonder onnodige toevoegingen.
Geweldig
Ik raad mensen aan die golvend tot Kroes haar hebben deze producten aan te schaffen. Maakt het haar kambaar, zacht, glanzend en je haarkleur krijgt een boots en ziet er stralend uit. Geïrriteerd huid door jeuk, dikke/ruwe en open huid door exceem of beschadigd hersteld zich doormiddel van de producten van urbanafrica natural.
Heerlijke productenen snelle service!
Heerlijke producten en snelle service!
Fijne producten!
Snelle levering. Goede service en conmunicatie. Prima bedrijf en mooi ingepakt en verzorgde artikelen.