Verhuurtbeter.nl Reviews

4,6

Ik ben echt fantastisch geholpen door Kim. Ik had het account pas 2 dagen en ik was meteen beland in een wachtrij voor een gewilde woning. Nog geen 3 dagen later waren letterlijk alle documenten gec... Toon meer

Wij waren op zoek naar ons eerste appartement en vonden ons droomplekje via Verhuurtbeter.nl. Vanaf het moment dat de woning aan ons werd aangeboden, verliep de communicatie erg prettig. Berichten in... Toon meer

Door Verhuurtbeter.nl hebben mijn partner en ik binnen 3 maanden een nieuw appartement gekregen in Amsterdam-West! Het traject verliep erg soepel en transparant. Kim & Sasja stonden altijd klaar... Toon meer

2 weken geleden heb ik mij ingeschreven en vandaag heb ik een woning toegewezen gekregen, in Amsterdam nota bene!! Ik ben ontzettend blij en zal verhuurtbeter.nl absoluut aanraden. Tip: zorg er voor... Toon meer

1. Huurwoningen
  2. Automatiseringsbedrijf
  3. Vastgoed verhuurbedrijf

Over Verhuurtbeter.nl

Een huis huren maar geen jaren wachten?

Voldoe je aan onze voorwaarden? Schrijf je direct in voor een Sneller Huren account en krijg een eerlijke kans. Wij wijzen onze woningen toe op basis van inschrijfduur. Met ons bewezen digitale systeem weet je meteen of je in aanmerking komt voor een huurwoning. Dit zorgt voor een realistische wachtlijst. Bovendien bepaal je zelf het tempo van jouw zoektocht. Bij ons duurt het gemiddeld 3 maanden om een woning te vinden. Neem een kijkje bij ons groeiende aanbod en begin gratis.

Uitstekend

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

118 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Efficiënt een woning vinden

Via verhuurbeter vandaag de sleutel mogen ophalen van mijn appartement. Na gemakkelijk inschrijven via de site met een kleine bijdrage per jaar snel een woning kunnen vinden zonder gedoe.

27 februari 2024

Antwoord van Verhuurtbeter.nl

Dank je wel voor deze mooie review Lianne. Wij hebben je graag geholpen. Wat kunnen wij volgens jou verbeteren, zodat je ons een volgende keer met 5 sterren waardeert? Alle geluk gewenst in de nieuwe woning. Kim team VB

Goed contact

Goed contact, makkelijk te bereiken en snelle afhandeling.

15 februari 2024

Antwoord van Verhuurtbeter.nl

Fijn dat we je zo snel hebben kunnen helpen en hartelijk dank voor deze mooie review! Wij wensen je namens het gehele team van Verhuurtbeter.nl veel geluk toe in de nieuwe woning. Kim Team VB

Misleidend

Misleidend. Weggegooid geld. Zogenaamd bieden ze ook sociale huurwoningen aan. Als je reageert op een sociale huurwoning van rond de 750,- dan staat er dat de huurprijs nog kan veranderen. Uiteindelijk bieden ze het aan voor 975,- en daar komen nog servicekosten bij. Dus eigenlijk worden er geen sociale huurwoning aangeboden.
Slecht bedrijf!

11 februari 2024

Hi Shari,

Wat jammer dat je onze dienstverlening zo hebt ervaren. Sorry daarvoor!

Ik begrijp je reactie. Het kwam de laatste tijd inderdaad soms voor en dat kwam hierdoor:

Wij kregen de opzegging door van de verhuurder en aanvankelijk zou men de woningen niet opknappen. Dan zouden de huren onder de huurtoeslaggrens zijn gebleven. Omdat (ook door veranderde regels) de grotere woningen in het complex met wat opknapwerk ook als vrije sector verhuurd mochten worden, werden de huurprijzen hierop aangepast.

Ik snap echt dat dit zuur is. Nieuwe woningen zetten we nu ook direct na het verwerken van de nieuwe verhuuropdracht tegen een hogere indicatieve prijs online, juist om dit te voorkomen. Er komen trouwens geregeld woningen voorbij die wel lager geprijsd zijn, dus hopelijk kunnen we je alsnog een keer blij maken. Fijne dag, team VB

------------
Update:

Hi Shari,

Wij spraken elkaar zojuist telefonisch, dank voor het fijne gesprek.

Wij hopen je in de toekomst te kunnen helpen aan een geschikte woning.

Fijne dag!
Kim van Team VB

zo blij dat ik mij heb ingeschreven

zo blij dat ik mij heb ingeschreven, alles is duidelijk en transparant en na maanden zoeken via andere makelaars die niet eens de moeite namen om mij een antwoord terug te sturen, is het verhuurtbeter.nl wel gelukt, echt super blij mee.
dus mocht je twijfelen? niet doen, meteen inschrijven en je hebt binnen no time je huisje.
Ik raad het zeker anderen aan.

