Tot drie keer toe lukte het ze niet om een paar planken af te leveren. De eerste poging redde ze - bij lange na - het opgegeven tijdvak niet. De tweede keer waren ze het pakket intern kwijtgeraakt. De... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Historie Van Spreuwel Transport is in 1992 opgericht door C.J.A.M. van Spreuwel, die van huis uit al meer dan 30 jaar ervaring in het transportwezen bezat. Het wagenpark bestond uit 3 vrachtwagens en er werd van huis uit gewerkt. Door uitbreiding v...
Mispelhoefstraat 9, 5651 GG, Eindhoven, Nederland
- vanspreuweltransport.nl
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Zeer slechte bezorgservice
Zeer slechte bezorgservice. Mijn bestelling zou eerst gisteren worden bezorgd. Ik ben daarvoor de hele dag thuis gebleven, maar de bezorger is niet gekomen. Vervolgens kreeg ik bericht dat de levering vandaag tussen 09:30 en 11:30 uur zou plaatsvinden. Ook hiervoor heb ik mijn planning aangepast, maar opnieuw is de bestelling niet geleverd.
Nu wordt de levering weer verschoven naar het einde van de middag. Dit is erg frustrerend en onbetrouwbaar. Als er een tijdvak wordt afgesproken, verwacht ik dat de bestelling binnen dat tijdvak wordt geleverd, of dat er op tijd en duidelijk wordt gecommuniceerd wanneer dit niet lukt.
Twee dagen wachten en meerdere keren voor niets thuisblijven is echt niet klantvriendelijk.
Nette bezorging
Ik heb gisteren een pallet van hun bezorgd gekregen. De mannen waren zeer netjes, kundig en meedenkend. Ookal moesten ze extra moeite doen om de pallet te plaatsen het was geen enkel probleem voor deze twee heren. Ik kreeg zelf een mededeling dat ik borg betaald heb voor een pallet die niet heb gekregen. De heren gaven mij aan dat ik de borg terug moest vragen vanwege dat ik een wegweppallet heb gekregen. Kortom ik ben zeer tevreden en deze twee mannen hebben zeker een dikke compliment verdiend.
Pakket zgn bezorgd, zelf getekend met kruis
Pakket zgn bezorgd, getekend mamens mijn man met diens naam en een kruis?! Geloven je gewoon niet en zeggen dat ze het pakket voor de deur gezet hebben.
Omar is een topper
Omar is mijn zending komen brengen en was zeer vriendelijk/behulpzaam. Iemand als hem maakt echt het verschil.
Alles goed geregeld!
De aardige chauffeur heeft ons pakket keurig in de garage gelegd.
Even een praatje gemaakt en weer op pad.
We konden de chauffeur heel goed online volgen.
Dus helemaal tevreden!
Eigen chauffeur belde netjes van te…
Een eigen chauffeur belde beide keren netjes van te voren, was vriendelijk en zette de pallet waar ik hem wilde hebben onder de carpoort. Het pad er naar toe was natuurlijk van te voren vrijgemaakt.
En ja, heb je het aan je rug en/of kan je niet tillen, regel zelf hulp.
Als de chauffeur alles naar binnen of boven moet sjouwen krijgt hij/zij het ook aan de rug:)
PS, ik heb geen aandelen. Ben wel zelf chauffeur geweest ;)
Lekker klantonvriendelijk
In hun mail wordt aangegeven dat ze bezorgen tor aan de drempel van de bgane grond. Wij hebben een deur die naar de hal leidt en de bezorger vertikte het om door deze deur te gaan. Mijn vrouw gaf aan dat ze reuma heeft en dat ze de pakketten met geen mogelijkheid naar binnen kon dragen. Het advies? Vraag maar hulp aan familie of vrienden.
Wat een klantonvriendelijk gedrag. Ze roepen bij PSV graag "boeren", maar deze bezorger tilt de betekenis van dit woord absoluut naar een hoger plan.
Overigens heb ik niets tegen PSV. Ik ben juist een PSV fan.
