Keyhole Reviews 305

TrustScore 4.5 uit 5

4,4

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Hvis den sidste medarbejdere, var den første jeg snakkede med ville det have været 5*,men pga den første kvindelige medarbejdere hun var kort for hovedet og lyttede ikke rigtig til at jeg var ikke k... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

The service is good, The app is utter garbage, not available in all stores, I needed to switch my store manually; it took 3 hours, and I called Apple support. App does not work with older a... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En virkelig vellykket og utmerket opplevelse, preget av troverdighet, god behandling og fleksibilitet. Jeg anbefaler dem til alle, og jeg har fortalt hele familien og vennene mine om at jeg har hatt k... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Vastgoedbeheerder
  2. Huurdersverzekeringsmaatschappij

Geschreven door het bedrijf

Keyhole er den finansielle partner for udlejere, der ønsker fleksible depositumløsninger til deres lejere. Vi tilbyder både traditionelle depositumskonti og moderne depositumsgarantier – så lejerne kan vælge den løsning, der passer dem bedst. Enkel opsætning, tryghed for udlejer og en bedre lejeoplevelse for lejer.

4,4

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Hurtigt

Hurtigt - Nemt og Super god service - kan klart anbefales :-)

16 februari 2023

Hej Nanna 😊
Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse 🙌

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Virkelig hjælpsomme og flinke mennesker

Jeg har virkelig været glad for keyhole. Selvom de normalt ikke blander sig i sager mellem lejer og udlejer, hjalp de mig på vej, da udlejer ikke var til at rykke i. De har igennem min “sag” bare været super hjælpsomme, tiltrods for mine frustrationer om lejer. Når man ringer kommer man i dialog med flinke og venlige medarbejdere. Jeg ville helt sikkert gøre brug af tjeneste en anden gang.

24 november 2022

Hej Julie😊
Vi er glade for at høre, at du har været tilfreds med Keyhole! Det gør lige vores dag meget bedre 🙌

En super god service

En super god service, og meget behjælpelig mennesker.

20 oktober 2022

Hej Jess😊
Tusind tak for din anmeldelse. Det er vi glade for at høre 🙌

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

De var gode og hurtige til at hjælpe

6 november 2022

Kære Kunde,
Tak for anmeldelsen.

Glædelig jul 🎄

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Svært at opsige!

Det fungerede egentlig fint, indtil det skulle opsiges. Det tog 3 mdr., før det var muligt for mig at komme ud af det abbonnement…….

15 september 2022

Hej Ch,
Vi beklager, at du mener, oplevelsen med Keyhole kun fortjener 2 stjerner. For en god ordens skyld vil vi gerne give lidt kontekst til vores produkt.
Dit abonnement dækker over en præmiebetaling til en garanti. Denne garanti har udlejer modtaget i stedet for dit kontante indskud. Da denne garanti er udlejer sikkerhed kan du ikke, som lejer, opsige den når du har lyst - så ville udlejer jo ikke have sikkerhed.
Udlejer skal give os besked på at lejeforholdet er afsluttet og afregnet, så de ikke længere har behov for sikkerheden.
Nogle gange kan udlejer opgøre lejeforholdet efter en måned andre gange tager det tre måneder. Det er der ikke noget unormalt i.

Rigtig meget held og lykke med dit nye hjem :)

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Min oplevelse med jer endte i retten

Min oplevelse med jer endte i retten. Fordi at i mente der skulle betales fuldt depositum for en lejlighed jeg boede i, i 4-5 mdr.

Lejligheden var samme stand som da jeg flyttede ind, da jeg havde brugt det meste af min tid på en anden adresse i perioden.

I skyder skylden på udlejer og omvendt så siger de at det ligger hos jer.

I har dårlig service, super inkompetente ansatte i jeres kundeservice.

Men det da altid noget at se at andre har haft en bedre oplevelse med jer. Havde min adresse i 2021, i sommerperioden. Var først i retten med jeres advokat selskab for 2 mdr siden.

