Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fick hem min andra klocka som Urbrev gjort service på, de gör toppen fin service och till bra pris. Min Omega Constellation blev jätte fin. Trevlig kommunikation och information på mail på mina frågor... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Urbrev reparerade en Omega Speedmaster 30. Tyvärr var det något fel i service/ reparationen då den kom tillbaka till mig och drog sig 40 minuter på 12 timmar. Detta ordnade Urbrev på ett smidigt sät... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Resultatet överträffade mina förväntningar. Min 38 år gamla utsträckta Rolex jubilelänk blev som ny! Och utan extra kostnad justerade de dessutom längden på båda sidor så den efter 38 år äntligen si... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det här blev jättebra! Lämnade in min Breitling på service, min bruksklocka sedan 33 år tillbaka. Det tog 7 veckor att få tillbaks klockan, men nu går den helt suveränt. Skyndar sig 2 sekunder per dyg... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Horlogefabrikant
  2. Horlogemaker
  3. Horlogereparatieservice

Geschreven door het bedrijf

UrBrev är en väletablerad ur-verkstad i Sverige. Vi har som målsättning att göra det enklare för dig att reparera ditt ur utan att behöva uppsöka en urmakare eller urhandlare. Istället ger vi all information på nätet, och hjälper dig att reparera ditt ur snabbt, enkelt och tryggt. Vi tar emot alla typer av ur så som quartsur, automatiska ur, mekaniska ur och chronografer. UrBrev har kompetenta urmakare med många års erfarenhet som noggrant undersöker och reparerar uret som du skickar in. Tack vare vår personliga service, vår seriositet och kanske främst de låga reparationspriserna som vi erbjuder har vi bara under de sista 12 månaderna över 700 nöjda kunder. Vi har en stor del återkommande kunder, vilket vi ser som ett tecken på en hög grad av kundnöjdhet. När du vill reparera ditt ur, så är det viktigt att du känner dig trygg och säker. Vi på UrBrev gör alltid vårt bästa för att du ska vara nöjd och sätter därför dig i fokus. Ring eller maila oss om du har några frågor, så hjälper vi dig!

Contactgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Urbrev håller vad dom lovar

Urbrev håller vad dom lovar. Super nöjd med allt arbete de gjorde på Rollen. Polering och uppstramning av länk blev bättre än förväntat. Kommer strax skicka ytterligare ett ur till dem för samma behandling. All the best.

30 januari 2024

Väldigt smidigt.

Fick tillbaka min klocka idag och är otroligt nöjd, allt fungerade smidigt. Klockan behövde inget större ingrepp men blev ändå förvånad över hur fort jag fick tillbaka den, särskilt med tanke på att det är storhelger nu. Kommer definitivt använda deras tjänster framöver.

28 december 2023
Review zonder uitnodiging

Antwoord van UrBrev.se

Tack för att du lämnar ett omdöme. Jag är glad att du är nöjd med arbetet och leveranstiden.

Bra service

Bra service, gav ett seriöst intryck.
Jag lämnade in en klocka på service. Ett tag efter jag fått tillbaka började den sakta sig. När jag anmält det så fick jag lämna in den och få den fixad på garantin utan några extra kostnader! Nu funkar klockan helt som den ska.
Stort tack!

15 september 2023

Antwoord van UrBrev.se

Tack för att du tagit dig tid att skriva ett omdöme. Ibland kan fel uppstå, och vi gör allt för att det ska vara så smidigt som möjligt att skicka in och få klockan åtgärdad under garantin.

Grymt bra! 👍🏻

Det kan kännas oroande att skicka iväg sin dyrgrip utan att ha riktig koll men i detta fallet behöver man inte vara det minsta orolig ! Kom tillbaka som en ny klocka 👌🏻 (tid lite tid men det var det värt)

Antwoord van UrBrev.se

Tack så mycket för ditt vänliga omdöme! Vi är så glada att höra att du är nöjd med våra tjänster.

Jäkligt nöjd.

