Banner for Vårdväskan AB

2.130
TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jätte sköna Sandaler (Beez Zen Velcro Sandal) svarta som passade perfekt. Köpte även den lilla ficklampan med karbinhake. Bra att ha tillsammans med min bilnyckeln. Stödstrumpan Beez tass fick min ma... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Snabb service. Smidig hemsida. Vettiga priser. Finns alltid nåt trevligt att hitta här. Jag trodde aldrig att jag skulle börja nörda in mig på namnskyltar i mitt liv. Men så blev det. Bara finfint med... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Jag kontaktade Er angående stödstrumpor och blev rekommenderad ett par i storlek 46/48 med bred vad. Jag fick inte på mig dom och såg sen att jag inte kan returnera dom så nu har jag ett par stödstru... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag älskar skorna. Så smidigt att tar på sig, bekväma och lätt att tvätta. Jag kan byta färger eftersom de är så pass billiga i pris. Rekommenderas!!

Bedrijfsgegevens

1. E-commerceservice
  2. Ziekenhuisbenodigdheden

Over Vårdväskan AB

Geschreven door het bedrijf

Vi sätter färg på vården

Hos Vårdväskan hittar du allt du behöver för att göra din arbetsdag inom vården både smidigare och mer inspirerande. Vi erbjuder ett brett sortiment av färgglada, funktionella och prisvärda produkter som kombinerar kvalitet med personlig stil. Oavsett om du letar efter stetoskop, stödstrumpor, arbetsskor eller praktiska tillbehör, har vi något som passar just dina behov. Vårt mål är att göra det enkelt för dig att hitta produkter som inte bara fungerar i din vardag, utan som också låter dig uttrycka vem du är.

Ett färgstarkt team med vården i fokus

Vårdväskan är mer än en e-handel – vi är en del av vårdens hjärta. Vi förstår de utmaningar och behov som finns i yrket och arbetar varje dag för att bidra till en bättre arbetsmiljö för vårdpersonal. Genom att erbjuda ett brett utbud av arbetskläder, skor och accessoarer vill vi skapa en arbetsdag som känns både bekväm, professionell och personlig.

Vårt huvudkontor och lager finns i Falkenberg, där vårt engagerade team arbetar tätt tillsammans i en kreativ och färgstark miljö. Här hanterar vi allt från kundservice och marknadsföring till logistik och produktion av våra populära muggar och namnskyltar.

Hos oss står vårdpersonalen alltid i centrum – och vi strävar efter att göra din arbetsdag lite enklare, lite roligare och mycket mer färgstark.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

(2.130)

1.567 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Snabb leverans. Sköna skor med bra passform.

4 augustus 2026

Antwoord van Vårdväskan AB

Härligt att höra att skorna är sköna, har bra passform och att leveransen gick snabbt! 😊 Tack för din fina recension.

snabb och bra leverans

snabb och bra leverans. varan var jätte bra kvalite

29 juli 2026

Antwoord van Vårdväskan AB

Vad roligt att du är nöjd med både den snabba leveransen och produktens kvalitet! 😊 Tack för din fina recension.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Enkel och snabbt från beställning till…

Enkel och snabbt från beställning till leverans.
Bra produkt, känns gedigen och rejäl.

28 juli 2026

Antwoord van Vårdväskan AB

Vad roligt att hela köpupplevelsen gick enkelt och snabbt! 😊 Härligt också att produkten känns gedigen och rejäl. Tack för din fina recension.

Mjuk och bekväma underkläder

Mjuk och bekväma underkläder. Bara ++++++

28 juli 2026

Antwoord van Vårdväskan AB

Underbart att höra att underkläderna känns mjuka och bekväma! 😊 Stort tack för alla plus och för din fina recension.

Snygga och sköna

Snygga och sköna

4 augustus 2026

Antwoord van Vårdväskan AB

Kul att höra att du tycker de är både snygga och sköna! 😊 Tack för din fina recension.

Alltid lika nöjd

Hittar alltid vad jag behöver på vårdväskan.Bra priser och bra kvalitet

Antwoord van Vårdväskan AB

Det gläder oss att du alltid hittar det du behöver hos oss och är nöjd med både priserna och kvaliteten! 😊 Stort tack för ditt fortsatta förtroende.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Skorna jag köpte skaver fick sår första…

Skorna jag köpte skaver fick sår första passet jag satte på mig dom.
Värsta jag vart med om.

