1. Vakantiewoningverhuur
  2. Vakantiewoning verhuurbedrijf
  3. Verhuurbedrijf voor vakantiehuizen

Over Vacalia

Enjoy a special holiday with Vacalia!

Vacalia is a holiday villa renting agency with more than 1500 properties in Spain. We offer the lowest prices on the market and the most reliable offer. Our villas are ideal for all types of travelers: families, friends, couples. Enjoy privacy, comfort and more space than in a hotel, often at a lower cost per person. We guarantee secure payments and tracking if you book on our website, plus 24/7 customer service all year round, we are here to make your holiday the most enjoyable!

BOOK NOW!
¡RESERVA AHORA!
JETZT BUCHEN!

4,4

Uitstekend

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

familie week op Mallorca.

familie week op Mallorca.
Afgelopen week zijn we een week met het gezin aanhang en kleinkinderen in deze prachtige Villa op Mallorca geweest. Het boekingskantoor Vacalia heeft het zover goed geregeld. De Woning is zeer groot, redelijk modern en heeft heel veel grond om de villa liggen, met een groot zwembad en diverse terrassen. Alles wat je nodig hebt is aanwezig in het huis. Verder prima geregeld. Ook heel leuk dat je eieren rapen en citroenen en sinasappels kunt plukken. Zowel voor ons als onze kinderen/aanhang en kleinkinderen een fantastische week.

29 april 2026

Via Casamundo een vakantiewoning…

Via Casamundo een vakantiewoning geboekt in Mallorca, Felantix (Casa Mas). Bij aankomst in de woning troffen we een ontzettend smerige situatie aan. Het leek alsof er al jaren niet was schoongemaakt. Na 10 keer contact te hebben opgenomen met de verhuurder (Vacalia) zonder enig succes, zelf maar besloten schoon beddengoed en schoonmaakmiddelen aan te schaffen. Contact opgenomen met Casamundo of zij niks voor ons konden betekenen, want met Vacalia viel geen gesprek te voeren. Helaas, zelfs de gemaakte kosten om de vakantiewoning een beetje leefbaar te maken konden niet worden vergoed. Ik heb nog nooit zo’n slechte service meegemaakt, van beide partijen. Hier boeken wij in ieder geval nooit meer een vakantie!

1 augustus 2025

Super leuk en compleet huis.

Na goed zoeken hetzelfde huis gevonden bij Vacalia en voor een veel betere prijs. Huis is van alle gemakken voorzien . Het heeft ook een tweede toilet en douche( deze is wel buiten) enorm gemakkelijk met meerdere mensen. Ook de airco is erg aangenaam als het heel warm is , vooral s’nachts. Winkel op loopafstand net als de barretjes en restaurants. Strand op 10 minuutjes lopen.
Al met al een aanrader.
Ook met vragen over de accommodatie of andere dingen wordt er snel gereageerd. Heel erg tevreden.
Gezin met 3 oudere kinderen.

22 juli 2025

De service van Vacalia was prima

De service van Vacalia was prima. We hebben wel wat op/aanmerkingen gehad over het verblijf (klemmende deuren en lekkage) maar daar is goed op gereageerd en er is zelfs aangeboden om iemand te sturen voor hulp.
Verder waren we heel tevreden over ons verblijf.

17 oktober 2023

Lieber Gast,

Danke für deine Kommentare. Wir freuen uns, dass Sie einen angenehmen Aufenthalt hatten und freuen uns, Sie wieder bei uns begrüßen zu dürfen.

Mit freundlichen Grüße
Ihr Vacalia -Team

Een heel fijn huis met mooi zwembad

Een heel fijn huis met mooi zwembad, mooie tuin en uitzicht. Mooie overkapping waar je heerlijk kan zitten, ontbijten of dineren. Bbq. Goed geoutilleerde keuken.
Alleen de matrassen zijn aan vervanging toe.

28 oktober 2022

Dear Diddy,

Thank you very much for your feedback.

We are glad that you had a nice stay. We are looking forward to welcoming you again.

Best regards,
your Homerti team

Een geweldig huis met veel ruimte in…

Een geweldig huis met veel ruimte in het huis en om het huis.

30 september 2022

Sehr geehrte Herr van der Eeze,

Vielen Dank für Ihre Kommentare. Die Zufriedenheit unserer Kunden ist eines unserer wichtigsten Ziele. Wir freuen uns, dass Sie einen guten Aufenthalt hatten und hoffen, Sie bald bei uns begrüßen zu dürfen.

Mit freundlichen Grüßen,
Ihre Homerti-Team

Het was heerlijk in Na Pont ,we hebben…

Het was heerlijk in Na Pont ,we hebben er fijn vakantie gevierd met de familie. Het huis en zwembad geweldig.Overal airco,s wat heerlijk is ,maar de prijs vande elektra opdrijft,ruim500euro voor 8 dagen. Sommige bedden aan vervanging toe. Een echte aanrader.

1 augustus 2022

Dear Mr. Boere,

we are glad that you had nice stay in NA PONT. We informed the owner about the mattresses recomendation. In this property the electricity is not included and the amount depends a lot on the type of consumption that the guests make.

We hope that you choose us in the future again. Best regards,
your Vacalia Team

snelle reacties op vragen.

snelle reacties op vragen. was prima.

6 oktober 2021

Antwoord van Vacalia

Dear guest, thank you very much for your comment, we are very happy that you enjoyed your vacation with our assistance, and we hope to welcome you back soon. Best wishes, Vacalia

Reviews in alle talen tonen. (880 reviews)