Verhuurtbeter.nl Reviews 837

4,6

Ik was op zoek naar een studio en kreeg uiteindelijk een studio toegewezen. Tijdens dit proces heeft Kim mij ontzettend fijn geholpen met het aanleveren van alle benodigde documenten. Ze was duidelijk... Toon meer

Wij waren op zoek naar ons eerste appartement en vonden ons droomplekje via Verhuurtbeter.nl. Vanaf het moment dat de woning aan ons werd aangeboden, verliep de communicatie erg prettig. Berichten in... Toon meer

Door Verhuurtbeter.nl hebben mijn partner en ik binnen 3 maanden een nieuw appartement gekregen in Amsterdam-West! Het traject verliep erg soepel en transparant. Kim & Sasja stonden altijd klaar... Toon meer

2 weken geleden heb ik mij ingeschreven en vandaag heb ik een woning toegewezen gekregen, in Amsterdam nota bene!! Ik ben ontzettend blij en zal verhuurtbeter.nl absoluut aanraden. Tip: zorg er voor... Toon meer

1. Huurwoningen
  2. Automatiseringsbedrijf
  3. Vastgoed verhuurbedrijf

Over Verhuurtbeter.nl

Een huis huren maar geen jaren wachten?

Voldoe je aan onze voorwaarden? Schrijf je direct in voor een Sneller Huren account en krijg een eerlijke kans. Wij wijzen onze woningen toe op basis van inschrijfduur. Met ons bewezen digitale systeem weet je meteen of je in aanmerking komt voor een huurwoning. Dit zorgt voor een realistische wachtlijst. Bovendien bepaal je zelf het tempo van jouw zoektocht. Bij ons duurt het gemiddeld 3 maanden om een woning te vinden. Neem een kijkje bij ons groeiende aanbod en begin gratis.

4,6

Uitstekend

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Super tevreden

Super tevreden! In een hele korte tijd een huis gekregen en Herman is super lief en behulpzaam dankjewel voor alles!!

Beste Toprak en Selcan,

Wat ontzettend fijn om te horen dat je zo tevreden bent! Dankjewel voor je enthousiaste reactie. Ik ben blij dat Herman je zo goed heeft kunnen helpen en dat we je snel aan een woning hebben kunnen helpen. Het is altijd ons doel om dit proces zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Veel woonplezier in je nieuwe huis!

Hartelijke groet,

We zijn ontzettend dankbaar

We zijn ontzettend dankbaar. Na 3 maanden hebben wij onze droomwoning toegewezen gekregen. Verhuurtbeter.nl is betrouwbaar, professioneel en eerlijk. Ik zou iedereen aanraden die een woning zoekt.

Hi Farieda,

Wat fijn om te horen dat jullie je droomwoning hebben gevonden! Ontzettend bedankt voor je mooie woorden over onze service. We doen inderdaad ons best om betrouwbaar, professioneel en eerlijk te werk te gaan, en het doet ons goed dat je dit ook zo hebt ervaren.

Veel woonplezier in jullie nieuwe thuis!

Verhuurtbeter.nl

PS: bedankt voor de heerlijke chocola voor ons team!

Ik heb binnen een maand een huis kunnen…

Ik heb binnen een maand een huis kunnen vinden bij verhuurtbeter! Ik zou het iedereen aanraden. Verder was Cor heel behulpzaam en heeft me door heel het proces ondersteund. Ben jullie echt dankbaar! <3

Beste Deborah,

Wat geweldig dat je zo snel een huis hebt kunnen vinden! Hartstikke bedankt voor je lieve berichtje. Ik zal je complimenten zeker doorgeven aan Cor - hij zal blij zijn te horen dat zijn ondersteuning zo gewaardeerd werd.

Heel veel woonplezier van team VB! ❤️

Mijn ervaring met Verhuurtbeter.nl was…

Mijn ervaring met Verhuurtbeter.nl was uitstekend en overtrof alle verwachtingen, zeker in vergelijking met andere verhuurplatforms in Amsterdam. Het hele proces was vanaf het begin helder en overzichtelijk, zonder onnodige complicaties of verborgen kosten. Wat Verhuurtbeter echt bijzonder maakt, is de persoonlijke benadering en aandacht die ze aan iedere klant geven. Ze begeleiden je stap voor stap, communiceren snel en professioneel, en zorgen ervoor dat je je als huurder gehoord en begrepen voelt. Van het vinden van een woning tot het ondertekenen van het contract verliep alles soepel en transparant. Het is duidelijk dat ze gericht zijn op kwaliteit en klanttevredenheid, wat hen onderscheidt in de markt. Voor iedereen die op zoek is naar een vrije sector huurwoning, kan ik Verhuurtbeter van harte aanbevelen. -Femke & Kevin

Beste Femke & Kevin,

Wat een ontzettend fijne en uitgebreide review! We zijn erg blij te horen dat onze service zo goed aansluit bij wat jullie zochten in een verhuurplatform. Jullie waardering voor onze persoonlijke aanpak doet ons vooral goed - dit is precies waar we naar streven.

We begrijpen hoe belangrijk het is om je gehoord en begrepen te voelen tijdens het zoeken naar een nieuwe woning, vooral in een complexe markt als Amsterdam. Daarom zetten we inderdaad extra in op heldere communicatie en transparantie in elk stadium van het proces.

Jullie ervaring bevestigt dat onze aanpak werkt: geen verborgen kosten of onnodige complicaties, maar gewoon een duidelijk proces met persoonlijke begeleiding van begin tot eind.

Hartelijk dank voor jullie uitgebreide feedback en warme aanbeveling. We wensen jullie veel woonplezier in jullie nieuwe thuis!

Super ervaring

- Alles heel netjes geregeld.
- Eerlijke wachtlijst.
- Duidelijke communicatie.
- Alles duidelijk aangegeven op de site.
Hele fijne ervaring.

23 januari 2025

Beste Lieve,

Bedankt voor je korte maar krachtige feedback!

Fijn dat je tevreden bent over:

- onze nette werkwijze
- de eerlijke wachtlijst
- onze communicatie
- de duidelijke website

We waarderen je positieve woorden!

Groetjes,

Goede feedback

Ik heb een uitstekende ervaring gehad met verhuurtbeter. Ze werken snel en zijn betrouwbaar. Ze helpen met alle processen van het kopen van een huis om te huren.

Beste Jorge,

Bedankt voor je positieve feedback! Fijn dat we je zo goed hebben kunnen helpen bij het vinden van je huurwoning. We streven ernaar om dit proces voor al onze klanten net zo soepel en betrouwbaar te laten verlopen.

Het Verhuurtbeter.nl team

PS: we focussen 100% op woningverhuur, dat doen we al 20 jaar!

Een droom die uit komt we hebben binnen…

Een droom die uit komt we hebben binnen 2 maanden een woning gekregen via Verhuurbeter.
Ze verdiener meer dan 10 steren.
Tip: Voor mensen die nog een woning zoeken schrijf je in voor een snelle huur account wacht rustig af ga naar openhuis stel je vragen.
Cor en Sasha zijn 24/7 voor al jullie vrage.
Ontzettend bedankt voor jullie hulp we zijn super blij met ons nieuwe huis.

Beste M. Safi,

Geweldig om te horen dat jullie zo snel een woning hebben gevonden! Jullie ervaring bevestigt inderdaad onze toewijding aan snelle, persoonlijke service.

Bedankt voor de nuttige tips die je deelt met andere woningzoekers. Het klopt helemaal - een Sneller Huren account en actief deelnemen aan openhuizen zijn de sleutels tot succes.

Cor en Sasja waarderen je feedback enorm. We blijven ons best doen om anderen ook zo blij te maken als jullie.

Veel woonplezier in jullie nieuwe huis!

Team Verhuurtbeter.nl

Super ervaring!

Hele fijne samenwerking met verhuurtbeter! Heb super snel een leuk appartement kunnen huren en alle stappen en benodigdheden waren duidelijk aangegeven! Kan het iedereen aanraden!

Beste Emma,

Allereerst geef ik jou hierbij 5 sterren voor de snelste acceptatie en review van een huurwoning ;)

Bedankt voor je positieve feedback! Fijn dat je snel een geschikt appartement hebt gevonden en dat ons proces duidelijk was.

Waar wij trots op zijn is dat we je de woning toewezen op 22-01 in de ochtend. We stuurden je de overeenkomst in de avond en dat jij dezelfde avond nog hebt getekend en betaald en wij ook 's-avonds nog alles controleren en op akkoord zetten.

Een nieuw record, ook voor ons :)

Veel plezier in je nieuwe woning!

Team Verhuurbeter.nl

Wij zijn super tevreden over…

Wij zijn super tevreden over verhuurtbeter! Vandaag zijn we gaan bezichtigen in denhaag en we werden heel goed geholpen door de heer Herman. Het was een aangename sfeer en heel duidelijk! Wij hebben verschillende sites geprobeerd maar dit was telkens een teleurstelling.. we hebben nog geen woning, maar wij hebben goede hoop om via deze weg aan een woning te komen. Wij raden verhuurtbeter zeker aan! Veel liefs, Zaina & Ayoub.

