OPLICHTERS . Dobbelspel in okt besteld voor kerst. Voor ons gezin. Teleurstelling. Reageren niet op mails Bedankt vuile OPLICHTERS om geld afhandig te maken van mensen die er hard voor moeten werken.
Ik heb 3 sept. 2020 3 hondjes besteld (1 kopen 2 gratis) waarbij het filmje laat vermoeden dat ze lopen €29,95 ik krijg na lange tijd 1 knullig hondje belazerderij dus van ventur.nl 2 nov. heb ik bij... Toon meer
Helaas zonder ster aan te klikken kan je geen revieuw schrijven, maar Ventur verdient -5 sterren. Oplichting is het! Ook in November 1+2 gratis spellen besteld voor €29.95 (bij Ali betaal je +\_ €6.00... Toon meer
Bestelling zou op 20 november Amsterdam verlaten hebben op weg naar levering maar tot op heden niets ontvangen . Vandaag 1 december pakje ontvangen : één piepklein fluffy bedje i.p.v. 3 grote hondenk... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Zoals zo veel
Zoals zo veel , ook niets ontvangen , geld weg , na de reviews lezen , moet concluderen oplichters ! erg dat er geen bescherming is voor online aankopen, dit is toch nodig in de dag van vandaag. ERG ERG ERG veel teleur gestelde mensen die hun geld kwijt zijn ,en nu dat overal zo triestig is ,dit nog bij.
Wij zijn helaas ook opgelicht met de…
Wij zijn helaas ook opgelicht met de klimmende kerstman 1+2 gratis
Kregen ook zn dom beeldje.
OPLICHTERS !!!
OPLICHTERS !!!
Kerstman op ladder besteld. 1 + 2 gratis.
Vandaag een of ander lullig kapot kersthangertje ontvangen.
Spel besteld 1+2 gratis krijg iets heel…
Spel besteld 1+2 gratis krijg iets heel anders toegestuurd oplichters weg 30,-
Leuk spel besteld
Leuk spel besteld. Is verzonden uit China nog niets ontvangen. Zijn gewoon oplichters.
Niets ontvangen
Niets ontvangen. OPLICHTERS. Weg zuurverdiende centjes
ventur.nl corruptie
Dag , ben ook opgelicht door deze mensonwaardige personen van ventur.nl. Had een dobbelgame 1+2 gratis besteld op 3 nov. voor 29,95 en een mail ontvangen op 12 nov. dat het verzonden was vanuit China . Nooit iets ontvangen en zie dat de site verdwenen is op het net .
Oplichting
Oplichting
Helaas dik ingetrapt
Die hebben er goed aan verdiend
Inderdaad oplichting.
Inderdaad oplichting.
Ik heb ook de kerstmannen op een ladder besteld, ergens een mail ontvangen met onderweg uit China en daarna niets meer ontvangen. Had beter moeten weten, kon alleen maar met Bancontact betalen en niet met Paypal. Is mijn eerste en laatste keer.
2x3 Kerstmannen besteld bij deze oplichters.
Hallo allemaal. Ik ben ook opgelicht. Ik had 2x 3 Kerstmannen besteld en heb ook 2x een kersthanger met mondkapje gekregen. Ik baal echt ontzettend. 60 euro weg. Zo gemeen dit. Zal kijken waar ik aangifte kan doen.
Oplichters!
Oplichters! Ik heb de kerstmannen actie gekocht. Drie kerstmannen die op een trappetje omhoog klimmen voor € 30. Uiteindelijk krijg ik een porseleinen beeldje van een kerstman. Absoluut niet wat ik besteld had! De website is nu ook uit de lucht, dus contact krijgen lukt niet meer. Bestel hier niks!
Oplichters
Hier ook 3 kerstmannen op trap besteld. Hanger kerstman met mondkapje ontvangen. Mail gestuurd, maar geen antwoord. Website nu uit de lucht.
Heel 👎 ik ben ook opgelicht
Heel slecht 👎 ik ben ook opgelicht. En bedrijf is verdwenen.
Oplichters blijkbaar...spel…
Oplichters blijkbaar...spel besteld....daar hoor je niets meer van... Zou wel onderweg zijn uit China...maar niets meer gezien...
Hier ook 1+1 kerstman besteld en krijg…
Hier ook 1+1 kerstman besteld en krijg je een stom klein kerstmannetje van porselein of iets wat kapot is. Belachelijk gewoon en vooral omdat men nu alles kwijt is.
Nepbedrijf
Nepbedrijf. Krijg geen gehoor met hun klantenservice. Website is nu offline.
Ik ook opgelicht
Ik ook opgelicht
Had er allang moeten zijn
Maand terug besteld
25 euro voor klimmende kerstman
Ik heb 28 okt dansende olaf besteld…
Ik heb 28 okt dansende olaf besteld voor sinterklaas voor mij dochter , Mail gestuurd met de vraag hoe lang het duurt , niks terug ontvangen, 10 nov mail gehad dat verzending onderweg is, is nu 23 nov inderdaad je raadt het al dansende olaf is nog steeds niet binnen, nooit meer hier bestellen,
Oplichters kerstmannen besteld 1pus 2…
Oplichters kerstmannen besteld 1pus 2 weg geld
Wij hebben ook klimmende kerstmannen…
Wij hebben ook klimmende kerstmannen besteld en niks ontvangen wel vandaag een kleine stenen afbeelding van een kerstman van vijf centimeter ontvangen. Het zijn oplichters want hen site is niet meer beschikbaar