2,1

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Dramatische service!

Dramatisch! Praktisch onbereikbaar... na vele vergeefse pogingen om Vannec te bereiken het toestel (hoewel nog onder garantie tot medio 2026) zelf afgenomen en naar een hersteldienst gebracht. Binnen de kortste keren diagnose gesteld en toestel hersteld, en intussen terug geplaatst. Alle lof aan Omvormer Service uit Wevelgem en onze huiselektricien Michiel Van Lierde uit Oosterzele voor het afkoppelen en terugplaatsen van het toestel.

2 augustus 2024

Komt afspraken niet na / respectloos.

Voorlopig bewindvoerder aangesteld voor Vannec Dakwerken. Dus we zijn onze centjes kwijt :-(
------------------------------------------
Jammer genoeg sukkelen wij, en onze dochter al meer dan een jaar met degene die bij ons zonnepanelen legden, Dakwerken & Zonnepanelen Vannec, de zaak is gelegen in Gemeente Oostkamp . Zonnepanelen voor twee huizen dus. Hij moet ons nog geld terug geven. Er waren constant problemen. Of ze kwamen niet af of het regenden en de werkmannen hadden geen regenjas enz. Ze waren twee keer afgekeurd waardoor we een deel van onze premie verloren omdat ze met alles maar dan ook met alles te laat of niet in orde waren. Zowel voor de dochter als bij ons. Hij zou het verschil uitbetalen aan ons eens onze premie rond was. Dat was de belofte. We zijn al bezig met die zonnepanelen sinds 2022. Ik heb het ook op papier dat hij het zou betalen. Alleen hij doet het niet.
De dochter moet nog 474 euro terug van de firma Dakwerken en voor ons was het 600 euro dat hij moest betalen (wij kregen meer omdat we met twee een beperking hebben), geen kleine bedragen dus. Ik zei als mensen met een beperking kunnen wij die centjes heel goed gebruiken! Die persoon, Anthony Van Walleghem lachte mij gewoon uit aan de telefoon! En niet zo maar een beetje. Hij was zeer respectloos, ik had zelfs het gevoel dat hij het gewoon was dit soort telefoontjes en mailtjes te krijgen. Hij maakt er zich ook gemakkelijk vanaf, 'bel mijn raadsman zei hij.' Hij was niet de zaakvoer zei hij, ook daar lachte hij mee. Hij zei de zaakvoerder is Gregory Gousaert? Toch moest ik zijn, Antonies raadsman bellen? Heel bizar vind ik dat toch. Toen ik bleef aandringen zei die gewoon 'dan laat ik me maar falliet verklaren é!
Ik heb al ontelbare keren gemaild, altijd beleefd en meegaand. Omgekeerd kon ik niet van die klantvriendelijkheid genieten. Wij betaalden direct bijna €8000 (wvi lening), snel en correct het volledig bedrag voor 18 zonnepanelen en dat is geen klein bedrag. Ook de dochter heeft 8 zonnepanelen door hen laten plaatsen. Ik voel me hier heel schuldig over omdat ik hen had aangeraden en ook zij haar centjes zal kwijt zijn. De verkoper zei het komt goed, maar het komt niet goed. En ik word er nu echt wel ambetant van!!! Ik heb al een aangetekend schrijven gestuurd maar het blij oorverdovend stil. Wie weet wat ik nog kan doen? Het internet staat er vol van van deze firma! Ook slechte reviews deren hen blijkbaar niet. Hadden we nu maar op voorhand die review gelezen :(, jammer genoeg overtuigde de verkoper ons en zijn we erin gelopen. Wie kan ons helpen? Of is het echt een verloren zaak?

8 september 2023

65% van de opbrengst is verloren

Mijn zonnepanelen gingen op 16 augustus 2022 defect (de grootste van de 2 omvormers ging eruit na amper 19 maanden). Vandaag april 2024 is er nog steeds geen oplossing voor dit probleem en mijn installie brengt maar 35% op van initieel voorzien. Jammer van de investering. Vannec en SolarEdge krijgt het probleem niet opgelost.

13 april 2024

Zo goed als failliet

De reden dat Vannec op niks reageert is omdat ze zo goed als failliet zijn, uiteraard is daarvan op hun website niks vermeld! Dus doe geen moeite meer, ik geef het ook op.

9 april 2024

Er is een verkeerd gat geboord geweest…

Er is een verkeerd gat geboord geweest bij het installeren van de zonnepannelen, waardoor we nu met een gat aan onze trap zitten. Na meerdere malen te mailen en bellen zijn ze hier nooit op ingegaan om hun gemaakte schade te komen vermaken. Slechte service !!!!

15 juni 2023

absoluut geen problemen ondervonden

In 2018 koos mijn vader Vannec en met schrik in het hart lieten we extra zonnepanelen leggen door Vannec. Alles is prima verlopen. Er was een probleem met de kabels maar dit werd direct opgelost. Prima communicatie met Laura van Vannec. Ook pluim voor de electricien. Wij betaalden geen voorschot. Wij betaalden nadat alles inorde was. Vannec is blijkbaar overgenomen - wij zijn alvast tevreden klanten!

26 december 2023

afspraak gemaakt in augustus 2022 voor…

afspraak gemaakt in augustus 2022 voor zonnepanelen te plaatsen februari 2023. zonnepanelen geplaatst na ferm aandringen eind maart 2023!! onvormers en batterijen geplaatst, alles is klaar, komen niet af voor kabel te plaatsen naar electriciteitskast en keuring. al mijn mooie electriciteit weg! heb advocaat ingeschakeld!! ik ga niet verder in zee met dit bedrijf. contact opnemen met dit bedrijf is onmogelijk, mailen bellen niks helpt.

4 juli 2023

1 jaar na installatie nog niks in orde

April 2022 zonnepanelen laten plaatsen,keuring niet geslaagd, eerste zware regenbui liep het water de electriciteitskast binnen met als gevolg waterschade, vannec ging tot 3x toe langskomen maar deden het niet.uiteindelijk een andere dakwerker laten komen om hun prutswerk te herstellen.we zijn nu 14 maand later en er is nog steeds geen geslaagde keuring,bellen mailen niets helpt. In het beste geval raak je per ongeluk binnen en word je doorverzonden naar dat onmens bieke dat valse afspraken maakt. Want komen doen ze nooit

9 juni 2023

Hier zelfde verhaal

Hier zelfde verhaal. Firma Vannec maakt inderdaad loze belofte. Wacht al paar maanden op batterij. Gingen ze deze voormiddag plaatsen. Tis nu 12u niemand gezien en niemand bereikbaar. Alles al doorgegeven aan consumentenbond en naar vredegerecht gebeld voor uitleg wat ik kan doen. Zijn er hier al mensen die advocaat hebben en klacht hebben ingediend? Zijn onlangs in nieuws geweest ook. Ik ga hier ook niet bij laten.

18 maart 2023

Bestelling geplaatst voor 2 huizen ! Een ramp !!!

Bestelling geplaatst voor 2 huizen !
1 huis : volledig afgewerkt ( na meerdere data - extra verlofdagen opnemen ), maar nog altijd wachten op documenten voor fluvius en premie aan te vragen - 8 maanden !!!
2 huis : installatie met inbreuken. Batterij is niet voorradig. na veel mails en telefoons , nog steeds niets !!!

Altijd loze beloftes !
komen afspraken niet na

1 ding werkt : bestelling aannemen en facturen opmaken !!

Telefoon wordt ingehaakt, bellen niet terug... service : Dikke 0 !!

10 april 2023

Slechte opvolging en bereikbaarheid, veel beloven maar weinig doen, andere artikelen dan op offerte

Eerst werden panelen geïnstalleerd. Batterij was er nog niet. Maar weken later omvormer en batterij geïnstalleerd. Omvormer was niet de beloofde. Heel slecht bereikbaar en veel loze beloftes. Steeds van het kastje naar de muur gestuurd. Installatie panelen perfect en netjes geïnstalleerd in juli 2022. Onderaannnemers perfect en heel tevreden over, maar zwijg mij over de organisatie en bereikbaarheid van vannec zelf. Continue zelf bellen om afspraken te krijgen voor keuring, documenten etc. Vandaag 6 april 2023, ja u leest het goed betaalde ik laatste factuur. Omdat alles na veel zagen en klagen toch nog opgelost raakte. Een verwittigd man is er twee waard. Hopelijk heb ik ze nooit meer nodig, tot 2021 uitstekende reviews te lezen en dan gaat alles de diepte in. Een heel ontevreden klant

6 april 2023

Leugens ..

Leugens ... Vannec is vooral gespecialiseerd in "leugens" - we hebben alles op stock, voor Nieuwjaar liggen uw zonnepanelen, Nieuwjaar 2024 misschien ? Weigeren het betaalde voorschot terug te betalen. 2 afspraken, 2 No shows, telefonisch niet bereikbaar, geen planning. Heb het dossier in handen van Testaankoop gegeven. GA NOOIT MET HEN IN ZEE

31 maart 2023

Is dit jouw bedrijf?