Op 23 januari heb ik een bestelling geplaatst #2000008332. Na de bevestiging mail heb ik HELEMAAL niets meer vernomen. Ik heb 2x gemaild in de tussentijd en twee keer gebeld met de klantenservice op d... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Get inspired and compose your unique frame or mirror. All types and sizes in stock. Get your frame or mirror now!
Nederland
- verno.com
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand
Mijn ervaring: top !
Ik zag voordat ik ging bestellen natuurlijk de wat slechtere recensies van verno maar wilde het toch graag proberen. Heb een lijst besteld voor mijn paneel schilderij. Het werd heel snel geleverd! En ook een prachtige kwaliteit. Je betaald er wel wat voor maar vond dit het ook echt waard. Het werd uitstekend verpakt in de doos zodat er geen beschadigingen aan de lijst zouden komen. Ik ben erg tevreden en heb zojuist nog een bestelling geplaatst. Als dat net zo snel en goed gaat blijft deze recensie gewoon staan😝 Vriendelijke klantenservice ook! Heb mijn schilderij ook zelf ingelijst omdat ik zag staan dat het wel een tijd kon duren en dat kon ik voor mijn koper niet riskeren. Dus super tevreden ondanks mijn twijfels van tevoren.
opspannen en inlijsten van schilderij
Schilderij online gekocht en door Verno op doek laten opspannen en inlijsten in baklijst. Tevreden over resultaat. Goede prijs, de lokale lijstenmaker is aanzienlijk duurder. Ze komen het ophalen en na 1 week was het al klaar. Helaas werd het verkeerde schilderij teruggebracht, maar de week erna alsnog het juiste schilderij ontvangen.
Alles liep perfect
Alles liep perfect. Voor borduurwerk lijst uitgezocht van 100 bij 40. Keurig opgehaald en thuisbezorgd. Chauffeur gaf goede tip: niet vouwen maar opgerold meegeven. Een jarenlang borduurwerk van de ark van Noach van Eva Rosenstand nu prachtig ingelijst voor op de kamer van een achterkleinzoon.

Antwoord van Verno.com
Onterechte negatieve revieuws
Ik heb veel negatieve reviews gelezen en was daarom een beetje bezorgd of het allemaal goed zou komen. Op 19 juli heb ik een op maat gemaakte spiegel besteld voor de schouw, best een prijzige spiegel. Binnen twee weken ontving ik een prachtige spiegel van stevige en goede kwaliteit. Op mijn e-mail met de vraag naar de bezorgtermijn kreeg ik netjes binnen 24 uur antwoord. Daarom begrijp ik de negatieve reacties niet zo goed. Of heb ik gewoon geluk gehad?
Ik ben blij met het eindproduct
Ik ben blij met het eindproduct, mijn poster is mooi ingelijst (inclusief inlijstdienst).
De bezorgerdienst was ook netjes op tijd, volgens afspraak.
Ik heb een goede ervaring gehad bij Verno. Dank!
De workshop van vandaag was echt een…
De workshop van vandaag was echt een onvergetelijke ervaring voor mij🎨. Bahar gaf vooraf een hele heldere en warme uitleg, wat meteen een fijne sfeer creëerde. Tijdens het maken hebben we ontzettend veel plezier gehad. Ik had mijn kleine baby bij me, maar dankzij haar hulp heb ik helemaal geen moeite gehad — ze hield mijn baby op een leuke manier bezig, waardoor ik rustig mijn kopjes kon maken 😍. Ik raad deze workshop echt aan iedereen aan! 💕
Spiegel verno
Spiegel besteld zou 4 tot 6 weken duren omdat er een facetrand geslepen moest worden.
Na 6 wkn maar eens gemaild,wordt nu 8 wkn.
Na 8 wkn weer gebeld,ja hoor mevr komt volg week.
Krijg ik bericht het duurde nog 4 wkn.
Dus 13! Wkn voor mijn bestelling mischien komt,
Echt schandalig als je zo met je klanten omgaat.
Laat maar,geef m’n geld maar terug
Slechte communicatie
Informatie via email gevraagd. Wordt niet beantwoord.
Hier wel een hele goede ervaring
Geschrokken van onderstaande reacties.
Daardoor huivering om te bestellen.
Kon met Klarna achteraf betalen en dacht; “mij zullen ze niet krijgen”.
Lijst is binnen Drie dagen geleverd.
Lijst is mooier en steviger dan wij verwachten.
Wij hebben de TV ingelijst en het is erg mooi geworden.
Standaard houden zij bij lijsten iets ruimer aan, geef dat door als je een tv wel strak wil inlijsten, dan houden zij daar rekening mee, bij ons was het ruim maar toch nog passend.
Verno een bedank mail gestuurd en leuke reactie terug ontvangen.