10 februari 2024

Woning

Door betaalde versie om in te schrijven en aantal bezichtingen verder toch vrij snel een wonimg toe gewezen gekregen..en men doet aan punten telling maar dat ging ontzettend snel om een woning te krijgen en daarna alle gegevens in geleverd te hebben de woning toe wezen te hebben.uiteraard had ik van te voren alle papieren al verzameld.
En door hun van verhuurbeter snelle verwerking is alles perfect geregeld
Mijn dank is groot.

9 februari 2024

Antwoord van Verhuurtbeter.nl

Hartelijk dank voor deze mooie review. Wij hebben je met het gehele team graag geholpen en wensen je veel geluk toe in de nieuwe woning. Hartelijk dank voor het vertrouwen in onze dienstverlening!
Kim Team VB

Zeer behulpzaam en vriendelijk…

Zeer behulpzaam en vriendelijk geholpen. Binnen 3 maanden na inschrijving heb ik mijn nieuwe woning toegewezen gekregen.

9 februari 2024

Antwoord van Verhuurtbeter.nl

Hier worden wij ontzettend blij van, dank je wel voor deze mooie review! Wij wensen je veel geluk in de nieuwe woning namens het gehele team van Verhuurtbeter.nl

Ik ben Kim van Verhuurtbeter heel erg…

Ik ben Kim van Verhuurtbeter heel erg dankbaar, ze had echt geduld en ze was heel erg aardig. It was a roller coster but it was all worth it. Ik kan niet wachten om mijn nieuwe sleutels te krijgen aankomende maandag. Dankje wel Kim❤️❤️❤️

2 februari 2024

Antwoord van Verhuurtbeter.nl

Hartelijk dank voor deze mooie review! Wij hebben jullie met het gehele team graag geholpen en wensen jullie nogmaals veel geluk toe in de nieuwe woning. Hartelijk dank voor het vertrouwen in onze dienstverlening! Team VB

Een efficiënte en effectieve aanpak

Er is sprake geweest van een efficiënte en effectieve aanpak. Antwoord op onze vragen waren duidelijk en verhelderend. Na open huis en het invullen van de code werd het appartement binnen een minimum van tijd aan ons toegekend. Ook de verdere afhandeling zoals het aanleveren van het huurcontract en controleren van de documenten verliep heel vlot. En dit alles terwijl wij nog in het buitenland zitten.

29 januari 2024

Antwoord van Verhuurtbeter.nl

Hartelijk dank voor deze mooie review! Fijn om te lezen dat de (online) klantreis als prettig en betrouwbaar door u ervaren is. Dat vinden wij erg belangrijk bij Verhuurtbeter.nl. Wij hebben u met het gehele team graag geholpen en wensen u veel geluk toe in uw nieuwe woning. Kim team VB

Alles is netjes afgehandel

Alles is en wordt goed geregeld.
Aardige mensen, je wordt goed te woord gestaan. Goede uitleg.
Alles is netjes afgehandeld.

Conny v. W.

17 januari 2024

Antwoord van Verhuurtbeter.nl

Dank u wel voor deze mooie review. Wij hebben u graag geholpen. Wat kunnen wij volgens u verbeteren, zodat u ons voor een volgende keer met 5 sterren waardeert? Alle geluk gewenst in uw nieuwe woning. Kim team VB

Gamechanger op de woningmarkt!

Ik stond al een tijdje ingeschreven bij Verhuurtbeter, maar nooit actief opzoek geweest. Zodra ik wel actief ging zoeken met mijn vriend, hadden we snel een mooi appartement gevonden en was alles binnen 2 weken geregeld! Open huis terwijl wij in het buitenland waren, maar er kon gewoon iemand langs gaan namens ons. Binnen een week alle documenten gecontroleerd, betaald, en huurcontract getekend. Volgende week krijgen we de sleutels. In de tussentijd heel transparant en laagdrempelig contact gehad met éénzelfde persoon. Super enthousiast en dankbaar voor ons nieuwe begin dankzij Verhuurtbeter.

26 januari 2024

Antwoord van Verhuurtbeter.nl

Hartelijk dank voor uw mooie review en wat fijn om te horen dat u de klantreis als prettig heeft ervaren. Wij hebben u met het gehele team van VB heel graag geholpen! Kim Team VB

We zijn goed en snel geholpen met het vinden van een woning. Alle afspraken zijn nagekomen en er werd erg snel gereageerd op vragen. Top bedrijf!

16 januari 2024

Antwoord van Verhuurtbeter.nl

Hartelijk dank voor deze mooie review! Fijn te lezen dat de klantreis als prettig en betrouwbaar door u ervaren is. Dit vinden wij namelijk erg belangrijk bij Verhuurtbeter.nl. Namens het gehele team wensen wij u veel geluk toe in uw nieuwe woning. Wij hebben u met elkaar heel graag geholpen. Kim Team VB

Ik ben heel erg tevreden en geholpen…

Ik ben heel erg tevreden en geholpen door sasja van verhuurbeter! Top

15 januari 2024

Antwoord van Verhuurtbeter.nl

Hartelijk dank voor deze mooie review, wij zijn ook blij met Sasja! :-) Wij wensen u namens het hele team van Verhuurtbeter.nl heel veel woonplezier in uw nieuwe woning. Kim Team VB

Snel en ook voor studenten!

