Ik was op zoek naar een studio en kreeg uiteindelijk een studio toegewezen. Tijdens dit proces heeft Kim mij ontzettend fijn geholpen met het aanleveren van alle benodigde documenten. Ze was duidelijk... Toon meer
Wij waren op zoek naar ons eerste appartement en vonden ons droomplekje via Verhuurtbeter.nl. Vanaf het moment dat de woning aan ons werd aangeboden, verliep de communicatie erg prettig. Berichten in... Toon meer
Door Verhuurtbeter.nl hebben mijn partner en ik binnen 3 maanden een nieuw appartement gekregen in Amsterdam-West! Het traject verliep erg soepel en transparant. Kim & Sasja stonden altijd klaar... Toon meer
2 weken geleden heb ik mij ingeschreven en vandaag heb ik een woning toegewezen gekregen, in Amsterdam nota bene!! Ik ben ontzettend blij en zal verhuurtbeter.nl absoluut aanraden. Tip: zorg er voor... Toon meer
Voldoe je aan onze voorwaarden? Schrijf je direct in voor een Sneller Huren account en krijg een eerlijke kans. Wij wijzen onze woningen toe op basis van inschrijfduur. Met ons bewezen digitale systeem weet je meteen of je in aanmerking komt voor een huurwoning. Dit zorgt voor een realistische wachtlijst. Bovendien bepaal je zelf het tempo van jouw zoektocht. Bij ons duurt het gemiddeld 3 maanden om een woning te vinden. Neem een kijkje bij ons groeiende aanbod en begin gratis.
Westerlaan 11 unit 1.4, 3016CK, Rotterdam, Nederland
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Snel en vriendelijk geholpen met het zoeken van een nieuwe huurwoning, heel erg bedankt! :)

Antwoord van Verhuurtbeter.nl
Ik ben alleen maar positief over Verhuurtbeter, alles verliep soepel en de communicatie was duidelijk. Daphne, Sasha en Cor Reageerde snel op al mijn vragen.

Antwoord van Verhuurtbeter.nl
Ik vind de pagina echt heel fijn, alles ziet er heel transparant uit, de prijzen zijn erg goed en ze zijn altijd bereid om vragen te beantwoorden. Ik wacht nog steeds, maar ik kan het iedereen aanraden. Voor mij is het een beetje lastig vanwege de taal, maar alles is erg goed.

Antwoord van Verhuurtbeter.nl
Na enkele maanden wachten heb ik via Verhuurtbeter een woning toegewezen gekregen. De communicatie verliep zeer duidelijk en ik waardeerde het transparante inzicht in het selectieproces. Al met al ben ik erg tevreden!

Antwoord van Verhuurtbeter.nl
Ik voel dat de team altijd klaar staat/ hun best doen om te ondersteunen. Ook al heb ik nog geen woning, ben gerust dat ik binnenkort de kans wel krijg.

Antwoord van Verhuurtbeter.nl
Minder dan een maand heb ik huis gekregen heel snel en goed service

Antwoord van Verhuurtbeter.nl
Heel slecht, de lift doet het heel vaak niet in de flat te kruitberg in Amsterdam. Je moet zo vaak met de trap lopen, als je helemaal boven woont heb je een vet probleem. Het gebouw gaat tot de 16e verdieping. Schaamteloos is dit.
En dan nog zoveel voor de huur betalen👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎

Antwoord van Verhuurtbeter.nl
De beste service in NEDERLAND! Alles word snel geleverd ben ze erg dankbaar! Wil jij een huis? Meld je hier aan!!

Antwoord van Verhuurtbeter.nl
Ik sta sinds november ingeschreven, dus ook 50eur betaald. Er is sinds nooit een aanbod in Rotterdam gekomen. Contact opgenomen met verhuurbeter en als oplossing krijg ik de optie om 25eur terug te krijgen en per direct dus ook mijn account te cancelen. Dus ik heb nu 25eur eigenlijk voor niets betaald. Ik lees ook dat dit een probleem ook met andere steden is en dan denk ik als verhuurbeter geen aanbod kan leveren dan moeten ze ook geen geld vragen. Want wij betalen netjes met z'n alle maar vervolgens krijgen niets voor dat bedrag. Ik voel me echt echt zwaar opgelicht! En ook nog, niemand controleert dit soort bedrijven, wat ze aan het doen zijn!

