Platenzaak die online vaak niet op voorraad heeft (2e hands) wat op de site wel als dusdanig staat aangegeven. Dan wordt de bestelling geannuleerd maar ja, toch teleurstellend. De winkels missen sfeer... Toon meer

Variaworld Utrecht. Kelder met massieve voorraad vinyl. Echter: donker, sfeerloos en belangrijker, bakken propvol geplempt zodat je nauwelijks er door heen kan scrollen en nog belangrijker: zwaar over... Toon meer

Al meerdere keren bestellingen gedaan bij dit bedrijf. In principe over het algemeen wel goede ervaringen mee. Goed verpakte zendingen met track&trace. Jammer dat de communicatie moeizaam verloopt. La... Toon meer

1. Muziekwinkel
  2. Cd-winkel
  3. Platenwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

De (online) winkel voor Vinyl en cd's

3,2

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

3,2

Alle reviews

14 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Heb het erop gewaagd

Na al die negatieve reviews het er toch op gewaagd om een LP te kopen bij Variaworld. Ze hadden een album dat ik al erg lang zoek. Vooraf even per mail gevraagd of deze op voorraad was. Ik kreeg snel een antwoord dat dit het geval was en een paar dagen later heb ik het al thuis. De LP was zorgvuldig verpakt. Iets waar vele andere shops nog van kunnen leren. Voor mij dus een goede ervaring!

15 februari 2022

Heerlijk winkel voor echte…

Heerlijk winkel voor echte muziekliefhebbers. Er valt erg veel te vinden en al vanaf 1 of 2 euro. Toffe gasten met veel liefde voor de muziek :) Ik zou er zo mee trouwen :)

1 oktober 2021

Zeer slechte zaak met slechte service. NIET BEZOEKEN!

Zeer slechte zaak. Je kunt de 2de hands LPs niet beluisteren. De jonge knul aan de kassa zegt desgevraagd dat de klanten niet goed met een platenspeler omgaan , de eigenaar geeft COVID de schuld. Verder totaal geen empathische reactie op mijn vraag / klacht in de zaak. De eigenaar beschuldigt mij zelfs dat ik speciaal een Google review account heb gemaakt. Daarna verwijdert hij het draadje op Facebook. Zeer onvolwassen reactie. Svp deze winkel vermijden en gezien de vele negatieve reacties hier , doen dit met mij al velen.

30 september 2021

Zeer tevreden!

Al jarenlang trouwe klant hier.
Pakketjes netjes verzorgd en snel opgestuurd. Enkele keer kunnen ze de CD toch niet vinden, geld terug zonder mankeren.

19 augustus 2021

Niet kopen hier.

Net als Joris van Beers. Uw bestelling wordt zsm verstuurd en u ontvangt dan een bevestigingsmail. Na 4 dagen niets gehoord. Zelf contact opgenomen en een mail terug dat ze de lp niet konden vinden. Gelukkig met afterpay gekocht, dus nog niets betaald.
Super slecht dit en dan geeft Wilco de Bruin hier zijn eigen winkel ook nog eens 5 sterren.

23 juli 2021

Adverteren met lp die er niet is

Op marktplaats wordt geadverteerd met een bepaalde lp. Als je reageert wordt je verwezen naar andere website. Lp besteld, gel;d over gemaaktr. Nu vier dagen later een mail dat de lp er niet is. En geld zal worden teruggestort. Net gecheckt: nog niets...

10 mei 2021

Slechte voorraad

Bijna iedere keer als ik een bestelling hier plaats hebben ze de helft van de CD's niet op vooraan en sturen ze de helft van de bestelling op zonder te vragen of je hier mee akkoord gaan. Ze boeken het geld wel terug maar dit is heel irritant als je express cd's in bulk koopt om de verzendkosten te verspreiden.

3 mei 2021

Niks mis mee

Ik zie een aantal negatieve reviews maar ik ben een tevreden klant. Uitgebreide collectie, ik krijg wat me beloofd is en eventuele foutjes worden zonder probleem hersteld. Prijzen zijn over t algemeen redelijk. En soms moet je een paar dagen wachten op je bestelling maar dat is geen probleem, temeer daar ergens vermeld staat dat ze niet elke dag verzenden.

21 januari 2021

Slechte winkel!

Op marktplaats adverteerden ze met een lp, deze gelijk besteld en betaald
Vervolgens een bevestigings mail ontvangen dat de lp zsm verstuurd zou worden, we sturen u een mail als de lp verzonden is. Bestelling plaatste ik rind 14 uur
De dag erop geen mail geen lp
De dag erop hetzelfde verhaal
Daarna een mailtje ja sorry de lp is niet beschikbaar, we maken het geld vandaag nog Naar u terug over
Geen teruggave die dag
Contact proberen te zoeken via e-mail, marktplaats en telefoon
0,0 reactie

Een dag later stond mijn geld op mijn rekening

Wat een stel prutsers, lak aan communicatie is de term voor deze toko

21 januari 2021

vieze en smerige tweedehands lp,s

Ik bestel regelmatig 2e hands lp’s op internet. Van diverse zaken maar zo smerig en vies als bij Variaworld krijg ik ze niet ergens ander aangeleverd! Lp’s die worden verkocht als 5 sterren dus als prima kwaliteit zijn echt slecht zelfs na een schoonmaakbeurt met een okkinokki wasmachine zijn bijna niet aan te horen. Nee geen 2e hand lp’s meer bij deze winkel. Veel geld voor weinig. Als je deze kwaliteit levert neem je de vinyl liefhebber niet serieus!
Ronald

11 maart 2020

Cd ontvangen maar hoesje was stuk!

Cd besteld en ontvangen, dat wel maar het hoesje was stuk!, Toen ik hierover een mailtje stuurde had ik na 20 dagen nog steeds geen bericht gehad! Erg jammer, ga hier niet meer bij bestellen.

24 februari 2020

prima

Ik bestel inmiddels zeer regelmatig bij Variaworld en ben zeer tevreden. Laatst is de site verbeterd en vaak zijn er ook nog leuke aanbiedingen. Bij grotere aantallen is de verzending wel duur en moet je kijken of het je dat waard is. Maar gezien de prijzen vind ik dat meestal geen issue. Klantenservice is in orde, pakketjes worden netjes en snel verzonden.

16 oktober 2019

Veel te duur

Nog nooit wat gekocht omdat ze asociaal duur zijn. Die gasten zijn helemaal de weg kwijt. Waar ze €25 voor vragen koop ik voor €8.

27 januari 2019

Een mooie (online) muziekwinkel met…

Een mooie (online) muziekwinkel met prima service. Producten worden in prima staat en snel geleverd. Regelmatig zijn er kortingsacties, die de prijs behoorlijk kunnen drukken.

3 december 2018

Hebben vaak voor de verzamelaar singles…

Hebben vaak voor de verzamelaar singles van 'vroeger' om je collectie compleet te maken.

Nadeel is, is dat ze niet goedkoop zijn en hun beleving van zeer goed en uitstekend van 2e hands artikelen wijkt nogal af van mijn standaard.

Verder prima bedrijf

20 augustus 2018