Jätte sköna Sandaler (Beez Zen Velcro Sandal) svarta som passade perfekt. Köpte även den lilla ficklampan med karbinhake. Bra att ha tillsammans med min bilnyckeln. Stödstrumpan Beez tass fick min ma... Toon meer

Snabb service. Smidig hemsida. Vettiga priser. Finns alltid nåt trevligt att hitta här. Jag trodde aldrig att jag skulle börja nörda in mig på namnskyltar i mitt liv. Men så blev det. Bara finfint med... Toon meer
Jag kontaktade Er angående stödstrumpor och blev rekommenderad ett par i storlek 46/48 med bred vad. Jag fick inte på mig dom och såg sen att jag inte kan returnera dom så nu har jag ett par stödstru... Toon meer
Jag älskar skorna. Så smidigt att tar på sig, bekväma och lätt att tvätta. Jag kan byta färger eftersom de är så pass billiga i pris. Rekommenderas!!
Vårt huvudkontor och lager finns i Falkenberg, där vårt engagerade team arbetar tätt tillsammans i en kreativ och färgstark miljö. Här hanterar vi allt från kundservice och marknadsföring till logistik och produktion av våra populära muggar och namnskyltar.
Hos oss står vårdpersonalen alltid i centrum – och vi strävar efter att göra din arbetsdag lite enklare, lite roligare och mycket mer färgstark.
Oktanvägen 17, 31132, Falkenberg, Zweden
Vraagt klanten om een review
Allt jag beställde var toppen. Bra pris och snabb leverans.

Antwoord van Vårdväskan AB
Enkelt att beställa, mycket snabb leverans! Bra priser på skor (beez) som är mycket bekväma!

Antwoord van Vårdväskan AB
Finns det man behöver om man som jag jobbar inom vården.

Antwoord van Vårdväskan AB
Jag har haft lite problem att hitta sköna varje dag skor, men nu har jag lyckats hitta det så stort tack😀

Antwoord van Vårdväskan AB
Snabb leverans. Baghera skorna var toppen sköna o gå i när man går hela dagarna på jobbet👍👍👍