Verhuurtbeter.nl Reviews

4,6

Ik ben echt fantastisch geholpen door Kim. Ik had het account pas 2 dagen en ik was meteen beland in een wachtrij voor een gewilde woning. Nog geen 3 dagen later waren letterlijk alle documenten gec... Toon meer

Wij waren op zoek naar ons eerste appartement en vonden ons droomplekje via Verhuurtbeter.nl. Vanaf het moment dat de woning aan ons werd aangeboden, verliep de communicatie erg prettig. Berichten in... Toon meer

Door Verhuurtbeter.nl hebben mijn partner en ik binnen 3 maanden een nieuw appartement gekregen in Amsterdam-West! Het traject verliep erg soepel en transparant. Kim & Sasja stonden altijd klaar... Toon meer

2 weken geleden heb ik mij ingeschreven en vandaag heb ik een woning toegewezen gekregen, in Amsterdam nota bene!! Ik ben ontzettend blij en zal verhuurtbeter.nl absoluut aanraden. Tip: zorg er voor... Toon meer

1. Huurwoningen
  2. Automatiseringsbedrijf
  3. Vastgoed verhuurbedrijf

Over Verhuurtbeter.nl

Een huis huren maar geen jaren wachten?

Voldoe je aan onze voorwaarden? Schrijf je direct in voor een Sneller Huren account en krijg een eerlijke kans. Wij wijzen onze woningen toe op basis van inschrijfduur. Met ons bewezen digitale systeem weet je meteen of je in aanmerking komt voor een huurwoning. Dit zorgt voor een realistische wachtlijst. Bovendien bepaal je zelf het tempo van jouw zoektocht. Bij ons duurt het gemiddeld 3 maanden om een woning te vinden. Neem een kijkje bij ons groeiende aanbod en begin gratis.

Uitstekend

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

118 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

In 2 maanden geslaagd met het vinden van een huurwoning via Verhuurtbeter

Begin november 2024 heb ik een open huis ( deze woning werd het niet) bezocht en na een gesprek ter plaatse met de medewerker mij ingeschreven bij Verhuurtbeter.nl en regelmatig hun site (bijna dagelijks) bezocht, nu per 7 januari een appartement gehuurd. In de communicatie met vragen en opmaken woondossier ben ik altijd zeer professioneel door hun en in het bijzonder de heer Cor Vogelaar, verder geholpen

1 januari 2025

Beste Jan,

Hartelijk dank voor uw positieve recensie! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze dienstverlening, vanaf het eerste contact bij het open huis tot aan het vinden van uw nieuwe appartement.

We waarderen het zeer dat je onze website trouw hebt bezocht en dat we je uiteindelijk hebben kunnen helpen aan een passende woning. In het bijzonder bedankt voor het compliment aan Cor Vogelaar voor zijn professionele begeleiding tijdens het proces en het opmaken van jouw woondossier.

Veel woonplezier in je nieuwe appartement!

Fijne en snelle communicatie

Fijne en snelle communicatie. Heel tevreden!!

31 december 2024

Beste Lara,
Hartelijk dank voor je positieve beoordeling! Ik ben blij dat je de communicatie als fijn en snel hebt ervaren. Je tevredenheid betekent veel voor ons.
Groeten, team VB en #To Be At

Top!!

Top!!
We betalen 50 euros om in te schrijven maar bij jullie het werk met een wachtlijst, dus iedereen heeft dezelfde kans om een huis te huren en later als we een huis hebben, krijgen we de geld terug!
Jullie werken best snel en zijn vriendelijke!
Ik beveel uw bedrijf aan bij vrienden, omdat u werkelijk opmerkelijk bent!

30 december 2024

Beste Iris,

Hartelijk dank voor je enthousiaste review! We zijn blij dat je onze eerlijke aanpak met de wachtlijst en terugbetaling van inschrijfgeld waardeert. Je aanbeveling bij vrienden betekent veel voor ons.

