Banner for Uwalls

Uwalls Reviews 5.198

4,3

Hele snelle en heldere communicatie. Door een foutje van ons kant, opnieuw moeten bestellen. Ondanks dat de fout niet bij Uwalls lag, hebben ze toch korting aangeboden. Mooi behang van super mooie k... Toon meer

Bestellen ging vlot, levering ook. Er werd bij de bestelling al aangegeven dat er mogelijk sprake kan zijn van kleurverwchillen, er zat inderdaad iets verschil in waardoor de kleur helaas iets anders... Toon meer

Snelle levering en fijne kwaliteit behang. Wel opvallend dat de inkt vrij bovenop het behang zit en daardoor de materialen en handen onder de inkt komen te zitten waardoor je op moet letten wat je bee... Toon meer

Makkelijke en duidelijke site, zodat je een goede keuze kunt maken. Bestellen gaat zonder verborgen regels en levering is vlot en netjes verpakt. Vandaag de wand bekleed met het behang. Echt in een... Toon meer

1. Behangwinkel
  2. Decoratie- en interieurwinkel
  3. Bouwwinkel
  4. Binnenhuisarchitect
  5. Fotolijstenwinkel
  6. Posterwinkel

Discover the unique designs of our wall murals, wallpapers, and canvas on our website. Inspired by nature, art, and contemporary trends, we create new collections every week to bring your the wildest and most challenging ideas to life.

Create your perfect space with Uwalls

Empower your walls to reflect your world.
Experience the perfect harmony of inner and outer beauty with Uwalls. Our curated selection of unique wallpapers empowers you to create a space that's truly yours. Discover new collections every week and let your personality shine.
Your unique style, guaranteed satisfaction.
We believe that your wallpaper should be as unique as you are. That's why we offer a 30-day satisfaction guarantee on all our products, including custom designs. If you're not completely in love with your new wallpaper, simply return it for a free exchange or a full refund.
Fast & free delivery.
We're committed to fast, free shipping. Your wallpaper will be securely packaged and on its way to you within 4-7 business days.

Your happiness is our number one priority

Love it or it's free!

Love it or it's free!
We're so confident you'll love your new wallpaper that we offer a 30-day satisfaction guarantee. If, for any reason, you're not completely happy, we'll happily exchange it or give you a full refund. Even if it's a custom design, we've got you covered. Our support team is here to make the process as smooth as possible.

Promotion box for Uwalls

Discover Your Unique Style

Exceptional design, superior quality, and unwavering trust.

4,3

Uitstekend

5K reviews

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Naden erg zichtbaar en beschadigd

Naden erg zichtbaar en beschadigd. Door het te proberen goed en naadloos te plakken is het beschadigd en heb ik het behang daarmee verkloot. Ik heb toch echt wel ervaring met plakken. Slechte kwaliteit

9 juni 2025

Beste Miranda,

Het spijt ons dat u niet tevreden bent. Zou u zo vriendelijk willen zijn om ons te schrijven , zodat we samen naar een passende oplossing kunnen zoeken?

Uwalls Team

goede afhandeling van alles

het betalen ging goed de bestelling is goed afgehandeld en goed op het juiste adres aangekomen.

6 juni 2025

Beste familie Van der Staaij,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback!
Fijn om te horen dat het betaalproces vlot verliep, uw bestelling correct is verwerkt en netjes op het juiste adres is afgeleverd.

We waarderen uw vertrouwen en hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.

Uwalls

Behang is mooi maar eindresultaat was mooier geweest met andere lijm

Behangpapier is van erg goede kwaliteit en heel mooi. De rollen zijn ook op maat gesneden wat makkelijk is. De lijm daarentegen is erg slecht. Ik raad deze niet aan. Best ergens anders lijm bestellen.

8 juni 2025

Beste Slaper,

Hartelijk dank voor uw eerlijke feedback. We zijn blij te horen dat u tevreden bent over de kwaliteit en het uiterlijk van het behang, en dat de op maat gesneden banen het aanbrengen vergemakkelijkt hebben.

Het spijt ons echter dat de meegeleverde lijm niet aan uw verwachtingen voldeed. We begrijpen uw teleurstelling en bieden hiervoor onze oprechte excuses aan.

We hebben u inmiddels een e-mail gestuurd om u een passende oplossing voor te stellen. We hopen dat we uw vertrouwen hiermee kunnen herstellen.

Beste Kurt,

Heel erg bedankt voor je fijne feedback! 😊 We zijn blij dat je tevreden bent met het behang én onze snelle service. Tot de volgende keer!

Het Uwalls-team 🎨

Prachtig behang

Prachtig behang, goede lijm, ontzettend snelle levering. Alles helemaal top!

6 juni 2025

Beste Heidi,

Heel erg bedankt voor je fijne woorden! 😊 We zijn superblij dat je tevreden bent met het behang, de lijm én de snelle levering. Zo horen we het graag — alles helemaal top! 💛

Het Uwalls-team 🎨

Kwaliteit was beneden verwachting.

