Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fick hem min andra klocka som Urbrev gjort service på, de gör toppen fin service och till bra pris. Min Omega Constellation blev jätte fin. Trevlig kommunikation och information på mail på mina frågor... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Urbrev reparerade en Omega Speedmaster 30. Tyvärr var det något fel i service/ reparationen då den kom tillbaka till mig och drog sig 40 minuter på 12 timmar. Detta ordnade Urbrev på ett smidigt sät... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Resultatet överträffade mina förväntningar. Min 38 år gamla utsträckta Rolex jubilelänk blev som ny! Och utan extra kostnad justerade de dessutom längden på båda sidor så den efter 38 år äntligen si... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det här blev jättebra! Lämnade in min Breitling på service, min bruksklocka sedan 33 år tillbaka. Det tog 7 veckor att få tillbaks klockan, men nu går den helt suveränt. Skyndar sig 2 sekunder per dyg... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Horlogefabrikant
  2. Horlogemaker
  3. Horlogereparatieservice

Geschreven door het bedrijf

UrBrev är en väletablerad ur-verkstad i Sverige. Vi har som målsättning att göra det enklare för dig att reparera ditt ur utan att behöva uppsöka en urmakare eller urhandlare. Istället ger vi all information på nätet, och hjälper dig att reparera ditt ur snabbt, enkelt och tryggt. Vi tar emot alla typer av ur så som quartsur, automatiska ur, mekaniska ur och chronografer. UrBrev har kompetenta urmakare med många års erfarenhet som noggrant undersöker och reparerar uret som du skickar in. Tack vare vår personliga service, vår seriositet och kanske främst de låga reparationspriserna som vi erbjuder har vi bara under de sista 12 månaderna över 700 nöjda kunder. Vi har en stor del återkommande kunder, vilket vi ser som ett tecken på en hög grad av kundnöjdhet. När du vill reparera ditt ur, så är det viktigt att du känner dig trygg och säker. Vi på UrBrev gör alltid vårt bästa för att du ska vara nöjd och sätter därför dig i fokus. Ring eller maila oss om du har några frågor, så hjälper vi dig!

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Bra upplägg

Bra upplägg. Utmärk kommunikation när jag var orolig för bedrägeri.
Servicen tog lite längre tid än den prognostiserade men det förklarades på ett bra sätt.
Hade servicen levererats enligt ursprunglig plan hade mitt omdöme varit i topp.

29 mei 2025

Smidighet

Har inte varit med tidigare om hur smidigt och säkert det gick att fixa min klocka till ett bra pris.

29 mei 2025

Bra service!

Fantastisk bra, professionellt och vet vad en klocka behöver för att bibehålla sin långsiktigt värde! Min Omega Seamaster Diver 300M blev som ny efter servicen. Får snabb återkoppling med svar via mail.
Topp betyg även på kundservice och kundvård!
Tack UrBrev👍

13 mei 2025

Kundbemötande i världsklass

Jag har servat flera klockor, främst Omega, hos UrBrev. Nu senast en Omega Seamaster Chronograph från 1965. Klockan var förmodligen inte helt genomgången och komplett servad på minst 35 år. Nu är den i ”mint condition” både utvändigt och i maskinrummet.
Utifrån mina egna erfarenheter kan jag varmt rekommendera UrBrev

27 maart 2025
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Mycket dyr offert på service.

Önskade offert på service av en enkel manuell fungerande Omega Seastar från 60-talet. Fick ett pris på ca. 5 400:-. (Typ vad klockan är värd.) Kollade några normala urmakare i Stockholm och fick bästa pris på 2 500:-. Ingen begärde så mycket som UrBrev.

12 maart 2025
Logo UrBrev.se

Antwoord van UrBrev.se

Hej Kjell,

Vi beklagar att du inte är nöjd med det kostnadsförslag du fått från oss.

I din ansökan beskrev du att klockan har en gångreserv på under ett dygn, och den bifogade bilden visade att glaset var i dåligt skick. Det kostnadsförslag vi presenterade inkluderar: service, nytt originalglas, ny originalkrona, avmagnetisering, ruckning, gångkontroll, kontroll och infettning av boettpackningar, täthetskontroll samt ultraljudsrengöring av boetten.

Kostnaden för ett originalglas och en originalkrona överstiger det totalpris du nämner i ditt omdöme, vilket tyder på att verkstaden du vänt dig till inte är auktoriserad av Omega och inte kommer att ersätta de komponenterna. Omega har tydliga riktlinjer för hur en service ska utföras samt vilka delar som måste bytas ut för att kunna lämna garanti på både funktion och vattentäthet. Vi rekommenderar därför att du kontaktar den aktuella verkstaden för att klargöra vad som ingår i deras offert.

UrBrev är en certifierad Omega-verkstad och följer alltid Omegas riktlinjer och serviceprotokoll för att säkerställa högsta kvalitet och garanti på arbetet. Dessutom lämnar vi prisgaranti till dig som kund om du kan visa upp en offert eller kostnadsförslag från en annan auktoriserad verkstad med motsvarande arbete till ett lägre pris.

Tveka inte på att kontakta oss om du har frågor, funderingar eller om det finna någonting annat vi kan hjälpa dig med.

UrBrev

Prisvärt

För klockor under 50000kr (maxvärdet på transportförsäkringen) så är urbrev det självklara valet.

5 november 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Klockorna ser väldigt bra ut

Klockorna ser väldigt bra ut. Vi har inte använt dem så mycket. Blir mer till fest.

När vi fick tillbaka den ena klockan, blev jag konfunderad, eftersom kronan var lös. UrBrev fixade detta direkt, så vi är väldigt nöjda.

5 november 2024

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.