Banner for Uwalls

Uwalls Reviews 5.189

4,3

Hele snelle en heldere communicatie. Door een foutje van ons kant, opnieuw moeten bestellen. Ondanks dat de fout niet bij Uwalls lag, hebben ze toch korting aangeboden. Mooi behang van super mooie k... Toon meer

Bestellen ging vlot, levering ook. Er werd bij de bestelling al aangegeven dat er mogelijk sprake kan zijn van kleurverwchillen, er zat inderdaad iets verschil in waardoor de kleur helaas iets anders... Toon meer

Snelle levering en fijne kwaliteit behang. Wel opvallend dat de inkt vrij bovenop het behang zit en daardoor de materialen en handen onder de inkt komen te zitten waardoor je op moet letten wat je bee... Toon meer

Makkelijke en duidelijke site, zodat je een goede keuze kunt maken. Bestellen gaat zonder verborgen regels en levering is vlot en netjes verpakt. Vandaag de wand bekleed met het behang. Echt in een... Toon meer

1. Behangwinkel
  2. Decoratie- en interieurwinkel
  3. Bouwwinkel
  4. Binnenhuisarchitect
  5. Fotolijstenwinkel
  6. Posterwinkel

Discover the unique designs of our wall murals, wallpapers, and canvas on our website. Inspired by nature, art, and contemporary trends, we create new collections every week to bring your the wildest and most challenging ideas to life.

Create your perfect space with Uwalls

Empower your walls to reflect your world.
Experience the perfect harmony of inner and outer beauty with Uwalls. Our curated selection of unique wallpapers empowers you to create a space that's truly yours. Discover new collections every week and let your personality shine.
Your unique style, guaranteed satisfaction.
We believe that your wallpaper should be as unique as you are. That's why we offer a 30-day satisfaction guarantee on all our products, including custom designs. If you're not completely in love with your new wallpaper, simply return it for a free exchange or a full refund.
Fast & free delivery.
We're committed to fast, free shipping. Your wallpaper will be securely packaged and on its way to you within 4-7 business days.

Your happiness is our number one priority

Love it or it's free!

Love it or it's free!
We're so confident you'll love your new wallpaper that we offer a 30-day satisfaction guarantee. If, for any reason, you're not completely happy, we'll happily exchange it or give you a full refund. Even if it's a custom design, we've got you covered. Our support team is here to make the process as smooth as possible.

Promotion box for Uwalls

Discover Your Unique Style

Exceptional design, superior quality, and unwavering trust.

4,3

Uitstekend

5K reviews

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Wij kunnen de plaklaag niet vinden

Wij kunnen de plaklaag niet vinden. Moeten nu een schilder de klus laten klaren, wel met plaklaag besteld!

2 juli 2025

Beste Ankie,

Bedankt voor uw bericht. We willen graag toelichten dat u bij uw bestelling heeft gekozen voor het "standaard" materiaal, wat geen zelfklevende achterkant heeft.

Daarom is het normaal dat er geen plaklaag aanwezig is — dit type behang moet worden aangebracht met behanglijm.

Als u in de toekomst liever een eenvoudiger installatieproces wilt, raden we aan om de zelfklevende variant te kiezen.

Mocht u verdere hulp nodig hebben bij het aanbrengen of advies wensen, aarzel dan niet om ons te contacteren per e-mail — we helpen graag verder!

Goed bewerkbaar

Goed bewerkbaar, alle banen mooi op dezelfde lengte

4 juli 2025

Hallo Theo,

Hartelijk dank voor uw fijne feedback! 😊
Wat goed om te horen dat alles mooi op lengte was en het behang prettig te verwerken. We stellen het erg op prijs!

Heel tevreden!

Ruime keuze en het gekozen behang voldeed volkomen aan de verwachtingen. Goede kwaliteit en de kleuren kloppen (altijd een beetje spannend).
Heel tevreden!

