1. Huishoudapparatuur winkel
  2. Koffie-apparaat leverancier
  3. Koffiewinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Van Pommeren is een familiebedrijf wat al sinds 1951 gevestigd is op de Lijnmarkt 47 in Utrecht. Wij zijn gespecialiseerd in espressomachines, koffiemolens, koffie, keukenapparatuur en huishoudelijke apparatuur. Wij beginnen in kwaliteit waar de mees...

3,2

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Teleurstellend slechte service

Ik had een enkele borgring besteld van 52mm. Nadat deze was binnengekomen bleek deze slechts 51mm te zijn.

Na contact met hun klantenservice bleek dat ze deze niet uit wilde wisselen met een grotere ring aangezien 'alle andere' ditzelfde probleem hadden.

Ze stelde voor dat ik de ring (van een paar euro) retour zou sturen en een nieuwe bestelde waarbij dat de verzendkosten ruim meer zijn dan de materiaalkosten.

Ontzettend slechte service van Pommeren voor zo'n klein onbenullig iets. Ik bestel hier nooit meer iets.

23 april 2026

ongekende klantenservice

Niet alleen een ruim assortiment, maar ook super service.
Na een grote bestelling, kwam ik er achter dat ik nog wat miste. Op mijn mail met het verzoek dit bij te voegen werd snel en adequaat regeageerd. Ev dat op een zondag namiddag.

8 maart 2026

Weten van aanpakken

Op zoek naar een halfautomatische vervanging van de Expobar Brewster, die kapot gegaan is. Geduldig en uitgebreid professioneel advies in de winkel. Besloten tot de aankoop van een koffiemolen en een espressomachine. De eerste konden we onder de arm meenemen, de espressomachine zou in de loop van de volgende week aankomen. Dat bleek enkele dagen later al te zijn, thuis wel te verstaan. De oploskoffie kon meteen de deur uit. Goed geregeld !

2 augustus 2023

Expobar met onopgeloste problemen.

Expobar gekocht bij dhr. Van Pommeren. Perfect. Onderhoudsbeurt noodzakelijk in najaar 2021. De machine bleef “sputteren” en de voorplaat was “bruut” gemonteerd. Na twee maanden weer problemen. Waterdruk viel steeds weg. Geprobeerd om een nieuwe te kopen met inruil van de huidige, zoals indertijd toegezegd door van Pommeren. Dat ging niet, er viel niet over te praten. Jammer dat zo’n betrouwbare en degelijke zaak zo snel is gedegradeerd bij de nieuwe
eigenaar. Voor ons is dit exit van Pommeren. Jammer.

R. Kuipers

12 april 2022

De service blijft bijzonder!

Afgelopen week mijn Eureka Helios 80 mogen ophalen. Ik was al fan van de winkel en dit is wederom bevestigd.
Ik kon de molen pas een paar dagen later ophalen dan ik zou willen, maar dat was geen enkele moeite bij Van Pommeren. Eenmaal bij de winkel werd er ondanks de maatregelen voor Corona uitgebreid de tijd genomen om even met me in gesprek te gaan over de molen. Overigens met alle veiligheidsregels in acht en netjes buiten ipv in de winkel. De molen was getest en ingesteld. Thuisgekomen direct de molen uitgepakt. Kwam ik nog een leuke verassing tegen. Een heerlijke zak Van Pommeren Blend.

Het is bijna jammer dat ik voorlopig weer even ben voorzien in de hardware.

18 februari 2021
Reviews in alle talen tonen. (7 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken