OPLICHTERS . Dobbelspel in okt besteld voor kerst. Voor ons gezin. Teleurstelling. Reageren niet op mails Bedankt vuile OPLICHTERS om geld afhandig te maken van mensen die er hard voor moeten werken.
Ik heb 3 sept. 2020 3 hondjes besteld (1 kopen 2 gratis) waarbij het filmje laat vermoeden dat ze lopen €29,95 ik krijg na lange tijd 1 knullig hondje belazerderij dus van ventur.nl 2 nov. heb ik bij... Toon meer
Helaas zonder ster aan te klikken kan je geen revieuw schrijven, maar Ventur verdient -5 sterren. Oplichting is het! Ook in November 1+2 gratis spellen besteld voor €29.95 (bij Ali betaal je +\_ €6.00... Toon meer
Bestelling zou op 20 november Amsterdam verlaten hebben op weg naar levering maar tot op heden niets ontvangen . Vandaag 1 december pakje ontvangen : één piepklein fluffy bedje i.p.v. 3 grote hondenk... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Ook wij klimmende kerstman
Ook wij klimmende kerstman. Nooit iets ontvangen.
Heb via mollie klacht ingediend. Doen jullie dat ook want hoe meer klachten zij ontvangen Des te meer zij mogelijk iets kunnen doen.
Ook de klimmende Santa besteld 1+2…
Ook de klimmende Santa besteld 1+2 gratis en idd ook een kerstmannetje met mondkapje ontvangen. Daarnaast projector besteld 1+1 gratis en helemaal niets ontvangen. 64,90 gewoon weg. Ventur, oplichters!!
Opgelicht voor 30 euro
Opgelicht voor 30 euro. 3 kattenmand
Heb geen product en geen contact
Bedrijf lijkt verdwenen.
De klimmende kerstman besteld en ja…
De klimmende kerstman besteld en ja hoor hier ook een kerstman met mondkapje
grote oplichters ik bestel een kerst…
grote oplichters ik bestel een kerst projector 2 voor de prijs van 1 en ontvang een gewoon lampje op zonne-energie voor een prijs van 34.99€.
echt schandalig.
opgelicht
Ook hier niet gekregen wat ik besteld had. Schandalig zulke mensen moeten hard gestraft worden! Diefstal is dit. Site is niet meer bereikbaar?
Begrijp niet dat hier niks aan gedaan kan worden.
Oplichters!!
Oplichters helemaal niks binnen gehad en met geen mogelijkheid contact te krijgen.
Website ook offline.
Niks bestellen!!!!
ook opgelicht ik heb tot nu toe niets…
ook opgelicht ik heb tot nu toe niets ontvangen
Ook ik ben opgelicht
Ook ik ben opgelicht. Climbingsanta besteld, kreeg een kerstman met mondkapje. Mailtjes gestuurd, geen reacties. Website offline. Oplichters.
3 kerstmannen op ladder besteld
3 kerstmannen op ladder besteld, hanger met mondkapje gekregen. Website offline. Oplichters!
Oplichting!
Oplichting!! 3 kerstmannen op ladder besteld, niks ontvangen!! Email wordt niet beantwoord. Website is offline gehaald. mailto:contactventur at gmail
Ik heb aangifte gedaan bij de politie voor online oplichting
Oplichters gatverrr
Oplichters
Ja ook ik zwaar teleurgesteld, kreeg ik 1 robotje. Dus geen 1+ 1 gratis. Mailtje met de vraag gestuurd, tot op heden nooit een antwoord gekregen. Weg 35,- euro..,geen kadootje voor mijn neefjes. Zo waardeloos, slechte mensen die zich hiermee bezighouden bah bah. Heb mijn lesje wel geleerd..zal eerst naar reviews kijken voordat ik ooit zoiets dergelijks online ga kopen. Trouwens vond verpakking heel erg op Wish achtig lijken...jammer dat de wereld vervuild is met dit soort dingen.
klimmende kerstman
nadat ik hier een review had geplaatst over deze oplichters aangaande de bestelde klimmende kerstman geprobeerd aangifte te doen echter dit kreeg ik via de politie site te zien nadat ik probeerde digitale aangifte te doen.
Er is geen sprake van oplichting als het product anders is dan u had afgesproken met de verkoper.
Probeer een oplossing te vinden met de verkoper. Mogelijk kan het Juridisch Loket u erbij helpen
Met andere woorden ze weten heel goed waar ze mee bezig zijn door iets kleins te laten versturen kunnen ze zich aan de wet onttrekken. Enige oplossing is via de media (Kassa,Opgelicht etc etc) dit onder de aandacht te brengen
3 kerstmannen op ladder besteld
1 klein hangertje ontvangen met kerstman met mondkapje.
Gewoon oplichters dit bedrijf
Ook ik had een trui besteld 1+2 gratis
Ook ik had een trui besteld 1+2 gratis. 29.95 betaald..Lekker voor de winter dacht ik. Nou ben zeer bedrogen uitgekomen. Kreeg een 1 heel ander shirtje binnen wat zeker geen 29.95 waard is. Ook al 3 x gemaild en nog steeds niks gehoord. Kan fluiten naar mn centen denk ik 😡
Klimmende kerstman
Ook wij bestelden de klimmende kerstman, wachten al WEKEN. Geld van de rekening, niets ontvangen....
Tof! Dit is al niet meer de 1e keer....
Opgelicht 😡 Spel besteld ,een mail dat het er aan…
Spel besteld ,een mail dat het er aan komt ,en dan niks meer ,in eens bestaat het niet meer .
Echt denk dat ik opgelicht ben 😡😡😡
Oplichters!!!!!!
Oplichters!!!!!!
Ook hier een kerstman 2 +1 besteld voor 29,95 en je raad het al kerstmannetje met mondkapje gekregen
SCHANDE om dit te doen.Aangezien er heel veel personen zijn opgelicht misschien een idee om aangifte te doen van internet fraude en het tv programma OPGELICHT op de hoogte te stellen misschien kunnen zij er iets mee in iedergeval aandacht aan geven.Ik heb online aangifte gedaan.
Heb trui besteld 1+2 heb een andere…
Heb trui besteld 1+2 heb een andere trui gehad die ik niet besteld had heb ze 3 keer gemaild krijg geen reactie is dit oplichting
Snap er echt niets van
Hallo mede slachtoffers,
Hallo mede slachtoffers,
Ook ik had de klimmende kerstman besteld.En ook ik kreeg vandaag 21 november een hangende kerstman met mondkapje ..Hoe gaan we deze oplichters aanpakken.