Groeten van het team VB en #Serve u Well

Een erg fijne samenwerking

Een erg fijne samenwerking! Reageren zeer snel en staan je bij om oplossingen te vinden voor je problemen. Voornamelijk omdat het al een spannend proces is om je eigen woning te vinden is het erg geruststellend wanneer er meegedacht wordt en snel gehandeld wordt. Daarnaast ook een fijne manier van communiceren

Hi Mathijs,

Wat leuk om zo'n positieve ervaring te lezen! Fijn dat je het contact zo prettig vond en dat we je goed konden helpen. Je zegt het helemaal goed - een huis zoeken is best spannend, dus dan is het extra fijn als er snel gereageerd wordt en er wordt meegedacht. Het doet ons goed om te horen dat onze manier van communiceren bij je paste. Het team vindt het altijd belangrijk om niet alleen snel, maar ook op een prettige manier met onze huurders te communiceren. Bedankt voor je mooie woorden!

Fijne en snelle service

Fijne en snelle service. Verhuurbeter wil je graag helpen met een huis op korte termijn.

Antwoord van Verhuurtbeter.nl

Bedankt Dünya voor je korte, maar positieve berichtje!

Super om te horen dat je onze service als snel en prettig hebt ervaren. En inderdaad, we doen ons best om mensen zo vlot mogelijk aan een fijn huis te helpen. Fijn dat je dat ook zo hebt gemerkt!

Team VB en #Serve u Well

Ik ben ontzettend tevreden over mijn…

Ik ben ontzettend tevreden over mijn ervaring met Verhuurbeter.nl! Eerlijk gezegd had ik niet verwacht zo snel een woning te vinden, maar dankzij hun uitstekende service is het gelukt. Ze reageren razendsnel op berichten en pakken alles direct op. Wat ik vooral waardeer, is dat ze 24/7 beschikbaar zijn om al je vragen te beantwoorden – dat is echt uniek.
Alles verliep soepel en professioneel, en ik ben super blij met mijn nieuwe woning. Ik kan Verhuurbeter.nl aan iedereen aanraden die op zoek is naar een woning! Geweldige service, een dikke aanrader!

Hi Joana,

Wauw, wat een ontzettend leuke en enthousiaste review! Super tof om te horen dat we je verwachtingen hebben overtroffen met hoe snel je een woning hebt gevonden. Dat je onze snelle reacties en 24/7 beschikbaarheid zo waardeert, doet ons echt goed - we doen er inderdaad ons best voor om er altijd voor onze huurders te zijn.

En wat fantastisch dat je zo blij bent met je nieuwe woning! Daar doen we het natuurlijk voor. Je enthousiasme spat echt van je review af en het is super om te horen dat alles zo soepel en professioneel is verlopen.

Bedankt voor je mooie woorden en de warme aanbeveling. Heel veel woonplezier in je nieuwe huis! 🏠

Team VB en #Serve u Well

Fijn contact & snelle service!

Ik ben heel goed door Verhuurtbeter.nl geholpen aan een woning.

Antwoord van Verhuurtbeter.nl

Kort maar krachtig - bedankt, Tirzah voor je positieve berichtje! Fijn om te horen dat we je goed hebben kunnen helpen aan een woning. Daar doen we het voor!

Hele fijne samenwerking

Hele fijne samenwerking! Ik had niet verwacht dat het zo snel zou gaan. Ik was eerder ongeduldig dan de tijd die Verhuurtbeter.nl nodig had om alles te verwerken. Ik werd vriendelijk te woord gestaan, er was medeleven en ik werd gerustgesteld bij elke twijfel die ik had. Verhuurtbeter.nl maakt het waar!

23 december 2024

Antwoord van Verhuurtbeter.nl

Hi Reshina, Wat een super leuke reactie!

Mooi om te horen dat het allemaal sneller ging dan je had verwacht - zo snel zelfs dat je zelf nog ongeduldiger was dan wij, haha!

Heel fijn dat je je zo goed geholpen voelde als je twijfels had. We snappen heel goed dat een nieuwe woning zoeken spannend kan zijn, dus we vinden het belangrijk om daar begrip voor te tonen en mensen gerust te stellen.

'Verhuurtbeter.nl maakt het waar!' - dat is echt een mooi compliment! Bedankt voor je enthousiaste review en het delen van je ervaring met ons. Veel woonplezier!