Hallo Helen,

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent! 😊 Dank u wel voor uw warme woorden. We zijn blij dat het behang helemaal aan uw verwachtingen voldeed — én dat de kleuren precies goed waren 🌈

Mooie afbeelding

Het pakje is nog steeds niet aangekomen, wat ik begrijp van de vervoerder komt het ook niet. Chris
Door bemiddeling van de afdeling sales van uwalls is alles goed gekomen. Een mooie kwalitatief goede afbeelding, wij zijn er blij mee.
Chris Maijer

2 juli 2025

Hallo Chris,

Hartelijk dank voor uw eerlijke en positieve feedback! 😊
Het spijt ons dat er aanvankelijk problemen waren met de levering, maar we zijn blij dat alles dankzij onze salesafdeling toch goed is gekomen. Fijn om te horen dat u tevreden bent met de kwaliteit en afbeelding!

het Uwalls team

Snelle levering van producten…

Snelle levering van producten overeenkomstig verwachting.

28 juni 2025

Beste Harm,

Hartelijk dank voor uw positieve terugkoppeling! Fijn om te horen dat de levering snel was en uw verwachtingen heeft waargemaakt.

Uwalls Team 🌟

28 juni 2025

Beste Lathouwers,

Hartelijk dank voor uw mooie feedback! We zijn blij dat u tevreden bent met onze service.

Uwalls Team 🌟

Ik heb premium behang gekocht

Ik heb premium behang gekocht. Mijn behang zou wit en grijs zijn, maar ik heb blauw en bruin ontvangen. Er zat een vlek op een strook behang. Het materiaal was prima, maar de kleuren kwamen niet overeen met de bestelling.

29 juni 2025

Beste Magdalena,

Bedankt voor uw bericht. Het spijt ons oprecht dat de kleuren van het ontvangen behang niet overeenkomen met wat u had verwacht, en dat er een vlek aanwezig was op een van de stroken. Dat is uiteraard niet de kwaliteit die wij willen leveren.

Zou u zo vriendelijk willen zijn om ons een e-mail te sturen op info@uwalls.nl met foto's van het ontvangen behang en de zichtbare vlek? We bekijken dit graag samen met u om een passende oplossing te vinden.

Uwalls Team 🌿

Prachtig 3D behang

Betrouwbare levering. Prachtig behang. Makkelijk te plakken. Precies als het voorbeeld.

26 juni 2025

Beste Karine,

Hartelijk dank voor uw mooie woorden! We zijn blij te horen dat het behang naar wens is en dat de levering betrouwbaar was. Veel plezier met het plakken en genieten van het resultaat!

Uwalls Team 💛

Zoals verwacht en gehoopt!

Heel mooi materiaal. Stevig en zoals afgebeeld. Heel goed te gebruiken om op een meubel te plakken. Veel mogelijkheden! Netjes verzorgd verzonden. Redelijk snel ontvangen! Snelle reactie van de klantenservice!

29 juni 2025

Beste Bernardien,

Hartelijk dank voor uw prachtige feedback! We zijn blij te horen dat het materiaal aan uw verwachtingen voldoet en dat het zowel mooi als stevig is. Fantastisch dat u er creatieve toepassingen voor hebt gevonden zoals op meubels 😊 We waarderen ook uw opmerking over de klantenservice en verzending!

Team Uwalls

Mooie produkt

Mooie produkt , goed bezorgd

26 juni 2025

Beste Joanna,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met ons product en de levering goed is verlopen.

We hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn. Veel plezier met uw aankoop!

Mooie website

Mooie website, vlotte afhandeling.

Beste Marc,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback! Het doet ons plezier te horen dat u onze website mooi vindt en dat alles vlot is verlopen bij uw bestelling.

We hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.

Uwalls

Het behang ziet er echt top uit ,echter…

Het behang ziet er echt top uit ,echter alleen de plak uitleg klopte bij mij niet ? de overlap die aan bevolen wordt, ging niet want dan kwam ik niet !! De eerste baan die ik gelijmd had had anders gemoeten daar heb ik nergens iets van terug kunnen vinden ? Het zit nu wel redelijk goed verlijmd alleen een paar overgangen zijn niet naar mijn zin,

Beste Erwin,
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling en het delen van uw ervaring! We vinden het fijn om te horen dat het behang er mooi uitziet.
Het spijt ons dat de instructies voor het lijmen niet helemaal duidelijk voor u waren en dat u daardoor wat moeilijkheden heeft gehad bij het aanbrengen.
Alvast bedankt voor uw vertrouwen in Uwalls!

