Fick hem min andra klocka som Urbrev gjort service på, de gör toppen fin service och till bra pris. Min Omega Constellation blev jätte fin. Trevlig kommunikation och information på mail på mina frågor... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Urbrev reparerade en Omega Speedmaster 30. Tyvärr var det något fel i service/ reparationen då den kom tillbaka till mig och drog sig 40 minuter på 12 timmar. Detta ordnade Urbrev på ett smidigt sät... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Resultatet överträffade mina förväntningar. Min 38 år gamla utsträckta Rolex jubilelänk blev som ny! Och utan extra kostnad justerade de dessutom längden på båda sidor så den efter 38 år äntligen si... Toon meer
Det här blev jättebra! Lämnade in min Breitling på service, min bruksklocka sedan 33 år tillbaka. Det tog 7 veckor att få tillbaks klockan, men nu går den helt suveränt. Skyndar sig 2 sekunder per dyg... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
UrBrev är en väletablerad ur-verkstad i Sverige. Vi har som målsättning att göra det enklare för dig att reparera ditt ur utan att behöva uppsöka en urmakare eller urhandlare. Istället ger vi all information på nätet, och hjälper dig att reparera ditt ur snabbt, enkelt och tryggt. Vi tar emot alla typer av ur så som quartsur, automatiska ur, mekaniska ur och chronografer. UrBrev har kompetenta urmakare med många års erfarenhet som noggrant undersöker och reparerar uret som du skickar in. Tack vare vår personliga service, vår seriositet och kanske främst de låga reparationspriserna som vi erbjuder har vi bara under de sista 12 månaderna över 700 nöjda kunder. Vi har en stor del återkommande kunder, vilket vi ser som ett tecken på en hög grad av kundnöjdhet. När du vill reparera ditt ur, så är det viktigt att du känner dig trygg och säker. Vi på UrBrev gör alltid vårt bästa för att du ska vara nöjd och sätter därför dig i fokus. Ring eller maila oss om du har några frågor, så hjälper vi dig!
Contactgegevens
Gediget arbete mycket nöjd
Urbrev håller vad dom lovar
Urbrev håller vad dom lovar. Super nöjd med allt arbete de gjorde på Rollen. Polering och uppstramning av länk blev bättre än förväntat. Kommer strax skicka ytterligare ett ur till dem för samma behandling. All the best.
Väldigt smidigt.
Fick tillbaka min klocka idag och är otroligt nöjd, allt fungerade smidigt. Klockan behövde inget större ingrepp men blev ändå förvånad över hur fort jag fick tillbaka den, särskilt med tanke på att det är storhelger nu. Kommer definitivt använda deras tjänster framöver.

Jättenöjd!
Bra service
Bra service, gav ett seriöst intryck.
Jag lämnade in en klocka på service. Ett tag efter jag fått tillbaka började den sakta sig. När jag anmält det så fick jag lämna in den och få den fixad på garantin utan några extra kostnader! Nu funkar klockan helt som den ska.
Stort tack!

Grymt bra! 👍🏻
Det kan kännas oroande att skicka iväg sin dyrgrip utan att ha riktig koll men i detta fallet behöver man inte vara det minsta orolig ! Kom tillbaka som en ny klocka 👌🏻 (tid lite tid men det var det värt)

Jäkligt nöjd.
Jäkligt nöjd.
Klockan blev väldigt sen eftersom det hände en liten olycka vid servicen.
UrBrev hörde av sig och berättade om skadan som uppstått och meddelade att de fixar skadan men att det skulle ta 1-2v ytterligare.
Skadan var så liten så jag hade nog inte upptäckt den men väldigt proffsigt att ta ansvar och åtgärda.
Fick dessutom en rabatt på servicen för att jag fått vänta så länge.
Stiligt UrBrev!

Bra kommunikation
Bra kommunikation! Hade varit kul med ett ett kvitto på klockans gång dock, för oss som inte har en timegrapher.

Bra service
Bra service, även fast själva reparationen tog nästan två månader så blev jag informerad när hörde av mig till UrBrev vad statusen var. Kan absolut rekommendera UrBrev.

Tjänstvilliga och korrekta
Fick snabba svar på mina frågor och känsla av att man ville uppfylla mina önskemål. En reklamation hanterades alldeles utmärkt.

Bra kommunikation och priser
Bra kommunikation före arbetet utfördes (service av en mekanisk kronograf). Konkurrenskraftigt bra pris på tjänsten. Skickande till och ifrån fungerade precis enligt plan. Plus för att dokumentation på trycktest och gångtest i olika positioner följde med. Garanti på arbetet finns också.

Snabb och korrekt service
Snabb och korrekt service. Man håller vad man lovat. Kan verkligen rekommenderas!!

Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.