Beste Zaina & Ayoub,

Super bedankt voor jullie enthousiaste reactie! Wat fijn om te horen dat de bezichtiging in Den Haag zo goed is verlopen en dat Herman jullie zo prettig heeft geholpen. We begrijpen heel goed dat het zoeken naar een woning via andere sites teleurstellend kan zijn.
Jullie positieve instelling wordt zeker gewaardeerd en we delen jullie hoop dat we snel een passende woning voor jullie kunnen vinden. We zullen ons best blijven doen om jullie hierbij te helpen.
Bedankt voor het aanbevelen van onze diensten - dat betekent veel voor ons!
Het team van Verhuurtbeter.nl

Ik heb een super fijne ervaring gehad…

Ik heb een super fijne ervaring gehad bij verhuurt beter. Alles verliep soepel van open dag tot aan selecteren van je favoriete woning en toewijzing.
Enige wat voor ons spannend was, was het wachten maar binnen twee weken hebben we ons huisje gekregen. We kunnen niet wachten om de sleutels te ontvangen en onze nieuwe veilige omgeving te betreden.
Dankjulliewel alle medewerkers van Verhuurt beter voor jullie hulp.

Beste M a r,
Wat ontzettend fijn om te horen dat je zo'n positieve ervaring met ons hebt gehad! Bedankt voor het delen van je feedback over het hele proces - van de open dag tot aan de toewijzing van je nieuwe woning.
We begrijpen helemaal dat het wachten spannend was, maar wat geweldig dat je binnen twee weken al goed nieuws kreeg! Het is voor ons een groot plezier om te horen dat je zo uitkijkt naar je nieuwe thuis in een veilige omgeving.
We wensen je alvast heel veel plezier met de sleuteloverdracht en het inrichten van je nieuwe huisje!

Hele fijne samenwerking

Hele fijne samenwerking! Alles was duidelijk tot aan de dag dat wij ons sleutel hebben gekregen.. alles ging zo snel na het bezichtigen. Reageren zeer snel en staan je bij om oplossingen te vinden voor je problemen. Wij zijn enorm blij met ons nieuw huisje! Wij raden verhuuurtbeter zeker aan iedereen aan. Dankjewel!

16 januari 2025

Beste Lk,
Wat fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn! We zijn blij dat alles zo vlot is verlopen na de bezichtiging en dat we jullie goed hebben kunnen helpen bij eventuele vragen of problemen.
Heel erg bedankt voor jullie aanbeveling en wat leuk dat jullie zo blij zijn met jullie nieuwe huisje!

Veel woonplezier toegewenst!

Enorm goede service

Enorm goede service. Ik heb binnen een maand aan mijn droomhuis kunnen komen dankzij Verhuurtbeter.nl

16 januari 2025

Hi Ibrahim,
Wat super om te horen dat je zo snel je droomhuis hebt kunnen vinden via onze website!

Bedankt voor je positieve feedback over onze service.

Het team van Verhuurtbeter.nl

Als ik meer sterren kon geven voor de…

Als ik meer sterren kon geven voor de snelle en fantastische klantenservice van Cor dan gaf ik dat graag. Wat is hij snel met reageren en regelt hij dingen! Ongeacht het tijdstip. Ivm met mijn rugklachten wilde ik graag een parkeerplek voor de deur, heel wat heen en weer gemaild door mijn twijfels met eventueel een Qpark abonnement die naast het complex ook zit. Maar zodra ik aangaf dat ik toch via hen de parkeerplek wilde, gaf hij die en is de parkeerplek van ons. Ook de inspectie en sleuteloverdracht door Herman ging super. Ik word blij van jullie goeie service. Keep it up!

8 januari 2025

Beste Zorah,
Wauw, wat een ontzettend enthousiaste review!

Geweldig om te horen dat onze Cor je zo goed heeft geholpen met je parkeersituatie, ongeacht het tijdstip. We waarderen het enorm dat je zijn snelle reacties en flexibiliteit zo benadrukt.

Fijn dat er zo goed is meegedacht met je rugklachten en dat er een passende oplossing is gevonden voor het parkeren. En super dat ook de inspectie en sleuteloverdracht met Herman zo soepel zijn verlopen!

Je positieve woorden en enthousiasme doen ons echt goed - dit is precies de service die we willen bieden.