Antwoord van Vårdväskan AB

Det var verkligen tråkigt att höra att skorna gav dig skavsår redan under första arbetspasset. Ett tips är att skydda hälarna med Leukoplast eller skavsårsplåster medan skorna mjuknar och formar sig efter fötterna.

Super nöjd ☺️

Super nöjd ☺️

Antwoord van Vårdväskan AB

Så härligt att höra att du är supernöjd! ☺️ Stort tack för din fina recension.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Fick inte en vara och mina pennor var…

Fick inte en vara och mina pennor var sönder

Antwoord van Vårdväskan AB

Så tråkigt att höra att en vara saknades och att pennorna var trasiga när du fick dem. Så ska det absolut inte vara, och vi hjälper dig självklart med detta. Kontakta vår kundservice så hjälper vi dig vidare med detta.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Bra o snabba

Bra o snabba. Dock dålig kundtjänst om något blir fel, inte tillmötesgående alls

Antwoord van Vårdväskan AB

Tack för din feedback. Vad roligt att höra att du upplevde oss som snabba.

Vi beklagar att du inte är nöjd med kontakten med kundtjänst. I detta fall hade beställningen lagts till fel adress och skickades som varubrev. När ett varubrev redan har skickats har vi tyvärr ingen möjlighet att ändra adressen i efterhand.

Vi förstår att det blev en tråkig situation och beklagar att vi inte kunde hjälpa till mer i ärendet.

Vårdväskan

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Spammar ens email om onödiga…

Spammar ens email om onödiga notifikationer. Ni behöver inte skicka ut flera mail om mitt paket har kommit fram, ni vet mycket väl att det har. Vill jag inte lämna ett omdöme ska ni inte spamma mig med mail att göra det. Så här får ni ett omdöme, kanske inte det ni ville ha dock.

Antwoord van Vårdväskan AB

Tack för din återkoppling. Vi förstår att det känns frustrerande att få flera mejl om leveransen och om att lämna ett omdöme. Vi tar med oss din synpunkt kring mängden utskick och uppskattar att du berättar hur du upplevt det.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Även denna gång är jag supernöjd med…

Även denna gång är jag supernöjd med beställningen. Lättnavigerad hemsida och snabb leverans och generösa storlekar för oss kvinnor med lite "former"

Antwoord van Vårdväskan AB

Så roligt att du är supernöjd även den här gången! 😊 Det gläder oss att hemsidan känns lättnavigerad, leveransen går snabbt och att du uppskattar vårt utbud av generösare storlekar. Stort tack för ditt fortsatta förtroende!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Perfekta skor som ger bra stöd för mina…

Perfekta skor som ger bra stöd för mina fötter. Lite hårda i början men efter jag haft på mej dom några ggr så är dom perfekta.
Ska köpa ett par till.

13 juli 2026

Antwoord van Vårdväskan AB

Så roligt att skorna ger bra stöd och har blivit riktigt bekväma efter några användningar! 😊 Extra kul att du är så nöjd att du vill köpa ett par till. Tack för din fina recension!

Perfekt.bra

Antwoord van Vårdväskan AB

Härligt att höra att allt känns perfekt och bra! 😊 Tack för din recension.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

De har mycket alternativ med mycket…

De har mycket alternativ med mycket kvalité. Allt går så smidigt, och de har snabba leveranser med olika betalningsmöjligheter.

31 juli 2026

Antwoord van Vårdväskan AB

Vad roligt att du uppskattar både vårt breda utbud, kvaliteten och den smidiga köpupplevelsen! 😊 Extra kul att även leveransen och betalningsalternativen fungerar bra för dig. Tack för din fina recension.

Dåligt bemötande vid leveransproblem

Dåligt bemötande vid leveransproblem. Leveransen kom aldrig fram.

24 juli 2026

Antwoord van Vårdväskan AB

Tack för din feedback. Vi beklagar att leveransen inte fungerade som förväntat och att du upplevde bemötandet negativt.

I detta fall var adressen i beställningen ofullständig, vilket gjorde att transportören inte kunde leverera paketet hem utan lämnade det hos ombud. När paketet inte hämtades ut gick det sedan i retur.

Kontakta gärna vår kundtjänst med ditt ordernummer om du vill ha vidare hjälp i ärendet.

Vårdväskan

Dit is Trustpilot