Jag fick 3 defekta pods så då hörde jag av mig o berätta vad som inträffat,utan tjafs eller krångel så skickade dom ut 4 nya till mig o dom återkopplade samma dag jag skrev,tack grabbar för bästa kund... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Till skillnad från andra aktörer på marknaden som bara struntar i sina kunder gällande reklamationer och liknande så är Vapes.se helt fantastiska! Aldrig något strul och dom är fantastiska på kun... Toon meer
Det var något fel på min förra vejpapparat och jag prövade att få igång dem genom att byta munstycke och byta den röda coilen. Inget hjälpte så jag kastade den och beställde en ny från Er och den kom... Toon meer
Har aldrig haft några problem alls från detta företag. Ärliga och pålitliga, sköter garanti/reklamation utan tjafs om inte det är handhavande fel. Har även fått skicka tillbaka oöppnade produkter uta... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Köp din vape online på Vapes.se! Störst sortiment av e-cigg och e-juice, med support i toppklass.
Contactgegevens
Lindhagsgatan 7A, 53140, Lidköping, Zweden
- kontakt@vapes.se
- vapes.se
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Klockrent och effektivt
Inga som helst problem, lev på 1-2 dagar! Packas omgående och packas bra
Ny inom vaping, köpt på ett par ställen och överlag har det gått bra men om jag vill ha något och vill vara säker på att jag har det innan helgen så är det härifrån jag kommer köpa E-juice / Coils framöver
Mycket snabb leverans!
Mycket snabb leverans med bra leveransuppdateringar. Bra Molicel-batterier. Rekommenderas!
Sjukaste skämtsidan någonsin
En j*vla skämtsida, betalade flera hundra för att få hem en vape som det inte står vilken juice man skulle ha. Sen när den kommer fram så smakar den bränt och ringer då och får svaret ”du måste vänta i 10 minuter annars bränner du coilen”. Använde den andra coilen och den blir också bränd sedan så ringer jag igen och då ska jag betala 80 spänn för att skicka tillbaka den för att den ska undersökas. Ska jag behöva betala för att få en fungerade vara när jag redan köpt den?? Får heller inga pengar tillbaka då det är en förbrukad vara. Jag vill inte ha den längre då jag inte orkar med att smaka massa brända vapear och ringa kundtjänster.

Antwoord van Vapes.se (Vapes Lidköping AB)
Väldigt seriöst företag.
God service. Vid fel i leveransen åtgärdades det helt utan diskussioner och krångel.
Snabb leverans och kunnig personal.
Tack!
Min favoritbutik för vapeprodukter.
Bra priser, stort utbud och galet snabb leverans.
Skulle beställa en e-cigarett
Skulle beställa en e-cigarett, blev övertalad att köpa en annan då den jag skulle ha hade utgått (Varför är den då kvar på hemsidan? Sköter de inte den eller?) Fick hem den, en fungerade ej, efter många mail fick jag äntligen returnera, den nya funkade inte heller. Skämtsida.
5/5 kundtjänst
Beställde lite grejer från dem, bland annat 2x120ml flaskor som visade sig vara lite defekta (lock). Email supporten svarade snabbt, skickade en video till dem som visade hur flaskorna var defekta. Fick hem 3 nya flaskor (helt gratis) efter bara några dagar och 2 provsmaker. Kundtjänst på hög nivå!
Full pott
Har beställt 3 ggr den senaste tiden och varje gång har jag fått leveransen inom 1-2 dagar.
Supersnabb leverans
Supersnabb leverans. Går alltid att lita på.
Great company!
Great company!
I ordered my product through their website and it was shipped soon after. I have received my product in the next few days and it was exactly what I expected.
Thank you!
Exemplarisk kundservice
Ordern skickades till faktura-adressen istället för leveransadressen, ej deras fel. Kontaktade företaget via mailformulär och hantering som följde var exemplarisk. Det är så här man får lojala kunder.
Extremt dyr e juice
Extremt dyr e juice. Finns ingen anledning till varför man ska handla här istället Swedenvapes till exempel.
Absolut Bästa
Rakt av den absolut bästa kundservice jag varit med om på alla fronter! Snabba leveranser, all support & guidning du någonsin kan tänka dig behöva om du är ny inom vape.
Även om jag så skulle hitta något ur deras sortiment billigare på någon annan hemsida eller butik så skulle jag inte köpa det.
Ställen som vapes.se bör framhävas, spridas, sponsras och aldrig överges! Stort tack ifrån en alltid lojal kund!
Bra priser, snabb leverans och suverän kundservice!
Efter att jag hade jämfört flertalet sidor för att hitta det utbud och pris som passade mig bäst, hamnade jag på vapes. Jag strulade till min beställning något, men fick blixtsnabbt hjälp trots att det var kväll och med mycket trevligt bemötande. Mitt paket skickades morgonen efter och dagen därpå hade jag det i handen. Jag vet inte hur det skulle kunna bli bättre än så?
Vapes.se! The best!
Finns det något annat alternativ när det kommer till vejping? Ja, ett; Premiumvape.se, men inget slår Vapes.se, så är det bara!
Kanon!!
Mycket snabb leverans.
En av mina favoritsidor när det kommer till vejping produkter!
Skickar till fel adress
Skickar till fel adress och vill att jag betalar för att dom ska göra rätt.
nej tack, beställ av någon annan leverantör istället!
Blixtsnabb frakt
Blixtsnabb frakt! Lika nöjd varje gång! Tack!
Guld!
Leveranstiden är helt underbar, får alltid mina saker dagen efter, helt otroligt bra service och företag, rekommenderas starkt.
Till alla kunder, beställ aldrig från cigoteket, bara från vapes.se
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.