Kwaliteit was beneden verwachting.
Naden krullen op, blaast heel erg en geeft af.

25 mei 2025

Beste Dymphy,

Het spijt ons zeer te horen dat de kwaliteit van het product niet aan uw verwachtingen voldeed. Onze oprechte excuses voor het ongemak met de naden, blaasvorming en het afgeven van het materiaal. Dat is uiteraard niet de ervaring die we voor onze klanten willen bieden.

We hebben u inmiddels een e-mail gestuurd om samen een passende oplossing te vinden. We hopen dat we dit snel en naar tevredenheid voor u kunnen rechtzetten.

Uwalls

Snelle levering en voldoet aan onze…

Snelle levering en voldoet aan onze wens. Alleen zat in canvas afdruk van houten middenstuk. Deze verwijdert en trok naad weg.

27 mei 2025

Beste JBD,

Hartelijk dank voor uw beoordeling en uw eerlijke feedback. Fijn om te horen dat de levering snel was en het product aan uw wensen voldeed.

Het spijt ons echter te vernemen dat er een houten middenstuk in de canvasafdruk zat, wat bij het verwijderen een naad heeft veroorzaakt. Dat is uiteraard niet de ervaring die we voor onze klanten willen. We waarderen het dat u dit met ons deelt en nemen uw opmerking mee om dit soort situaties in de toekomst te vermijden.

Nogmaals dank voor uw vertrouwen. Mocht u verdere vragen of wensen hebben, staan wij altijd voor u klaar.

Beste Ana,

Hartelijk dank voor uw bericht!
Fijn om te horen dat de kwaliteit van het schilderij aan uw verwachtingen voldoet. Wij doen altijd ons best om producten van hoge kwaliteit te leveren.

Prachtige kwaliteit aanrader

Prachtige kwaliteit helaas liepen sommige gedeeltes niet gelijk en door de hevige plak van de rol kon dit niet hersteld worden. Verder super blij mee en dankbaar

19 mei 2025

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling en uw vertrouwen in onze producten. Fijn om te horen dat u tevreden bent met de kwaliteit en er dankbaar mee bent. Tegelijkertijd onze excuses voor de ongelijke delen en de problemen door de hevige plaklaag, waardoor het niet gerepareerd kon worden. We waarderen uw feedback en nemen dit mee om onze afwerking en instructies te verbeteren.

Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of hulp nodig hebben bij de installatie, laat het gerust weten. We staan voor u klaar.

Mooie kwaliteit

Snelle service, mooie kwaliteit

12 mei 2025

Hallo Stephanie,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling!
We zijn blij dat de snelle service en de mooie kwaliteit aan uw verwachtingen voldoen.

Het Uwalls-team

Ik heb een vliender shilderij besteld…

Ik heb een vliender shilderij besteld de voor kost €110 euro ,maar ik vind de qualiteit van shiderij niet tevreden.ik wil graag dit terug sturen maar ik heb geen retour label,sturen mij retour label? Dan ik betaal dan de verzenden kosten.Badankt.

21 mei 2025

Beste Diane,

Hartelijk dank voor uw bericht. Het per e-mail naar u verzonden en het onderwerp is daarmee opgelost. Mocht u toch nog vragen hebben, laat het ons gerust weten.

Uw Uwalls-team

Goede klantenservice

Ik had helaas de verkeerde afmetingen doorgegeven. Heel spijtig. Ik heb opnieuw mogen bestellen en alleen het verschil betaald. Heel lief van ze.

Het behang is van hele goede kwaliteit. Ik had de optie premium genomen met vernislaag. Ik zal zeker nog een keer bestellen van ze.

14 mei 2025

Beste heer Shoorangiz,

Hartelijk dank voor uw vriendelijke beoordeling en het delen van uw ervaring!
We zijn blij dat we u hebben kunnen helpen met het corrigeren van de afmetingen en dat u tevreden bent met onze service. Ook fijn om te horen dat u blij bent met de premium kwaliteit van het behang met de vernislaag. We kijken ernaar uit u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

Uw Uwalls-team

Prima!

Prima! Makkelijk bestellen, duidelijk te volgen voor het bezorgd wordt. Zal er vast nog eens kopen.

13 mei 2025

Hallo Juud,

Hartelijk dank voor uw fijne beoordeling! We zijn blij te horen dat het bestelproces gemakkelijk was en dat u de zending goed kon volgen. We kijken ernaar uit u weer van dienst te mogen zijn bij een volgende bestelling!