Malloot op de weg
Een van de chauffeurs van dit bedrijf: wat een gevaar op de weg!! Rijdt met 130km p.u (waar je 100 km mag!) zwabberend van links naar rechts, half over de vluchtstrook. Druk met z’n telefoon en geen rekening houdend met het overige verkeer. Bij een gebaar waarbij ik naar mijn voorhoofd wees, werd de man ineens enorm agressief, ging bumperkleven en afsnijden. Ik lees dat dat redelijk normaal is bij dit bedrijf. Deze chauffeur was een groot gevaar op de weg. Volgende keer bel ik de politie
AMATEURS zijn het
AMATEURS zijn het! Niet mee in zee gaan. Ongeorganiseerde bende...beloven en niks nakomen. Chauffeurs waarbij ik mijn eigen afvraag of ze wel een fiets mogen besturen.
Onproffesionele, agressieve chauffeur
Dit is zonder twijfel de slechtste bezorgervaring die ik ooit heb meegemaakt. De chauffeur gedroeg zich ronduit agressief, intimiderend en totaal onprofessioneel. Toen hij bij mijn voordeur stond, glipte mijn kleine hond per ongeluk naar buiten en begon te blaffen. Mijn hond is klein, blaft enkel uit bescherming en vormt absoluut geen gevaar.
De reactie van de chauffeur was echter compleet buiten proportie. Hij riep meerdere keren letterlijk: “Blijf van mij af, anders schop ik je bek.” Dit is niet alleen respectloos, maar ronduit bedreigend gedrag. Dit zeg je niet tegen een klant, onder geen enkele omstandigheid.
In plaats van de situatie normaal op te lossen, koos hij ervoor om te escaleren. Toen ik hem hierop aansprak, werd ik uitgelachen en totaal niet serieus genomen. Hij bleef volhouden dat mijn hond hem zou aanvallen, terwijl dat nergens op gebaseerd was. Elke vorm van professionaliteit ontbrak volledig.
Alsof dat nog niet genoeg was, besloot hij vervolgens om mijn pakket gewoon weer mee te nemen. Dit is nalatig en absoluut niet zijn beslissing om te maken. Hij is ingehuurd om te bezorgen, niet om op basis van zijn humeur te bepalen of een klant zijn bestelling wel of niet ontvangt.
De klantenservice maakte het nog erger. Mijn klacht werd zichtbaar niet serieus genomen en werd afgedaan met een standaardreactie dat het “intern behandeld” zou worden en dat “beide kanten een ander verhaal hebben”. Geen empathie, geen verantwoordelijkheid, niets.
Dit soort gedrag, zowel van de chauffeur als de klantenservice, is volstrekt onacceptabel. Als dit de standaard is, dan raad ik iedereen aan om hier ver vandaan te blijven. Ik snap nu waarom ze maar 2.6 sterren hebben.
Ontzettend tevreden over de levering…
Ontzettend tevreden over de levering van ons zware pakket. Dag van tevoren even gebeld, want van Spreuwel was de tweede bezorger omdat ons pakket uit het buitenland kwam. Keurig te woord gestaan en avond van te voren een mail gehad met het tijdvak. Bezorger was live te volgen via de track and trace, en zette het pakket netjes voor onze voordeur neer. Heel tevreden!
Helemaal tevreden
Geleverd op de aangegeven tijd, helemaal compleet, vriendelijke chauffeur. Prima geregeld.
Komen hun afspraken niet na
Komen hun afspraken niet na. Dag vrij genomen komen ze s'morgens met : de bestelling is manco. Gebeld mijn schuttingen waren zoek! Kwamen ze vrijdag, kon niet tekenen voor ontvangst omdat ik nog aan het werk was. Zouden ze alles mee terug nemen omdat er niet getekend kon worden, prima doe dat dan maar. Was het zo beu na een hele week bellen om dingen geregeld te krijgen. Hornbach heeft ook 2 dagen liggen bellen hoe het ervoor stond. Kom ik thuis staan de schuttingen er toch hoewel ik de bestelling geannuleerd had. Zouden ze maandag komen halen, maar alleen de stellingen. Weer gebeld nou dan kwamen ze dinsdag. De administratie en communicatie daar is hopeloos. Alleen de chauffeurs waren vriendelijk. Nooit meer ergens wat bestellen als zij de vervoerder zijn.
Maken schade aan andere voertuigen en…
Maken schade aan andere voertuigen en rijden dan snel weg. Als je dit bij ze meld doen ze daar helemaal niets mee. Blijkbaar vinden ze het normaal om dit zo te doen want ze doen dit vaker. Heb nu aangifte gedaan bij de politie en zal dit voortaan meteen doen. Eikels.
Waardeloos transportbedrijf
Waardeloos transportbedrijf, badkamer moet geleverd worden ivm renovatie en chauffeur vertikt het om op ons erf naar beneden te gaan en de badkamer ter hoogte van de deur af te leveren en zet em gewoon boven aan de dijk neer. Hellingsgraad naar beneden is minimaal en er zijn al wel grotere vrachtwagens die hier gelost hebben.
Bij vragen waarom die het niet doet wordt er een onzin verhaal opgehangen dat dat niet zou mogen terwijl een collega van hem met een eerdere levering wel gewoon naar beneden reed.
Super onvriendelijke chauffeurs die echt maar het minimale qua moeite willen doen. Het is dat de levering pallets betrof, anders zou die ze zo van de vrachtwagen af gegooid hebben bovenaan de dijk.
Alles perfect gegaan!!
Ik ontving vrijdagavond een mailtje dat ze maandag een pakket kwamen bezorgen van Hornbach. Omdat ik niet meer kon bellen, om het om te zetten naar een andere dag, heb ik toch maar even een mail gestuurd.
Ik kreeg maandagochtend een mail dat het transport was omgezet. Via track en trace kun je precies zien waar de chauffeur is. Dit is echt een top service ! Het pakket is netjes afgeleverd! Chauffeur was ook netjes en vriendelijk!
slechtste bezorging
De chauffeur kon vlg. zijn zeggen mij adres niet vinden, huisnummers duidelijk op de hoek portiek heeft de goederen in een deels nat portiek direct naast het beltableu met mijn naam en deurbel geplaatst. Heeft komst niet aangekondigd en belde pas, zeer kortaf nadat hij weg was dat de dozen in het portiek stonden.
Slechtste bezorging die ik ooit heb meegemaakt. Geen reclame voor jullie en jullie klant Maxaro.
Douchecel besteld via Maxaro
Douchecel besteld via Maxaro, we zouden de avond van tevoren een mail krijgen met de tijdsplanning van bezorging van de volgende dag. Geen mail gehad, zal dus wel niet geleverd worden morgen, geen probleem. Wordt ik om 7.45u uit mijn bed gebeld door de bezorger die ineens voor de deur staat. Ik geef aan dat ik eraan kom. Dus ik doe gauw wat kleren aan en ga naar de voordeur, de spullen staan op straat en de bezorger is er alweer vandoor. Kijk ik in mijn mail, heb ik om 6.15u 's morgens een mail gehad met een tijdsslot, ja dan lig ik te slapen natuurlijk. Maar zomaar de spullen onbeheerd voor de deur gooien en wegrijden is onbeschoft. Ook aangegeven bij Maxaro!
Agressieve chauffeur
Vanmorgen hier een agressieve chauffeur gehad die niet had laten weten hoe laat hij er zou zijn. Toen hij er eenmaal bleek een deel van de zending te ontbreken en moest ik tekenen voor alles. Bij weigeren van de handtekening voor de hele zending werd ik uitgemaakt voor clown en kinderachtig en ging hij neus aan neus met mij staan. Na een duw viel de chauffeur op de grond. Bij het boos wegrijden dreigde hij nog wel even terug te komen omdat hij wist waar ik woonde. Lekker makkelijk je als een hork
gedragen als je voor andere bedrijven de naam rijdt.
Goede service bij aflevering door chauffeur
Levering van goederen was tijdig en als afgesproken.
De vijf sterren zijn vanwege uitstekende service verleend door de chauffeur, Karim. Zijn extra moeite bij aflevering is ten zeerste gewaardeerd.