Todo perfecto

Todo perfecto

21 juni 2025

Estimado Arthur,

¡Muchísimas gracias por tu fantástica valoración! Nos alegra enormemente saber que todo ha sido perfecto con tu pedido.

Esperamos volver a contar contigo en tus próximos proyectos de decoración.

Con respeto,

Fijne ervaring met Uwalls

Er was een probleem met de levering door koeriers bedrijf GSL
Dit is prima opgelost door uwalls.heb 2 x een mailtje naar hen gestuurd waarop heel snel werd gereageerd.complimenten daarvoor.
Vandaag heb ik mijn schilderij mogen ontvangen
Het ziet er prachtig uit.
Ben erg tevreden in de toekomst ga ik hier zeker nog een keer bestellen

21 juni 2025

Bedankt Ina voor je warme woorden! 😊

We zijn heel blij dat alles uiteindelijk goed is gekomen en dat je tevreden bent met het schilderij. Dank je wel voor je vertrouwen en voor je complimenten aan onze klantenservice – dat waarderen we enorm.

We kijken er alvast naar uit om je in de toekomst opnieuw van dienst te zijn! 💛

Hartelijke groet,
Team Uwalls

Goede service want omdat de lijst om…

Goede service want omdat de lijst om mijn poster tijdens het vervoer beschadigd was werd er een nieuwe opgestuurd die ik nu snel hoop te ontvangen

17 juni 2025

Dank je wel, Carla! 😊

Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. We hopen dat de nieuwe lijst snel bij je aankomt en alles helemaal naar wens zal zijn!

Hartelijke groet,
Team Uwalls 💛

Super slechte kwaliteit foto

Super slechte kwaliteit foto! We hebben een muur van 3 meter lang en de foto heeft de kwaliteit alsof hij met een telefoon is genomen. Duidelijk zichtbaar dat met Photoshop de kwaliteit is vergroot, maar erg lelijk. Snap niet dat ze geen goede kwaliteit foto als basis hebben.
€400 euro aan slechte kwaliteit besteed, wil je een mooie muur, zoek het ergens anders!

6 juni 2025

Hallo Jacob,

Wat jammer om te horen dat u teleurgesteld bent in de kwaliteit van de afbeelding. We willen dit graag beter begrijpen en samen met u naar een oplossing zoeken. Kunt u ons alstublieft een e-mail sturen op info@uwalls.nl met uw bestelnummer en foto van het resultaat? Dan bekijken we dit direct.

Hartelijk dank en vriendelijke groet,
— Uwalls team

Snelle levering, wel krimpkieren

Levering was super snel en hebben het nog op tijd voor ons feest kunnen verwerken. Enkel trekt het behang nog flink samen. We hebben helaas wat kiertjes.

13 juni 2025

Beste Paula,

Bedankt voor uw bericht. We begrijpen dat het krimpen en de kiertjes vervelend zijn. Dit komt soms voor bij het zelfklevende behang en de naden kunnen na verloop van tijd iets minder zichtbaar worden. Mocht het probleem aanhouden of erg storend zijn, laat het ons gerust weten. We helpen u graag verder!

Uwalls team

Het is precies geworden wat we ervan…

Het is precies geworden wat we ervan hadden verwacht.
Keurig ingepakt en afgeleverd en belangrijk heel aangekomen

14 juni 2025

Beste J.L. Blankendaal,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Wat fijn om te horen dat alles naar verwachting is verlopen en de levering netjes en in perfecte staat is aangekomen. We hopen dat u nog lang van uw muurdecoratie zult genieten! 😊

Het Uwalls-team

Beste Dirkje,

Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met het schilderij en de snelle levering.

We hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn voor uw volgende project!