PS: En bedankt voor die denkbeeldige extra sterren voor Cor! 😊

continu ondersteuning en antwoorden op…

continu ondersteuning en antwoorden op vragen.
Goed bereikbaar en als ik een bericht achterlaat(voicemail of chat) dan wordt er snel en adequaat op gereageerd.
Ondersteuning bij zoeken naar woning, service- en oplossingsgericht.
COMPLIMENTEN!

2 januari 2025

Beste Henk,
Heel erg bedankt voor je fantastische feedback! Het doet me goed om te horen dat je zo tevreden bent over onze bereikbaarheid en snelle reacties, of het nu via voicemail of chat is.

We doen ons best om iedereen zo goed mogelijk te helpen bij het zoeken naar een woning en problemen snel op te lossen. Jouw complimenten zijn een mooie waardering voor onze service- en oplossingsgerichte aanpak.

Nogmaals bedankt voor je positieve woorden!
Team VB

Verhuurtbeter, beter kon het niet!

Verhuurtbeter, beter kon het niet!

Wij hebben in 2,5 maanden een huis gevonden. Heel transparante website en een klantvriendelijke team die snel en helder communiceert. Een echte aanrader!

3 januari 2025

Antwoord van Verhuurtbeter.nl

Hartelijk dank Mini, voor je geweldige review!

Wat fijn om te horen dat we je zo goed hebben kunnen helpen bij het vinden van je nieuwe huis. 2,5 maanden is inderdaad een mooie termijn!
We waarderen je complimenten over onze transparante website en de communicatie van ons team enorm. Dit is precies waar we naar streven.
Bedankt dat je ons aanraadt aan anderen. We wensen je veel woonplezier in je nieuwe huis!

In 2 maanden geslaagd met het vinden van een huurwoning via Verhuurtbeter

Begin november 2024 heb ik een open huis ( deze woning werd het niet) bezocht en na een gesprek ter plaatse met de medewerker mij ingeschreven bij Verhuurtbeter.nl en regelmatig hun site (bijna dagelijks) bezocht, nu per 7 januari een appartement gehuurd. In de communicatie met vragen en opmaken woondossier ben ik altijd zeer professioneel door hun en in het bijzonder de heer Cor Vogelaar, verder geholpen

1 januari 2025

Beste Jan,

Hartelijk dank voor uw positieve recensie! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze dienstverlening, vanaf het eerste contact bij het open huis tot aan het vinden van uw nieuwe appartement.

We waarderen het zeer dat je onze website trouw hebt bezocht en dat we je uiteindelijk hebben kunnen helpen aan een passende woning. In het bijzonder bedankt voor het compliment aan Cor Vogelaar voor zijn professionele begeleiding tijdens het proces en het opmaken van jouw woondossier.

Veel woonplezier in je nieuwe appartement!

Fijne en snelle communicatie

Fijne en snelle communicatie. Heel tevreden!!

31 december 2024

Beste Lara,
Hartelijk dank voor je positieve beoordeling! Ik ben blij dat je de communicatie als fijn en snel hebt ervaren. Je tevredenheid betekent veel voor ons.
Groeten, team VB en #To Be At

Top!!

Top!!
We betalen 50 euros om in te schrijven maar bij jullie het werk met een wachtlijst, dus iedereen heeft dezelfde kans om een huis te huren en later als we een huis hebben, krijgen we de geld terug!
Jullie werken best snel en zijn vriendelijke!
Ik beveel uw bedrijf aan bij vrienden, omdat u werkelijk opmerkelijk bent!

30 december 2024

Beste Iris,

Hartelijk dank voor je enthousiaste review! We zijn blij dat je onze eerlijke aanpak met de wachtlijst en terugbetaling van inschrijfgeld waardeert. Je aanbeveling bij vrienden betekent veel voor ons.

Groeten van het team VB en #Serve u Well

Een erg fijne samenwerking

Een erg fijne samenwerking! Reageren zeer snel en staan je bij om oplossingen te vinden voor je problemen. Voornamelijk omdat het al een spannend proces is om je eigen woning te vinden is het erg geruststellend wanneer er meegedacht wordt en snel gehandeld wordt. Daarnaast ook een fijne manier van communiceren

24 december 2024

Hi Mathijs,

Wat leuk om zo'n positieve ervaring te lezen! Fijn dat je het contact zo prettig vond en dat we je goed konden helpen. Je zegt het helemaal goed - een huis zoeken is best spannend, dus dan is het extra fijn als er snel gereageerd wordt en er wordt meegedacht. Het doet ons goed om te horen dat onze manier van communiceren bij je paste. Het team vindt het altijd belangrijk om niet alleen snel, maar ook op een prettige manier met onze huurders te communiceren. Bedankt voor je mooie woorden!

Team VB en #Serve u Well