Very voga is de grootste oplichtersbende ooit. Wat die lui mij geflikt hebben. Ik snap niet dat zoiets mag blijven bestaan. Mensen jullie zijn gewaarschuwd!

Had me aangemeld voor de nieuwsbrief. Na de vele negatieve reviews gelezen te hebben aangaande service en kwaliteit, probeer ik me hiervoor af te melden via de link onderaan de mail, echter, dat l... Toon meer

Kreeg antwoord van Veryvoga dar mijn pakje op het service punt heeft gelegen voor afhaling. Welk service punt? Heb gevraagd voor thuislevering. Nooit e mail ontvangen of niemand bericht achtergelate... Toon meer

Kan iemand mij svp een retouradres van VeryVoga of Daisyall (is volgens mij hetzelfde) geven. Ik ben op allerlei manieren aan het proberen om mijn pakket terug te sturen, maar krijg nergens respons,... Toon meer

1,2

Zeer slecht

TrustScore 1 uit 5

2K reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Ik krijg een verkeerd artikel…

Ik krijg een verkeerd artikel opgestuurd.
In plaats van een mouwloze jurk een jurk met lange mouwen.

Ik moet nu wel zelf voor de retourkosten opdraaien ik vind dit echt belachelijk.
Uit coulance willen ze wel de eerste leveringskosten terugbetalen...
Uit coulance..je kan me niet kwader krijgen...wie maakt er nu een fout???
NOOIT MEER

29 mei 2019

Binnen 2 dagen geld terug

Na mijn bestelling pas de reviews gelezen. Behoorlijk geschrokken. Ik heb gelijk mijn bestelling geannuleerd. En tot mijn verbazing binnen 2 dagen mijn geld terug op creditcard!! Mijn vooroordeel was niet helemaal terecht misschien?

25 mei 2019

Jammer dat ik eerst niet even gekeken…

Jammer dat ik eerst niet even gekeken heb bij de review van dit bedrijf.
In Februari 2019 heb ik twee truien besteld.
Omdat ik niet tevreden was , truien veel te klein en de stof viel erg tegen, besloten om retour te doen.
Aangetekend verzonden.
Maar het terug geboekte bedrag tot op heden niet ontvangen.
Wel mail dat ik mij moest melden bij de bank.
Daar kreeg ik te horen dat men het gewoon terug kan boeken op mijn banknummer.
Ze vroegen mij of ik de bewijzen van verzending wilde sturen want ze hadden de truien nog niet terug ontvangen.
Ook dit heb ik hen toegezonden, had het aangetekend retour verstuurd, dus dacht ik...... klaar
Maar tot op heden nog geen geld terug gestort op mijn rekening.
Opnieuw gemaild , maar nog geen antwoord terug ontvangen.
Ben benieuwd hoe ze dit nu eens gaan oplossen.

22 mei 2019

Een zeer slecht en onbetrouwbaar bedrijf.

Op 9 April schoenen gekocht en nu 5 weken later (18 Mei) nog steeds geén schoenen, wel iedere x emails met aanhef Lieve, dat slaat nergens op. Je krijgt ook onbenullige antwoorden en zij begrijpen het niet omdat zij een vertaler gebruiken. Je wordt er echt moedeloos van en ik denk dat ik mijn bestelling wel op mijn buik kan schrijven en mijn geld kwijt ben.
Ook al eerder een Jurk gekocht maar was kapot geleverd en ja, zie dan maar eens een retouradres te krijgen.Inmiddels gekregen en hierbij: VeryVoga Return Center, Rue de lÍnformatique 10-1, 4460 Grace-Hollogne, Belgium.Pas op:NODIG een terug toepassing ID

18 mei 2019

Goedkope stoffen!

De foto’s van de kledingstukken zijn prachtig. De levering duurt zo lang dat je onzeker blijft of het geleverd wordt. De productie is zo goedkoop dat het niet lijkt op wat je besteld hebt. Zulke lelijke stof in China gefabriceerd, erg jammer!

9 mei 2019

heb maar 1 opmerking

heb maar 1 opmerking; NOOIT IETS BESTELLEN !!!
probeer al een hele tijd een deel van de bestelling te retourneren maar tot nu geen succes.

2 mei 2019

Oplichting!

In een vorig review was ik tevreden over de bestelling bij dit bedrijf, maar nu kom ik daar op terug.
Ik begreep niet dat er zoveel mensen ontevreden waren over dit bedrijf, daar ik zelf mijn bestellingen keurig geleverd kreeg, weliswaar wist ik nooit wanneer het geleverd zou worden daar bestaat ondanks de mededeling dat de order verscheept was geen duidelijkheid over.
Nu raad ik mensen aan om geen bestelling te plaatsen!
Ik ben er inmiddels achter dat dit bedrijf de zaken niet op orde heeft en dat het de mensen een rad voor ogen draait.