Bij ons was alles juist boven verwachting, maar ik ben niet iedereen natuurlijk ;)
Toch maar geen bestelling
Ik ben zo geschrokken van de slechte reviews dat ik maar geen order plaats bij dit bedrijf. Had een zeer grote order geplaatst en bijna betaald. Toch maar bedacht.
Onmogelijk om product te retourneren
Onmogelijk om product te retourneren. Ik krijg geen reactie op email en als ik bel beloven ze om bij je terug te komen maar ook dat gebeurd niet. Ook online op de website van Verno kun je nergers terug vinden hoe je een product terug kunt sturen.
Ophanghaakje losgescheurd waardoor kader gevallen is. Verno wijst alle verantwoordelijkheid af.
Ophanghaakje, dat door Verno geplaatst werd, is na een paar dagen losgekomen uit de lijst van een redelijk grote/zware spiegel (ongeveer 1m op 1m) met smalle kader (Coco). Dit type kader is te dun waardoor de vijsjes maar een paar milimeter van de rand vastzitten en bij mij is het gewoon losgescheurd.
Kader is op de grond gevallen en niet meer bruikbaar.
Verno wijst alle verantwoordelijkheid af “omdat er een ophangdraad” bevestigd was door mij.
Edit 4/7/2023 19h00: Verno biedt nu wel aan de kader te vervangen.
Zaterdag in de winkel een lijst…
Zaterdag in de winkel een lijst uitgezocht.
Kregen alle tijd om te kijken welke lijst het mooist paste.
Advies van de aanwezige verkoper was ook meer dan prima,echt behulpzaam.
Prijs kwaliteit verhouding meer dan goed.
En tot onze verbazing is de lijst vandaag al bezorgd
Kortom top service. Dit is een zaak waar menig andere verkopers wat van kunnen leren.
Een dikke 10 met een pluim als extra.
Mooie spiegel. Communicatie is frustrerend.
Grote spiegel snel besteld. Snel betaald.
Levering wekt wel wat frustratie. Is onduidelijk tot op laatste. Ik moet zien dat ik thuis ben met zulk een gevoelig product.
Communicatie verloopt erg langzaam en heel spaarzaam. Spijtig. Anders hadden jullie 5 sterren gekregen.
De service is echt goed en ze maken…
De service is echt goed en ze maken mooie lijsten.
Geen goede kwaliteit
Had een ingelijste foto besteld maar kreeg alleen de lijst. De lijst was geen goede kwaliteit en het glas was kapot (komt door de bezorgdienst maar was wel jammer). De achterkant van de lijst gaf me splinters.
Ik wacht op mijn bestelling al 3 weken…
Ik wacht op mijn bestelling al 3 weken en hij komt maar niet? Er stond binnen twee weken levering. Heb nog niet eens track en trace code ontvangen!!!
Ik vraag me af of hij nog komt ben erg teleurgesteld …. Ik lees hier overal dat het oplichters zijn!
Vriendelijke service en goede kwaliteit
Ik had mijn bestelling geplaatst bij Verno en was pas daarna op trustpilot komen kijken naar de reviews en had even schrik dat dat een foute en dure beslissing zou worden.
Mijn ervaring is echter superpositief. Ik heb voor de inlijstservice gekozen en OK, ze zijn niet van de snelsten. Ik heb 3 weken gewacht op ophaling, maar een week later kwam mijn werk mooi ingelijst terug. Het is ook maatwerk, dus dan kan je niet verwachten dat dat allemaal rap gaat.
De bezorger was ook supervriendelijk. Deed er helemaal niet moeilijk over dat ik op het tweede verdiep zonder lift woon.
Ik ben dus echt blij met de service en de kwaliteit.
Ter info: ik heb een Diamond painting van 100x160 cm laten inlijsten.
Lijsten van slechte kwaliteit
Lijsten van slechte kwaliteit
Voor maar liefst 230,- de lijst Emilia besteld. Bij aankomst was de matige kwaliteit direct merkbaar. Het frame voelt slap aan. Na het ophangen is ook dit meteen te zien, want de bovenste lat hangt door omdat de lijst zo slap is dat het z'n eigen gewicht niet eens kan dragen. Hierdoor is de bovenste lat gebogen en is de rand van het glas en de passe partout zichtbaar. Bericht gestuurd om het aan te geven, met de vraag om een oplossing, maar helaas geen reactie. Ook telefonisch slecht bereikbaar. Vandaar deze review. Nooit eerder een lijst in deze prijsklasse besteld, maar nog nooit een lijst gehad die er zo goedkoop uitziet.
Teleurstellende kwaliteit
Emilia | Spiegel besteld voor bijna 78 euro. Maar de kwaliteit is teleurstellend. Rondom in de spiegel zie je een lichte mdf houtkleur en dat geeft de spiegel echt een Xenos gehalte. Jammer.