Schoenen zien er keurig uit. Meteen antwoord via mail toen ze iets later waren dan verwacht. En netjes verpakt ontvangen na 5 dagen (zat weekend tussen)
Ik zal het even kort samenvatten... Mooi pakketje, persoonlijk stickertje erop/ Netjes verpakt/ Kaartje d'r in/ Snelle verzending/ Goede communicatie/ Foto's zijn, zoals het product ècht is/ Ook de... Toon meer
Hier een kleine opsomming - snelle service - nette service - een persoonlijk kaartje - een duidelijke uitleg van haar bedrijf - eerlijkheid staat boven aan! - prijs kwaliteit verhouding 10... Toon meer
Vriendelijke en snelle services, Eerlijk over de kwaliteit van de schoenen. Inmiddels mijn 2e bestelling binnen. Dat is prima verpakt. Super snelle en vriendelijke reactie van Lindsay! Zeker 5 s... Toon meer
In- en verkoop van gebruikte en nieuwe sneakers. Gespecialiseerd in Nike Air Max 1 & Nike Air Max 90
Marterkoog 7B, 1822BK, Alkmaar, Nederland
- Info@usedkicks.nl
- usedkicks.nl
Je wordt niet vergeten
Schoenen besteld en teruggestuurd omdat ze te toch te klein waren. X aantal dagen later stuurde kick een berichtje dat ze de goede maat gevonden had! Helemaal top
Erg blij mee en een absolute aanrader!
Snelle verzending en de sneakers waren in perfecte staat! Erg blij mee en een absolute aanrader!
Snelle service
Snelle service. Goed contact en snelle levering. Heel erg tevreden.
Zeer vriendelijke en betrouwbare verkoper!
Zeer vriendelijke verkoper!
Super snelle verzending en de sneakers zien er tiptop uit!.
Een absolute aanrader!
Super!
Gewoon helemaal top! Fijne communicatie en bovenal super mooie nikes. Dank je Lindsay!
Air Max 1
UsedKicks had een paartje Air Max 1 te koop staan die ik al enige tijd zocht! We kwamen al snel tot een mooie deal! De schoenen werden dezelfde dag nog opgestuurd en de volgende dag had ik ze al binnen!! Echt een topper en ik raad het zeer aan om hier iets te bestellen! Reageert mega snel echt top!
Usedkicks, daar loop je lekker op weg
Usedkicks is een onderneming gerund door passievolle mensen met verstand van schoenen. Pas 2 paar besteld zijn uitstekend en voor een goede prijs. Ga zo door mensen, prima werk! En enthousiast ook!
Super gave Nike air Max 90’s gekocht…
Super gave Nike air Max 90’s gekocht via Marktplaats voor mijn dochter. De schoenen zien er net zo uit als op de advertentie foto’s. Fijne service.
Goeie deal
Goeie deal, fijne communicatie. Snelle verzending.
Super Nikes (2 paar) gekocht via…
Super Nikes (2 paar) gekocht via marktplaats, eerlijke prijs. prettige en vlotte communicatie en bleef betrokken toen DHL pakket kwijt was. Gelukkig alsnog bezorgd.
Top aanbieder
Beleefde en snelle communicatie. Dat geldt ook voor de verzending trouwens.
Biedt mooie sneakers aan voor leuke prijzen. Krijgt echt waar voor je geld.
Topservice en producten
Supersnelle afhandeling, paar mooie Nikes gescoord voor een leuk prijsje. Ga hier zeker vaker shoppen!
Supermooie sneakers
Via Marktplaats Nike Airs gevonden bij Usedkicks waar ik al heel lang naar op zoek was. Twee dagen later had ik ze al binnen. Ze zien er fantastisch uit. De communicatie liep heel soepel. De verkoopster is hartstikke aardig. Ik weet wel waar ik de volgende keer ga kijken als ik weer sneakers nodig heb. Echt een aanrader
Ondanks vertraging door DHL
Ondanks vertraging door DHL, altijd fijne communicatie met Usedkicks. Netjes op de hoogte gehouden van verloop. Sneakers zijn netjes, schoon en zo goed als nieuw. Blij mee en zeker met de service!
Schoenen zagen er goed uit en snelle…
Schoenen zagen er goed uit en snelle verzending!
Altijd super duidelijke foto’s
Altijd super duidelijke foto’s, snelle en vriendelijke reacties en snelle verzending!
Goede communicatie
Goede communicatie, snel verstuurd en schoenen voldoen aan de verwachting.
Top geregeld!
Bedankt voor de super gave sneakers
Bedankt voor de super gave sneakers
Je service is goed en snel
Ga zo door
Goede ervaring Usedkicks
Snelle levering van zo goed als nieuwe Nike Air Max 90. Artikel zoals beschreven en getoond op de foto’s. Heel redelijk geprijsd, kortom: betrouwbare en communicatieve verkoper.