Ik ben echt fantastisch geholpen door Kim. Ik had het account pas 2 dagen en ik was meteen beland in een wachtrij voor een gewilde woning. Nog geen 3 dagen later waren letterlijk alle documenten gec... Toon meer
Wij waren op zoek naar ons eerste appartement en vonden ons droomplekje via Verhuurtbeter.nl. Vanaf het moment dat de woning aan ons werd aangeboden, verliep de communicatie erg prettig. Berichten in... Toon meer
Door Verhuurtbeter.nl hebben mijn partner en ik binnen 3 maanden een nieuw appartement gekregen in Amsterdam-West! Het traject verliep erg soepel en transparant. Kim & Sasja stonden altijd klaar... Toon meer
2 weken geleden heb ik mij ingeschreven en vandaag heb ik een woning toegewezen gekregen, in Amsterdam nota bene!! Ik ben ontzettend blij en zal verhuurtbeter.nl absoluut aanraden. Tip: zorg er voor... Toon meer
Voldoe je aan onze voorwaarden? Schrijf je direct in voor een Sneller Huren account en krijg een eerlijke kans. Wij wijzen onze woningen toe op basis van inschrijfduur. Met ons bewezen digitale systeem weet je meteen of je in aanmerking komt voor een huurwoning. Dit zorgt voor een realistische wachtlijst. Bovendien bepaal je zelf het tempo van jouw zoektocht. Bij ons duurt het gemiddeld 3 maanden om een woning te vinden. Neem een kijkje bij ons groeiende aanbod en begin gratis.
Westerlaan 11 unit 1.4, 3016CK, Rotterdam, Nederland
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
SUPER Serivce gehad!
Alles verliept super snel.
16 mei hadden we gereageerd dat we opzoek waren naar een huurhuisje.
Niet eens een maand later kunnen wij gaan verhuizen 14 juni krijgen we de sleutels! Echt een Top Bedrijf!
Zeer Zeker aan teraden aan iedereen die met spoed/geen spoed opzoek is naar een huurwoning!

Super fijn bedrijf
Kim heeft mij heel goed geholpen, zij had heel veel geduld en super vriendelijk.
Dit bedrijf is echt een aanrader
Ze nemen de tijd om alles met je door te nemen en ook op de documenten te wachten.
Van mij krijgen ze een dikke 10👏🏼👏🏼

Antwoord van Verhuurtbeter.nl
Zeer vriendelijk, geduldig en behulpzaam personeel. Bovenal is het erg prettig en snel te vinden. Ik hou van dit systeem

Antwoord van Verhuurtbeter.nl
Echt een geweldige website met geweldige medewerkers!
In januari heb ik mij ingeschreven maar toen niet actief gereageerd op woningen. In mei begon ik elke dag op de website te kijken en is het meteen gelukt, wij krijgen volgende week al de sleutels!
Zeer goede communicatie. Het is je geld zeker waard!

Antwoord van Verhuurtbeter.nl
Verhuurtbeter heeft mij en mijn 2 huisgenoten geholpen aan een super mooi appartement, op een top locatie in Utrecht, tijdens een serieuze woningcrisis. De procedure is duidelijk, en bij enige vragen is de communicatie zodanig goed dat hier ook geen moeilijkheden bij kwamen kijken. Een grote aanrader!

Antwoord van Verhuurtbeter.nl
Het bedrijf handelde snel, soms te snel zelfs. Het personeel waarmee wij contact hebben gehad, met name Sacha, was professioneel en vriendelijk.

Antwoord van Verhuurtbeter.nl
Super blij met dit verhuurbedrijf ! Je wordt heel goed op de hoogte gehouden van nieuwe woningen en open huizen. Ook krijg je direct een reactie van een zeer vriendelijke medewerker nadat je een vraag hebt gesteld. Binnen 1 maand een mooie woning gekregen. Mijn dochter en ik zijn super blij. Morgen de sleutel. Een aanrader voor iedereen die een betrouwbaar verhuurbedrijf zoekt !