Antwoord van Verhuurtbeter.nl
Na 5 maanden mijzelf ingeschreven te hebben voor 50 euro.
Heb ik niks gehoord, er veranderd niks, geen nieuwe huizen die online komen.
Ik voel mij erg gescammed.
Geen idee of er nog uberhaupt verandering kan komen.
maar je hebt meer geluk ergens anders

Antwoord van Verhuurtbeter.nl
Erg slecht, huis was niet opgeknapt toen we erin wilde. Ze belde op de dag dat we de sleutels op zouden halen waardoor het voor ons de vraag was of we zonder huis zouden komen te zitten. Uiteindelijk was er daarna bijna geen communicatie mogelijk.
Nu zitten we een tijdje in het huis en zijn er binnen een paar maanden enkele gebreken duidelijk geworden zoals haastig stucwerk, lekkende verwarming, deuren die slecht sluiten, inbouwlampen die binnen een maand kapot gingen en een ruit die barste toen de verwarming voor de eerste keer aanging.
Nu proberen wij contact te krijgen met de verhuurder en blijkt dat zij vinden dat deze gebreken voor onze eigen kosten zijn.

Antwoord van Verhuurtbeter.nl
Overgehaald om een betaald account aan te maken voor een grotere kans op een huis, blijken ze op moment alleen in Amsterdam huizen aan te bieden…. Terwijl ik wel de optie kreeg om heel veel andere regio’s aan te klikken als favoriet. Ik vond het dus al raar dat ik de hele tijd alleen maar wat opties voor Amsterdam zag staan, maar duidelijk dat ze mij probeerden te misleiden.

Antwoord van Verhuurtbeter.nl
Verhuurtbeter heeft het hele huizenjacht weer eerlijk en gemakkelijker gemaakt.
Ik ben bij andere bedrijven ingeschreven geweest voor meer dan een jaar en nog nooit ben ik uitgenodigd voor een bezichtiging. Bij verhuurtbeter is het ongelofelijk snel gegaan en heel duidelijk gegaan.
Zoals kan lezen ben ik meer dan tevreden met verhuurtbeter en ik zal iedereen aanraden om zichzelf aan te melden.
💯💯11/10 voor Verhuurtbeter

Antwoord van Verhuurtbeter.nl
Snel iets gevonden dankzij Verhuurtbeter! Ze zijn professioneel en behulpzaam. Zeker een aanrader!
De best project ooit. Na 2,5 maanden heb ik de woning gekregen!! Super blij. Bedankt jullie allemaal voor de uitstekend service, transparancy en duidelijke website.

Antwoord van Verhuurtbeter.nl
Wauw, ik had niet verwacht betaalbaar op mezelf te kunnen wonen in Amsterdam als startende professional, maar verhuurbeter maakte het wel mogelijk. Uiteraard heb je wachttijden, wat ik zelf heel normaal vind in een stad zoals Amsterdam. Na 3 maanden (dus voor Amsterdam ontzettend kort) vandaag mijn contract getekend. Bedankt voor alles!

Antwoord van Verhuurtbeter.nl
Super fijne ervaringen mee, binnen een maand nadat we 50 euro hebben betaald om een account aan te maken, kregen we binnen een maand ook een woning toegewezen gekregen, omdat je altijd op hoogte gesteld wordt van de open dagen en goed geïnformeerd wordt, en na de woningen kregen we weer ons geld netjes terug gestort.

Antwoord van Verhuurtbeter.nl
Een aangename ervaring met snelle resultaat.
Verhuurbeter heeft mij in een maand aan een woning geholpen en veel begrip geboden.
Zeker een aanrader!

Antwoord van Verhuurtbeter.nl
Hallo, ik probeer op een andere manier met jullie in contact te komen maar dit lijkt niet mogelijk te zijn. Ik sta ingeschreven met een betaald account maar nu zijn alle appartementen in Utrecht ingetrokken omdat het misschien verkocht wordt. Dit is al langere tijd zo en ik vroeg me af wanneer hier meer over bekend wordt, en hoe het zit met de garantie van de 50 euro als jullie het verkopen.