Na 2 weken een woning!

Ik ben ontzettend blij en zal verhuurtbeter.nl absoluut aanraden.
Tip: zorg er voor dat je alle documentatie die opgevraagd kan worden gereed hebt. Dan kan je snel handelen, wat nodig is :)

18 december 2024

Antwoord van Verhuurtbeter.nl

Hi Eefje, Wauw, dat is echt supersnel voor Amsterdam!

In twee weken een woning vinden daar is bijna een record, haha! Ontzettend leuk om te horen dat het zo vlot is gegaan voor je.

En wat een goede tip deel je ook voor andere woningzoekers - inderdaad, als je alle papierwerk alvast klaar hebt liggen kun je direct toeslaan als er iets voorbij komt. In de Amsterdamse woningmarkt moet je er vaak snel bij zijn, dus dat is echt een slimme aanpak!

Bedankt voor je enthousiaste review en de aanbeveling. Heel veel plezier in je nieuwe Amsterdamse stekkie! 🏠

Team VB en #To Be At

scam

scam! waste of time!

16 december 2024

Hi Federico,

We're sorry to hear about your negative impression. However, we notice you haven't actually completed our rental process or used our services. We're a legitimate rental platform helping many people find homes in the Netherlands, as evidenced by our many verified customer reviews. We'd be happy to explain how our service works or address any specific concerns you may have. Feel free to reach out to us with questions about our process.

We als asked you for more information via Trustpilot, but you did not respond unfortunately. We are open to still help you find a new home.

aanrader

Via verhuurtbeter heb ik snel een woning kunnen vinden. Je kan met minder dan een jaar inschrijftijd een woning vinden en als je een woning hebt gevonden krijg je je inschrijfgeld terug. Er was veel aanbod voor woningdelers in Utrecht. De medewerkers van verhuurt beter hebben de tijd genomen om ons te helpen en vriendelijk te woord te staan, dat was een prettige ervaring. Het enige minpunt van verhuurtbeter vond ik de tijdsdruk die we hebben ervaren tussen het huurvoorstel en de huurovereenkomst. We moesten binnen een beperkte tijd veel gegevens aanleveren en gebruik maken van een datakeeper app wat niet werkte op mijn telefoon.

25 oktober 2024

Beste huurder,
Bedankt voor je uitgebreide review! Fijn om te horen dat je via ons snel een woning hebt kunnen vinden. We zijn vooral blij dat je onze klantenservice als prettig hebt ervaren - dat vinden we erg belangrijk.

Je feedback over de tijdsdruk en de problemen met de datakeeper app nemen we serieus. Het klopt dat het proces tussen huurvoorstel en overeenkomst soms wat hectisch kan zijn. We zullen kijken hoe we dit kunnen verbeteren en ook de technische problemen met de app onderzoeken.

Super dat je het aanbod voor woningdelers in Utrecht goed vond. En leuk dat je de terugbetaling van het inschrijfgeld waardeert - dat is inderdaad een van onze voordelen!
Veel woonplezier in je nieuwe huis!

Betrouwbaar

Betrouwbaar, behulpzaam, duidelijk, snelle afhandeling, vriendelijk en overzichtelijk.

29 november 2024

Antwoord van Verhuurtbeter.nl

Bedankt voor je super positieve review!

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service. We doen ons best om iedereen snel en vriendelijk te helpen, en het is geweldig dat je dat ook zo hebt ervaren.

Je bevestigt precies waar we voor staan: betrouwbaarheid en duidelijkheid.

Je reactie maakt ons team erg blij!

Hopelijk mogen we je in de toekomst nog eens van dienst zijn.

Zonde van je geld

Zonde van je geld. Je mag eerst een heel boekwerk aan gegevens invullen van jezelf en partner om vervolgens steeds de melding te krijgen dat je niet ben geselecteerd.Heb al voor 4 woningen gereageerd en geaccepteerd en toch niet geworden want dit en dat. Het aanbod is verder ook weinig voor Amsterdam. Heb het ook opgegeven na 4x. Ben steeds nummer dit dan nummer dat. Je maakt tijd vrij voor een open huis en dag ervoor wordt deze toch ingetrokken. Heb het gevoel dat het een scam is en ze uiteindelijk toch het aan iemand in hun eigen kring verhuren.