Antwoord van Verhuurtbeter.nl
Professionele organisatie, was eenvoudig om te reageren op een woning naar keuze. En ik heb ongelooflijk snel een huis kunnen vinden

Antwoord van Verhuurtbeter.nl
Beste verhuurbedrijf ooit! Wij zijn zo blij met iedereen van verhuurtbeter. Het is echt een topbedrijf met menselijke mensen die je echt oprecht willen helpen. Ze zetten zelfs extra stappen voor je om het toch mogelijk te maken en kiezen niet voor de makkelijkste weg of huurder met het beste inkomen. Iedereen maakt even veel kans op een woning en ze helpen je zoeken naar mogelijkheden. Ik werd oprecht emotioneel van hoe deze mensen hun best voor je doen en van blijdschap dat we zo'n fijn huis hebben kunnen krijgen. Super blij dat ik eindelijk na een lastige tijd met mijn gezin weer ons leven kan gaan opbouwen in ons nieuwe huis :) Bedankt Cor, Sasja, Kim en alle andere medewerkers van verhuurtbeter! Groetjes Marco & Samantha

Geef nooit op!
Ik had niet gedacht dat het zo snel zou gebeuren als woning zoekende. Woorden schatting zijn er niet om jullie te bedanken, en precies wat ik aan het zoeken was voor me gezin en ik.
Bedankt verhuurbeter!!!
Highly recommended!!!

Antwoord van Verhuurtbeter.nl
Geweldige samenwerking!! Na het ontvangen van aanbod, is alles snel verlopen.
Bedank!!

Antwoord van Verhuurtbeter.nl
Zij hebben echt hun best gedaan om mij te helpen naar het vinden van een nieuwe. Ik had niet alle papieren in hen aangegeven tijd lijn. Ik ben ze erg dankbaar dat zij mij een paar dagen extra hebben gegeven voor alsnog alle papieren inleveren. Het ging ook sneller dan ik had gedacht, kwam wel binnen paar maanden aan de beurt voor de woning.

Antwoord van Verhuurtbeter.nl
dank je wel voor de goede service. duidelijke website en ook snel antwoorden van bepaalde vragen. ondanks dat we 2x een huis hebben geweigerd hebben we toch denk ik binnen 6 maanden een huis gekregen. Top geregeld.

Antwoord van Verhuurtbeter.nl
Beste makelaarskantoor waar we ooit mee hebben gewerkt. Eerlijk, transparant, en je weet waar je aan toe bent. Ze hebben geen voorkeursbehandeling en de gehele procedure hebben we als heel prettig ervaren. EN - Binnen 2 maanden een prachtige woning kunnen bemachtigen!!

Antwoord van Verhuurtbeter.nl
Helaas enorm teleurgesteld, ik kwam jullie site tegen, en ik dacht er opent een hele deur voor mij. Ik krijg eindelijk een woning op korte termijn, na eindeloos zoeken bij andere makelaars. Maar helaas er is heel weinig aanbod aan woningen in Dordrecht en Rotterdam. 1x in de maand ongeveer word er nieuwe woningen geplaatst. Ik heb €50 betaal hier omdat, ik alle vertrouwen had na het lezen van alle reviews. Helaas zonde van mijn geld, ben nu 3 maanden verder en nog geen woning, heb er ook weinig vertrouwen er in.

Antwoord van Verhuurtbeter.nl
Ruime keuze in woningen en snel in aanmerking gekomen voor een nieuwe woning.

Antwoord van Verhuurtbeter.nl
Ineens is het echt! Vorig weekend bij 3 huizen kunnen kijken. Het was hartstikke druk. En toch heb ik nu een huis met de hulp en goede uitleg en een luisternd oor.
Als je iets niet weet kun je een bericht sturen en je krijgt altijd antwoord.
Ik ben blij!

Antwoord van Verhuurtbeter.nl
Ik kreeg een bericht over 3 bezichtigingen waar ik voor uitgenodigd was, maar na goed kijken kwam ik erachter dat ik op plek 26,26 en 27 stond dus kleine kans. Vervolgens ook niet naar de bezichtigingen geweest. Toch heb ik mijn interesse getoond en ik kreeg 3 dagen later bericht dat een woning is toegekend. Zo zie je maar weer dat een dubbeltje raar kan vallen. Over de service heb ik ook zeker niks op aan merken. Eindstand, top geregeld.
Richard Van Setten.