Ik had opnieuw een bestelling geplaatst van 2 items.
Één item heb ik ontvangen maar het tweede werd niet geleverd.
Bij navraag via E-mail kreeg ik een nietszeggende mail waarop ik weer in de pen ben geklommen om opheldering en teruggave van mijn geld voor het niet geleverde item te vragen waarop ik antwoord kreeg met het advies hierover maar contact op te nemen met mijn bank.
Storneren gaat niet via transactie bij dit bedrijf en ook de bank kon niets voor mij betekenen.
Dus mijn advies; doe geen aankopen bij dit bedrijf, want uw bestelling zult u waarschijnlijk niet ontvangen en het geld bent u kwijt!

Op deze review zal ik van VeryVoga wel weer een nietszeggende E-mail ontvangen, maar enfin u bent gewaarschuwd!

30 april 2019

Ik had mijn bestelling geannuleerd…

Ik had mijn bestelling geannuleerd omdat ik de levertijd te lang vond. Na een paar keer deze vraag tot annulering met een ticket kenbaar te hebben gemaakt, hebben ze netjes de bestelling geannuleerd en het gehele bedrag terug overgemaakt. De bestelling was nog niet verscheept, anders had het niet meer gekund

23 april 2019

Pas op, bestel nooit bij Veryvoga!

Kleding gekocht. Geen bevestiging, niet geleverd en kan geen normaal contact krijgen met het bedrijf, behalve hele vreemde teksten op 'ticket' nav elke poging naar contact over mijn bestelling.
Pas op, bestel nooit via deze webshop!!!!

17 april 2019

Zelfs 1 ster is teveel voor dit…

Zelfs 1 ster is teveel voor dit bedrijf.
Had ik maar eerst de reviews gelezen dan had ik daar nooit iets besteld.
AUB BESTEL HIER NOOIT MEER IETS HET ZIJN OPLICHTERS !!!!!!!!
er is geen retour mogelijk, elke mail wordt gelijk beantwoordt met Lieve........
En verder wordt er niets gedaan.
Alles is van Chinese rotzooi en maten kloppen absoluut niet.
Zo'n bedrijf moet gewoon gestopt worden.
Weet iemand een oplossing voor een retouretiket?

13 april 2019

Opgelicht.....?

Helaas ook ik heb besteld op 1/4/2019 en nog steeds niets binnen. Extra betaald voor snelle levering (2-6 dagen levering). Probeer ze al dagen te bereiken en krijg inderdaad alleen maar een bevestiging terug van wat ik aan hun heb gestuurd. Door mijn enthousiasme niet gekeken naar de recensies over dit bedrijf. Het beloofd helaas niet veel goeds. Ik zou graag met hun in contact komen, zodat ik misschien nog mijn geld of bestelde kleding geleverd kan krijgen of ze me misschien iets zinnigs kunnen vertellen omtrent status van mijn order!

9 april 2019

Retouradres onvindbaar

Retouradres onvindbaar
2 jurken besteld die vrij snel werden geleverd. het zijn kwalitatief van mooie kwaliteit alleen voor mij lengte echt te kort! nu wil ik het retour sturen. dat gaat via een email, ik heb steeds een mail met lieve... maar geen antwoord. WAT is het retouradres!!!? ik ben al twee weken bezig en krijg geen reactie hierop. wie kan mij helpen aan het adres??

3 april 2019

Geen levering!

Geen levering!
na twee weken geen levering en als ik status vraag, zeggen ze alleen dat ik zij mijn vraag hebben ontvangen. Geen levering, geen antwoord. niets. Nooit iets bestellen, want je krijgt het niet! Ik wil mijn geld terug, maar geen enkele reactie.

2 april 2019

Oplichting !!

Hier word je opgelicht!!
Ik had spullen besteld en betaald maar nooit ontvangen. Op elke reclamatie die ik hierover maakte schreven zij terug dat zij de betaling nooit hadden ontvangen. Dit deden zij zelfs nadat ik een betalingsbewijs van de bank meestuurde. Trap er niet in, deze site is nep!!!
grt Rodrique

29 maart 2019

Slechte service, onbetrouwbaar

Duurt erg lang, beloofde bezorgdatum wordt opgerekt met drie weken.
Er wordt niet inhoudelijk gereageerd op berichten. Van de 9 bestelde artikelen,kreeg ik er uiteindelijk 6 opgestuurd, zonder toelichting en zonder bon. De communicatie gaat via de site, met de aanhef Lieve...... (slaat nergens op)
Zeer onbetrouwbaar en erg onprofessioneel!
Nooit iets bestellen, de niet geleverde producten, daar kun je naar fluiten...

22 maart 2019

niet kopen bij veryvoga

Ik probeer al dagen mijn bestelling te retourneren, geen reactie, geen retouradres, helemaal niets van hun kant
SLECHTE of GEEN KLANTENSERVICE!!

Ik raad iedereen af hier een bestelling te doen!!

21 maart 2019