5 september 2022

Hej consumer,

Vi beklager, at du mener, oplevelsen med Keyhole kun fortjener 1 stjerne og vi vil gerne sætte lidt ord på din oplevelse.

Først og fremmest er det vigtigt at forstå, at du har et lejeforhold med din udlejer. Vi har intet med dette kontraktslige forhold at gøre - hverken i forhold til størrelsen på din fraflytningsregning eller hvornår udlejer gør denne regning op.

Hvis du har oplevet at din udlejer sender dig videre til os, hører vi naturligvis gerne fra dig, da vi i givet fald vil tage en dialog med udlejer.

Vi kan ikke helt vurdere, om du er landet i huslejenævnet vedr. en indsigelse mod udlejer eller om det er fordi du ikke har betalt din fraflytningsopgørelse. Uanset har vi desværre ikke indflydelse på hvornår din sag kommer for retten.

Vi håber du er kommet godt videre.

Det var dejlig nemt

Det var dejlig nemt. :)

1 september 2022

Kære Anne,
Tak for de fine ord - vi håber du bliver godt tilfreds med dit nye hjem 🎄

Nemt

Nemt, hurtigt og god service.

25 augustus 2022

Kære Anders,
Tak for anmeldelsen - det er dejligt at det er din oplevelse af vores produkt.
Må du nyde julemåneden 🎄

Super god service🙌🏽

Hurtigt og nemt 😍

19 augustus 2022

Kære Melissa,
Tak for de fine ord. Vi sætter en ære i at give en god service og det gælder os at det var din oplevelse. 🎄

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi er lige gået i gang med key Hole

Vi er lige gået i gang med key Hole. Men det virker som en super løsning for os.
Ordentlig forhold og gennemsigtig aftale.
Vi kan kun anbefale dette

13 augustus 2022

Kære Rikke,
Tusind tak for den fine anmeldelse - vi håber du er kommet godt på plads og nyder juletiden 🎄

Genialt!

Keyhole er simpelthen for smart! Det giver luft i ens budget til at komme på plads og finde ro. På ingen måde besværligt at oprette.

8 augustus 2022

Antwoord van Keyhole

Hej Julie, tak for din fine anmeldelse. Du beskriver ganske godt hvad vores løsning går ud på. Rigtig god fornøjelse i dine nye bolig ☀️

Fantastisk

Fantastisk
Hurtigt og nemt at ansøge.
En virkelig god hjælp, når man står og skal flytte, og man ikke selv kan finde penge til indskud.

31 juli 2022

Antwoord van Keyhole

Kære Heidi, tak fordi du med få ord beskriver vores løsning - vi håber du nyder din nye lejebolig 🥳

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har allerede lavet en anmeldelse…

Jeg har allerede lavet en anmeldelse men i får da lige en mere da jeg lige har modtaget mail om at i gerne vil have en anmeldelse. Det eneste jeg er utilfreds med er at første måneds husleje ikke er med men det er en fejl fra udlejers side. Ellers er alt bare i top. Tusind tak til Keyhole 💖💖💖💖💖

23 juli 2022

Hej Betinna😊
Vi er glade for at modtage din anmeldelse herinde! Vi sætter stor pris på, at du bruger din tid til at give din mening 😍

Nemt og hurtigt

Dejlig nemt, hurtig og total ubesværligt!

Kæmpe nem anbefalding

11 juli 2022

Antwoord van Keyhole

Hej Miché, du beskriver ganske godt den løsning vi stræber efter at give vores kunder ☀️ Tak for det 🥳

Nemt

Nemt, hurtigt og enkelt!

9 juli 2022

Antwoord van Keyhole

Hej Rune, Vi stræber efter at levere en smidig og hurtig ydelse - tak for de fine ord ☀️

Lees meer over geverifieerde reviews.