Jäkligt nöjd.
Klockan blev väldigt sen eftersom det hände en liten olycka vid servicen.
UrBrev hörde av sig och berättade om skadan som uppstått och meddelade att de fixar skadan men att det skulle ta 1-2v ytterligare.
Skadan var så liten så jag hade nog inte upptäckt den men väldigt proffsigt att ta ansvar och åtgärda.
Fick dessutom en rabatt på servicen för att jag fått vänta så länge.
Stiligt UrBrev!

Antwoord van UrBrev.se

Ett stort tack för ditt fantastiska omdöme! Vi strävar alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar, och det känns bra att veta att vi lyckades med det för dig. Varmt välkommen åter

Utmärkt

Utmärkt! Fungerar alltid lika bra

Antwoord van UrBrev.se

Vi uppskattar verkligen din tid och ditt positiva omdöme. Det är kunder som du som inspirerar oss att fortsätta leverera högkvalitativa tjänster.

Rekommenderar varmt UrBrev.se

Kvalitet, bra pris och snabb service.

Antwoord van UrBrev.se

Tack för att du tog dig tid att skriva ett omdöme. Jag är mycket glad över att du är nöjd. Varmt välkommen åter.

Bra kommunikation

Bra kommunikation! Hade varit kul med ett ett kvitto på klockans gång dock, för oss som inte har en timegrapher.

Antwoord van UrBrev.se

Tack för omdömet och jag är glad över att du är nöjd med kommunikationen. Då din klocka inte varit inne för någon åtgärd på urverket så har heller inte någon ruckning utförts, därav inget resultat från timegraper. Om du vill ha ett resultat så ordnar vi självklart det. återkom per mail till hej@urbrev.se så ska vi nog kunna ordna det.

Helnöjd

Lätt att få kontakt med. Bra priser och välgjort arbete. Helnöjd.

Antwoord van UrBrev.se

Tack för de fina orden. Jag är glad över att du är nöjd med både pris och arbete.

Bra service

Bra service, även fast själva reparationen tog nästan två månader så blev jag informerad när hörde av mig till UrBrev vad statusen var. Kan absolut rekommendera UrBrev.

Antwoord van UrBrev.se

Tack för att du tagit dig tid att skriva om oss. Ibland har vissa reservdelar längre leveranstider vilket tyvärr medför att det tar längre tid för servicen eller reparationen att bli klar. Jag är glad över att du är nöjd med konceptet.

Tjänstvilliga och korrekta

Fick snabba svar på mina frågor och känsla av att man ville uppfylla mina önskemål. En reklamation hanterades alldeles utmärkt.

Antwoord van UrBrev.se

Tack för att du tagit dig tid att skriva om UrBrev. Vi strävar alltid efter att göra det så smidigt som möjligt för dig som kund. Varmt välkommen åter.

Bra kommunikation och priser

Bra kommunikation före arbetet utfördes (service av en mekanisk kronograf). Konkurrenskraftigt bra pris på tjänsten. Skickande till och ifrån fungerade precis enligt plan. Plus för att dokumentation på trycktest och gångtest i olika positioner följde med. Garanti på arbetet finns också.

Antwoord van UrBrev.se

Tack för att du tagit dig tid att skriva. Jag är glad över att du är nöjd med hela processen. Välkommen åter. (Fast med en annan klocka)

Utmärkt

Utmärkt, adderade viss reservdel utan extra kostnad

Antwoord van UrBrev.se

Tack för ditt omdöme. Vi strävar alltid efter att göra det så smidigt för dig som kund som möjligt. Och ibland händer det att vi byter ut någon del lutan kostnad för att slippa maila fram och tillbaka.

Omega

Bra kundbemötande.
Snabb återkoppling på frågor.
Bra pris.
Kort service tid.

Antwoord van UrBrev.se

Tack för att du tagit dig tid att skriva. Det gör mig glad att du är nöjd med arbetet och konceptet.

Smidigt och tryggt

Antwoord van UrBrev.se

Tack för att du tog dig tid att svara. Jag är glad över att du tycker att det varit smidigt och tryggt då detta är just vad vi strävar efter.

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.