In twee maanden een huurwoning gevonden én een van de enige verhuursites die ook studenten accepteert! Ik zou verhuurtbter.nl zeker aanraden als je snel een huurwoning nodig hebt en/of als je samen wilt wonen en 1 of beiden van jullie nog studeert.

9 januari 2024

Antwoord van Verhuurtbeter.nl

Fijn dat we u zo snel hebben kunnen helpen en hartelijk dank voor deze mooie review! Wij wensen u namens het gehele team van Verhuurtbeter.nl veel geluk in uw nieuwe woning. Kim Team VB

Fijne en efficiënte verhuursite die garantstellers accepteert!

Dit is al de tweede keer dat ik op een succesvolle manier via VerhuurtBeter een woning heb kunnen vinden als student. Hiervoor wil ik jullie bedanken!

Omdat ik nog studeer heb ik geen vast inkomen, maar wel ouders die garant willen staan. Veel plekken accepteren geen garantsteller, maar als een van de weinige verhuursites is VerhuurtBeter hier gelukkig anders in.

Het enige wat ik deze keer iets minder vond was dat het beoordelingsproces wat langer duurde. Dat is natuurlijk te verwachten rond de feestdagen en bovendien werd het verder goed opgelost en transparant en vaak gecommuniceerd.

Al met al, kan ik weer prettig wonen!

29 december 2023

Antwoord van Verhuurtbeter.nl

Allereerst de beste wensen voor het nieuwe jaar! ..en natuurlijk hartelijk dank voor deze mooie review, hier worden wij heel blij van!

Wij hebben je met het gehele team wederom graag geholpen en wensen je veel geluk toe in de nieuwe woning. Hartelijk dank ook voor het vertrouwen in onze dienstverlening.

Je krijgt meteen antwoord

Ieder keer als ik een mailtje stuurde kreeg ik vaak meteen antwoord.

20 december 2023

Goedemiddag,

Dank voor de mooie review. U geeft aan "vaak meteen antwoord". Wat had beter gekund?

Fijne jaarwisseling!

Team VB, Cor

Zeer tevreden

Ook als ouder en garantsteller ben ik zeer tevreden over Verhuurtbeter. De procedure is transparant en klopt met wat ze je vertellen. De contacten, via mail en telefonisch, gaven het vertrouwen dat het goed zat. Al met al een goede verhuurder en één van de weinigen die garantstelling wil accepteren. Wij zijn zeer tevreden, echt een aanrader!

23 december 2023

Antwoord van Verhuurtbeter.nl

Goedemiddag, dat is leuk om te horen, vanuit een andere positie dan een huurder. Hartelijk dank en dan te weten dat we dit onderdeel ook nog gaan verbeteren bij VB, zodat het nog fijner wordt, ook voor borgstellers.

Fijne jaarwisseling en nogmaals dank!
Team VB, Cor

Fijne ervaring!

Heel fijn platform en door de wachtlijst weet je waar je aan toe bent. Communicatie verloopt snel, efficiënt en transparant. Veel verhuurbedrijven reageren niet bij interesse door de drukte, dat doen jullie wel, ook als je niet wordt uitgenodigd voor een bezichtiging. Na lang opzoek te zijn geweest, eindelijk een huurwoning gevonden door VerhuurtBeter. Dank jullie wel!

21 december 2023

Antwoord van Verhuurtbeter.nl

Hartelijk dank voor deze mooie review. Wij hebben u met het gehele team graag geholpen en wensen u veel geluk toe in uw nieuwe woning. Hartelijk dank u voor het vertrouwen in onze dienstverlening!

Goede communicatie

Een jaar op de wachtlijst gestaan, en gisteren naar een plek in Utrecht verhuisd! Op een paar losse plintjes na niks mis mee, super fijne plek om te wonen en goed gecommuniceerd met Verhuurtbeter! Tot nu toe voor ons een heel fijn bedrijf.

20 december 2023

Antwoord van Verhuurtbeter.nl

Hartelijk dank voor deze mooie review, hier worden wij blij van! Wij wensen u namens het hele team van Verhuurtbeter.nl heel veel woonplezier in uw nieuwe woning. Kim Team VB

Snel en helder

Binnen 2 weken na inschrijving een woning gekregen. Hele duidelijke communicatie en modern online klantenportaal. Maakt het hele proces overzichtelijk en makkelijker.

14 december 2023

Echt top!

Ze houden je goed op de hoogte en helpen je met de documenten die u nodig heeft om in te leveren en geven duidelijk uitleg over hoe alles te werk gaat.

12 december 2023

Antwoord van Verhuurtbeter.nl

Dank je wel voor deze mooie woorden Quinty, hier worden we heel blij van! We hebben je met het gehele team van Verhuurtbeter.nl graag geholpen en wensen je nogmaals veel geluk toe in de nieuwe woning! Groet, Kim Team VB