Het Uwalls-team

Het fotobehang werd perfect op tijd…

Het fotobehang werd perfect op tijd geleverd en was heel goed verpakt op een manier dat het niet kon beschadigen. Het resultaat is heel mooi, wel iets donkerder geel dan verwacht, maar we wisten dat de kleur wat kon afwijken. We hadden voor premium materiaal gekozen, die kwaliteit was prima en het aan de muur brengen ging vlotjes. Enkele minpuntjes, we hadden lijm mee besteld maar dat bleek niet voldoende te zijn, gelukkig hadden we nog een pakje in huis. Ook was niet duidelijk of het papier nu wel of niet overlappend geplaats moest worden. Eén maal stond er vermeld dat het aansluitend behangen moest worden maar als je dan naar het filmpje via de QR code, die op elke pand gedrukt is, ging kijken, zou het wel overlappend moeten zijn . Iemand zonder behang ervaring zou zo op het einde wel in de problemen komen en papier te kort hebben. Verder niets dan lof.

9 mei 2025

Hallo Walter,

Hartelijk dank voor uw uitgebreide en eerlijke beoordeling!

We zijn heel blij om te horen dat u tevreden bent met de kwaliteit van het premium materiaal en dat het resultaat mooi is geworden, ondanks dat de kleur iets donkerder uitviel dan verwacht. We waarderen ook uw opmerking over de goede verpakking en stipte levering – dat zijn voor ons belangrijke punten.

Wat betreft de lijm en de instructies voor het aanbrengen – dank u wel voor deze nuttige feedback. We begrijpen dat verwarring rond het al dan niet overlappend plakken verwarrend kan zijn, zeker voor mensen zonder ervaring. We zullen dit intern bespreken en werken aan een duidelijkere communicatie, zodat toekomstige klanten daar niet op vastlopen.

Nogmaals dank dat u voor ons gekozen hebt en voor het delen van uw ervaring – dit helpt ons om steeds beter te worden.

Met vriendelijke groeten,

Mooi

Overzichtelijke website. Grote collectie. Je kunt kiezen uit verschillende materialen. Was even puzzelen met het ophangen maar blij met het resultaat. Duidelijke communicatie over de verzending.

4 mei 2025

Hallo Francesco,

Hartelijk dank voor uw fijne feedback!
We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met onze website, de ruime keuze aan materialen en het eindresultaat. Het is normaal dat het even zoeken is bij het ophangen, maar geweldig dat het allemaal goed is gelukt. Ook fijn dat de communicatie rond de verzending duidelijk voor u was!

Met vriendelijke groet

Zeer tevreden 🙏

Ik ben enorm tevreden over het dnelle leveren, de kwaliteit van het behang en de prints
Ik heb nu een muurtje in mijn woonkamer gedaan en ben helemaal aangestoken om in mijn slaapkamer ook weer te behangen 🤍🤍

2 mei 2025

Hallo Annemarie,

Heel erg bedankt voor je prachtige reactie! 🥰
Wat geweldig om te horen dat je zo tevreden bent over de snelle levering, de kwaliteit van het behang én het resultaat op je muur!
We vinden het fantastisch dat je al inspiratie hebt voor een volgende ruimte — we helpen je daar uiteraard graag opnieuw bij 🤍

Veel plezier met je vernieuwde woonkamer en tot snel!

Het Uwalls team

Goede services.
Ik had een probleempje met de print. En dit werd snel en netjes afgehandeld.
Prachtige afbeelding op de muur nu.

4 mei 2025

Bedankt, Melanie!
Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service en dat het probleem snel opgelost kon worden. We zijn blij dat de afbeelding op de muur zo mooi is geworden! Veel plezier ermee 😊

Teleurstellend

Desogn van papier ziet eruit zoals gekozen maar zeer teleurstellende printkwaliteit ondanks dat we al extra betaald hebben voor premium kwalitiet. Mooi van ver maar van dichtbij is het echt ondermaats

2 april 2025

Hallo Audrey,

Het spijt ons te horen dat u niet tevreden bent over de afdrukkwaliteit, ondanks dat u voor premiumkwaliteit heeft gekozen.
Om het probleem beter te kunnen begrijpen en u te kunnen helpen, zouden wij u willen vragen om ons foto's van het ontvangen behang te sturen.
Hartelijk dank voor uw medewerking.

Het team van Uwalls

De kleur is op de site heel anders dan…

De kleur is op de site heel anders dan in het echt . Het behang heeft een groene achtergrond en op foto op de site is dat meer zand / creme

29 april 2025

Beste Corina Vissenberg,

Hartelijk dank voor uw feedback. Het spijt ons zeer te horen dat de kleur van het behang niet overeenkomt met wat u op de website heeft gezien. Wij begrijpen goed hoe teleurstellend dat kan zijn.

Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen en een passende oplossing te vinden, willen wij u vriendelijk vragen om contact met ons op te nemen via e-mail. We bekijken uw bestelling graag van dichtbij en zoeken samen naar de beste oplossing.

Nette levering goede kwaliteit

Nette levering

23 april 2025

Hallo J. Van den Berg,

Bedankt voor uw bericht! Fijn om te horen dat de levering netjes verlopen is en dat u tevreden bent met de kwaliteit.