21 november 2024

Hi Aida,

Wat jammer te lezen dat je niet blij bent. Tevredenheid van onze klanten is heel belangrijk voor ons.

Onze werkwijze is 100% objectief en transparant. Spijtig te lezen dat we je nog niet hebben kunnen helpen. Toewijzen met een wachtlijst is de enige zuivere variant, omdat de tijd zorgt dat je kans maakt. Hoe dit exact werkt delen we uitgebreid in onze klantreis.
Over het aanbod: dat hebben we niet in de hand, wij zijn afhankelijk van opzeggingen van huurders. Meer woningen, betekent dus ook meer opties voor nieuwe huurders.

Iedereen kan zonder kosten gratis beginnen en zien welke woningen we aanbieden en daarna eventueel beslissen of je op de wachtlijst wilt.

Ik weet zeker dat je met volhouden een keer aan de beurt bent. Zo zie ik dat je met de 4 voorstellen iedere keer hoger op de wachtlijst bent gekomen. Dit gaat dus gewoon goed. Als iemand met een langere inschrijfduur een woning ook toevoegt, komt deze voor je op de wachtlijst, dat is exact hoe het moet werken.

Goed nieuws: er komen in Amsterdam binnen enkele weken nieuwe projecten aan, dus wellicht kunnen we je dan helpen.

Goed en snel contact

Goed en snel contact

13 november 2024

Hi Tessa,

Fijn dat je het contact met Verhuurbeter.nl als goed en snel hebt ervaren. Dit soort korte maar duidelijke feedback is heel waardevol voor ons. Thanks voor het delen!

Top makelaar

Top makelaar,
binnen 5 maanden een woning kunnen krijgen via Verhuurbeter. zeer aardig mensen en meedenkend. je krijgt ook nog je inschrijfkosten meteen terug zodr je een woning krijgt. via verhuurbeter kan je op de meest eerlijke manier een woning krijgen. ze doen niet aan voorrang of iets dergelijks. op hun site staat dat je gemiddeld 6 maanden moet wachten dat is niet gelogen. al met al top service. echt een aanrader....

13 november 2024

Hi Omar,

Bedankt voor je uitgebreide review! Mooi om te horen dat je zo snel (binnen 5 maanden!) een woning hebt gevonden via Verhuurbeter.nl. De eerlijke aanpak zonder voorkeursbehandeling en het terugkrijgen van je inschrijfkosten zijn zeker pluspunten. Fijn dat ons team zo behulpzaam was. Veel plezier in je nieuwe woning!

Zeer tevreden met verhuurtbeter

Onlangs heb ik via verhuurtbeter een woning gevonden en ik ben zeer tevreden met de ervaring. Het proces van het vinden en huren van een huis was eenvoudig en goed georganiseerd. De website is overzichtelijk en biedt uitgebreide informatie over de beschikbare woningen. Communicatie met het verhuurbedrijf was soepel. Ze waren altijd bereikbaar voor vragen en gaven duidelijke informatie over de huurvoorwaarden. Ook de afhandeling van de huurovereenkomst ging vlot en professioneel.

30 oktober 2024

Antwoord van Verhuurtbeter.nl

Super bedankt voor je uitgebreide review, Siemen! Wat fijn om te lezen dat je zo positief bent over het hele proces. Van het zoeken op onze website tot het regelen van je nieuwe huis - top dat alles zo soepel is verlopen! We doen ons best om alles zo duidelijk en makkelijk mogelijk te maken voor onze huurders, dus we zijn blij dat je dat hebt ervaren. Bedankt voor je mooie woorden en veel plezier in je nieuwe huis! 😊

Top services

Top services

In juli ingeschreven en paar maanden later sleutels mogen ontvangen

23 oktober 2024

Antwoord van Verhuurtbeter.nl

Bedankt voor jouw review! Fijn om te horen dat het proces van inschrijving tot sleuteloverdracht voorspoedig is verlopen. We wensen je veel woonplezier in je nieuwe woning.